Arkadaşım hangi ilacı kullanıyorsun. Ben de epilepsi hastasıyım da benim de ilaçla ilgili endişelerim var.merhaba arkadaşlar sitede yazı ve mesaj olarak çok aktif değilim ama forumun çok iyi takipçilerindenim.bu siteden çok şey öğrendim.2.5 yıllık evliyim.1 yıl 2 ay kadar korunduk eşimle ve korunmayı bıraktıktan 11 ay sonra nihayetinde hamileyimm:)epilepsi(sara hastası )olduğum için ve ilaç kullandığım için hep içimde kuşkular vardı çocuğum olacak mı ilaçlar zarar verirmi diye nşallah allahım yüzümüze gülecek ve sağlıklı bir çocuk dünyaya getireceğim.naçizane bebek isteyen arkadaşlarıma tavsiyem psikolojik olarak her ilişkide çocuk düşüncesiyle birlikte olmayın ve sabırlı olun.ne kadar rahatsın ve düşünmüyorsun o zaman oluyormuş.hep söylerler di arkadaşlarım çok doğruymuş.allah isteyen herkese bu heyecanı yaşatsın :)
Bende 27 yasindayim ve 7,8 yasindan beri epilepsi hastasıyım doktorum nobetim olmayinca 5 sene kadar önce ilacimi kesti suan evliyim ancak yoğun stresli ve üzüntülü zamanlardan sonra 7 ay önce büyük nöbet gecirdim dolayısıyla doktorum tekrar ilaca başlattı ve çocuk düşündüğüm icin de bana hamilelik için en uygun ilacin lamictal olduğunu söyledi ve onu verdi yanliz tam anlamıyla ilac yeterli olmuyor sanirim ve irkiliyorum buda sinirlerimi bozuyor siz nasıl başa cikiyorsunuzArkadaşım hangi ilacı kullanıyorsun. Ben de epilepsi hastasıyım da benim de ilaçla ilgili endişelerim var.
Bende 25 yasındayım ve 8haftalığız öğrendiğim gibi norologa gittim lamictal kullanmamı söyledi senin dozların nasıl cnm ne kdrlık ilç alıyosunBende 27 yasindayim ve 7,8 yasindan beri epilepsi hastasıyım doktorum nobetim olmayinca 5 sene kadar önce ilacimi kesti suan evliyim ancak yoğun stresli ve üzüntülü zamanlardan sonra 7 ay önce büyük nöbet gecirdim dolayısıyla doktorum tekrar ilaca başlattı ve çocuk düşündüğüm icin de bana hamilelik için en uygun ilacin lamictal olduğunu söyledi ve onu verdi yanliz tam anlamıyla ilac yeterli olmuyor sanirim ve irkiliyorum buda sinirlerimi bozuyor siz nasıl başa cikiyorsunuz
Kullandigin ilaci hemen birakip hemen lamictal mi basladin canım ?Bende 25 yasındayım ve 8haftalığız öğrendiğim gibi norologa gittim lamictal kullanmamı söyledi senin dozların nasıl cnm ne kdrlık ilç alıyosun
Yok cnm dirk kesmedi ilacı eski ilacımı yarm+yarım lamictal kullandm snraki hafta eskisini dörde bölüm lmictali bütün kullandm bi snraki hafta kestik eskiyi artık bide ilaçtn önce eeg çektiKullandigin ilaci hemen birakip hemen lamictal mi basladin canım ?
Suan gunde 150 mg alıyorum ancak hala ufak ufak irkilmelerim oluyor bu yüzden çocuk yapma endişeleniyorum doktordan tekrar randevu alicam ya ilacimi değişecek ya da dozu arttıracak. Sen 8 haftalik hamile olduğunu anlayincami seni lamictal e baslatti ya da o sure içerisinde ilac kullaniyormuydunBende 25 yasındayım ve 8haftalığız öğrendiğim gibi norologa gittim lamictal kullanmamı söyledi senin dozların nasıl cnm ne kdrlık ilç alıyosun
Cnm ben bes haftalıkken öğrendim hemen gittim doktora ondan önce topamax kullanıyordum doktorum da biliyordu olunca değiştirirsn diyodu öğrendiğim gibi gittim inş geç kalmamışımdır ama şimdi bnde lamictale geçtim. Ben bu hastalığı kabullenemedim bi türlü Allah beterinden saklasn ama aslnda daha önce gitmek istedim doktora da gitmedim işteSuan gunde 150 mg alıyorum ancak hala ufak ufak irkilmelerim oluyor bu yüzden çocuk yapma endişeleniyorum doktordan tekrar randevu alicam ya ilacimi değişecek ya da dozu arttıracak. Sen 8 haftalik hamile olduğunu anlayincami seni lamictal e baslatti ya da o sure içerisinde ilac kullaniyormuydun
Teste göre hamilesin :)arkadaslar bana yardimci olursaniz sevinirim test sonucun bu sekilde cikti sizce hamilemiyimEki Görüntüle 1293077
Bende kabullenemedim canım ya evlilik hazırlıklarında ve sonrasında yaşadığım büyük sıkıntılı ve üzüntülü zamanlarin ardindan birde 15 sene üzerine büyük nöbet geçirmem beni resmen depresyona soktu Allah hepimizin yardımcısı olsun daha kotulerinden korusun inş.. peki bu hamilelik sürecinde lamictal sana yeterli geliyormu yani irkilmelerin yada anlik kasılmaların oluyor mu ? Birde doktorun sana folik asit takviyesi verdimi bana özellikle bunu kullanmam gerektiğini söylediCnm ben bes haftalıkken öğrendim hemen gittim doktora ondan önce topamax kullanıyordum doktorum da biliyordu olunca değiştirirsn diyodu öğrendiğim gibi gittim inş geç kalmamışımdır ama şimdi bnde lamictale geçtim. Ben bu hastalığı kabullenemedim bi türlü Allah beterinden saklasn ama aslnda daha önce gitmek istedim doktora da gitmedim işte
Ben de aynı senin gibi evlenme aşamasında geçirdim. Benim de üzüntü bu yüzdenBende kabullenemedim canım ya evlilik hazırlıklarında ve sonrasında yaşadığım büyük sıkıntılı ve üzüntülü zamanlarin ardindan birde 15 sene üzerine büyük nöbet geçirmem beni resmen depresyona soktu Allah hepimizin yardımcısı olsun daha kotulerinden korusun inş.. peki bu hamilelik sürecinde lamictal sana yeterli geliyormu yani irkilmelerin yada anlik kasılmaların oluyor mu ? Birde doktorun sana folik asit takviyesi verdimi bana özellikle bunu kullanmam gerektiğini söyledi
Lamictal şimdilik yetiyor ama zaman zaman dalmalar oluyor.folik asit takviyesi konuşmadım ztn şu an kullanıyorum ama az kaldı biticek süreklimi kullanmamız gerekiyormusBende kabullenemedim canım ya evlilik hazırlıklarında ve sonrasında yaşadığım büyük sıkıntılı ve üzüntülü zamanlarin ardindan birde 15 sene üzerine büyük nöbet geçirmem beni resmen depresyona soktu Allah hepimizin yardımcısı olsun daha kotulerinden korusun inş.. peki bu hamilelik sürecinde lamictal sana yeterli geliyormu yani irkilmelerin yada anlik kasılmaların oluyor mu ? Birde doktorun sana folik asit takviyesi verdimi bana özellikle bunu kullanmam gerektiğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?