hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Maşallah Canım ne güzel ilerlemiş :) keseyi gördünmü peki canim

Hayır canım bakmadı dr daha çok küçüktür dedi ya dış gebelik fln sa dedim bu kadar yüksek dış gebelik olmaz korkma sen 2 3 hafta sonra gel hem bakarız hem kalp atisini dinleriz ins dedi ama ben muhtemelen 1 hafta sonra fln kese görmeye başka bi dr a giderim

Merhaba kizlar. Bende araniza yeni katiliyorum.bu ay hamile oldugumu ogrendim. 20 kasimdaki beta hcg degerim 455 cikti. Su anda 4+4 sanirim.ama gun icerisinde arada ni kasiklarima agri girip cikiyor.bir kac dk sürüyor aonra geciyor.bunun nedeni sizce nedir? Yarin doktora gidecem ama su an cok huzursuzum ters bi durum var mi diye.bu konuda yardimci olabilir misiniz? Sizde de bu tur kasik agrisi vs oldu mu?

merhaba Canım sıkıntı edip moralini boZma normal bu durumlar Rahmin genişliyor bebiş yavaş yavaş büyüyor bende çok korkmuştum bıçak saplanır gibi oluyordu ara ara ama normal demişti doktorum..

merhaba Canım sıkıntı edip moralini boZma normal bu durumlar Rahmin genişliyor bebiş yavaş yavaş büyüyor bende çok korkmuştum bıçak saplanır gibi oluyordu ara ara ama normal demişti doktorum..
Uzun zamandır bebek istiyorduk bu ay da allahım bize nasip etti şükürler olsun. Bu konuyu cok arastırıyorum hatta rahım genısler agrı olur onu da bılıyorum ama yıne de tedırgın oldum.bende de aynı bıçak saplanır gıbı agrı oluyo bı kac dk sonra gecıyodu.bu arada sen keseyı gordun mu? bebiş yerleşmiş mi?

Yok maalesef henüz göremedim Çarşamba günü göreceğim inşallah

Canım son adet tarihin nezaman dı. . Hiç bosyere canını sıkma canım bebek yerleştiği ve rahim bebeğe yer açtığı için kasık ağrısı olurmuş. Bende de bazen oluyor çok ayakta kalırsam kasiklarima ağrı giriyor. Korkulacak bişey yok yani canım...buarada tebrik ederim hayırlı olsun hamileliğin

Hadi canim inşallah :) bakalım yarın dr bana nezaman diyecek ayyyyyy hep bi bekleyiş hep bi heycan adet gününü bekle kan ver sonuç bekle heycanlasonra kese bekle sonra kalp atışı Rabbim tüm bekleyislerimizi hayra çevirsin inşallah

Ins oyledir.yarin doktora gidecem bakalim.son adet tarihim 21 ekimdi.

Amin kuzum amin amin amin :)) Ayy bizim bebislerin arasında 1 gün mu varmiis)

Amin kuzum amin amin amin :)) Ayy bizim bebislerin arasında 1 gün mu varmiis)
ayy evet 1 gün varmış :) gebematikle buldum bu tarihi ne kadar doğru bilmiyorum :) ama senin değerlerin benimkinden yüksek.. onun için benim bu tarihten daha geç bence :)

ayy evet 1 gün varmış :) gebematikle buldum bu tarihi ne kadar doğru bilmiyorum :) ama senin değerlerin benimkinden yüksek.. onun için benim bu tarihten daha geç bence :)

Benimde bu siteninkinde 30 temmuz çıktı ama başka bi sürü yerde 29 çıktı :) değer değişebiliyor canım ya ona takilmamak lazım benim sat 23 ekimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…