hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

lavinya06

MutluyumMutlusunMutluyuz
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
433
195
303
kızlar merhaba bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve şükürler olsun hamileyim sat 21 ekim.. 18 kasımda kan testi verdim 148 cıktı.... bugün yani 21 kasımda yine kan testi yaptırdım 305 cıktı sizce nasıl değerlerim normal mi??

sanırım güzel ilerliyor canım. katlanarak yükselmesi lazım.
hayırlı olsun inşallah bebiş yoldadır
inşallah canım çok sağol bazılarının hep 370 400 500 falan çıkmış bende böyle olunca biraz tedirgin oldum.. ilk hamileliğim biraz tecrübesizim..

ozaman inşallah benimde böyle katlanarak devam eder sağol canım.. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok sağol canım. Rabbim sana da bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin.

Bir de bana ilk zamanlar doktorlar keseyi göremedik, dış gebelik de olabilir falan dediler. 8. haftaya kadar netleşmedi çok zor geçmişti zaman. Hemen ümit vermiyor bazı doktorlar kafana takma sakın. Kısmetse olur de. Stres yapma sakın.

tamam canım inşallah stres yapmam :) ama bak senin ne güzel sonuçlanmış demekki drlar başta korkutuyorlar ama dedikleri gibi çıkmamış Maşallah sana :) ben henüz dr gitmedim iki günde bir test yaptırıp sonra gitmeyi düşünüyorum..

Slm arkadaslar ya dun iki test yaptim silik cizgi cikti.aslinda blirgindi ama digeri gibi kipkirmizi degildi. Bgn ise sabah kanda acilde baktirdim 158.25 cikti dr hamilesin dedi ama ben bu dan once kimyasal gebelik yasadigim icin korkuyorum. Buarada sat yarin gunum gecmedi daha

Canım tebrik ederim :) hamilesin 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır.. ikiye katlarsa değer normalmiş hersey ben konuma yanlış tarih yazmışım :) ben ilk 19 kasımda kan testi yaptırdım 148 di degerim , 21 kasımda 305 oldu yani ikiye katladı. . Senin de öyle olur hep güzel düşün aklına kötü bişey getirme..

Ay insallah canim ya. Sali gunu gidicem dr.randevu aldim. Bu arada kesemiz nezaman gorunurki. Senin regl gunun gecti mi.

Ay insallah canim ya. Sali gunu gidicem dr.randevu aldim. Bu arada kesemiz nezaman gorunurki. Senin regl gunun gecti mi.
Bende salı günü randevu aldım gidicem canım benim regl günüm dündü 1 gün geçti canım :) alttan baktirma yi düşünmüyorum pek ama belkide olmaz kese nezaman görünür bilmiyorum sanırım değer 1500 olunca alttan görülüyormuş..

Canım ya bende 4+3 haftaligım da sen ne durumdasin keseyi fln gördün mü

Benim kese 4+4de göründü kızlar. beta değerim de 4435 çıktı. 2 gün sonra da 8516 çıktı. Çok yüksek değil mi? Böyle yüksek gidince ne oluyor acaba? Çok korkuyorum

Aaa pespese gidiyoruz :)) cok iyi denk gelmis ya benim de sali gunu 1 gun gecmis olacak iste. Saglicakla alalim bebeklerimizi ins kucagimiza canim yine randevudam sonra y
Benim kese 4+4de göründü kızlar. beta değerim de 4435 çıktı. 2 gün sonra da 8516 çıktı. Çok yüksek değil mi? Böyle yüksek gidince ne oluyor acaba? Çok korkuyorum
Benim teyzemin cok yuksek ciktiginda ikizleri olmustu. Hcg yuksek oldugunda genelde ikiz olur ama bilmiyorum dr.bna bi danissaydin cnm

inşallah canım :) eşimin annesi ikizmiş belki ondan gelmiştir kısmet aman kötü birşey olmasın da. Çok sağol canım cevap yazdığın için

inşallah canım :) eşimin annesi ikizmiş belki ondan gelmiştir kısmet aman kötü birşey olmasın da. Çok sağol canım cevap yazdığın için
Onemli degil canim hersey gonlunce olur ins. Saglikli bir sekilde bebislerimizi aliriz kucagimiza

Canım ya bende 4+3 haftaligım da sen ne durumdasin keseyi fln gördün mü
Canım daha Dr gitmedim yarın gidicem inşallah görürüm .. değerimin artmasını bekledim bugün kan verdim yine yarım saat sonra alacam inşallah artmıştır

Canım daha Dr gitmedim yarın gidicem inşallah görürüm .. değerimin artmasını bekledim bugün kan verdim yine yarım saat sonra alacam inşallah artmıştır

İnş canım bende bugün verdim 673 ten 1687 ye çıkmis şükür dr gayet güzel dedi kalp atışı için 2 3 hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…