hamileyimm:)

Lamictal şimdilik yetiyor ama zaman zaman dalmalar oluyor.folik asit takviyesi konuşmadım ztn şu an kullanıyorum ama az kaldı biticek süreklimi kullanmamız gerekiyormus
Surekli degil Çocuk yapmadan önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş birde çocuk gelismeyi tamamlayinca folik asiti kesiyorsun ama duruma göre degisedebiliyor tabi bu sirada nöroloji ve kadın doğum doktorunda irtibat içinde oluyorlar

Hımm ben kalmadan önce başlamadım cnm çok geç kalmadım inş bilmiyorum ama aklımda soru işaretleri var tabi doktoruma bidaha sorarım gittiğimde

Lamictal şimdilik yetiyor ama zaman zaman dalmalar oluyor.folik asit takviyesi konuşmadım ztn şu an kullanıyorum ama az kaldı biticek süreklimi kullanmamız gerekiyormus
için rahat olsun canım ben daha ağır ilaç kullanipta sağlıklı çocuk sahibi olanları cok duydum bende sagligimi bir düzene soktuktan sonra çocuk sahibi olmayı istiyorum Rabbim hepimize bu güzel duyguyu tattirsin bir ins

Amin cnm inş rabbim isteyen herkese yasatsn bende tedavi ve iğne sonucu oldu zaten inşallah sonuna kdr güzel olur:)

Canım ben de epilepsi hastasıyım ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama çok da endişeleniyorum çünkü folik asit kullandığımı zannederken aslında vitamin kullaniyormusum bugunde gebelik testi yaptım 2 Çizgi cikti ancak ikincisi biraz silikcene yarın kan testi yaptiricam ve çok korkuyorum normalde hamilelikten 3 ay kadar önce folik asite başlamak gerekiyormuş ins bir sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…