Yapılıyor canım ama ertesi gün alıyorsun sonucu.. bence devlet hastanesinin acilinden yaptır 1 saat içinde alırsın sonucunu.. antibiyotik kullanıyorum gebelikten şüpheleniyorum de yaptırSelam kizlar sağlık ocağında kan testi yapılıyor mu
Canim sen de bgn dr gidecektin cikinca haber et emi ben de kan verdim geldim pazar gunu 158.25 idi insallah ikiye katlamkstir 11.30 da cikarmis sonuclar. Kan testimi alip oyle gidecegim dr yanina hayirlisi olsun ins hepimiz icin cok heyecanliyimBende salı günü randevu aldım gidicem canım benim regl günüm dündü 1 gün geçti canım :) alttan baktirma yi düşünmüyorum pek ama belkide olmaz kese nezaman görünür bilmiyorum sanırım değer 1500 olunca alttan görülüyormuş..
Canim sen de bgn dr gidecektin cikinca haber et emi ben de kan verdim geldim pazar gunu 158.25 idi insallah ikiye katlamkstir 11.30 da cikarmis sonuclar. Kan testimi alip oyle gidecegim dr yanina hayirlisi olsun ins hepimiz icin cok heyecanliyim
Yapılıyor canım ama ertesi gün alıyorsun sonucu.. bence devlet hastanesinin acilinden yaptır 1 saat içinde alırsın sonucunu.. antibiyotik kullanıyorum gebelikten şüpheleniyorum de yaptırinşallah hamişsindir canım sonucu bize bildir
Ins canim dua edinİnş hersey yolundadir csnim bizi de haberdar et hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Dr randevum 16:00 da zaman geçmek bilmiyor :) evet hayırlısı olsun hepimiz için canım. .. inşallah ikiye katlamıştir.. İkinci testtin sonucunu beklerken ben ne heycanlanmistim ya :) gerçi o heycan bitiyor diğeri başlıyorCanim sen de bgn dr gidecektin cikinca haber et emi ben de kan verdim geldim pazar gunu 158.25 idi insallah ikiye katlamkstir 11.30 da cikarmis sonuclar. Kan testimi alip oyle gidecegim dr yanina hayirlisi olsun ins hepimiz icin cok heyecanliyim
Tabiki canım haber vericem mutlaka :) saat 16.00 da randevu şimdiden heycan bastıCanimcim dr a gidince haber ver muhakkak meraktayim
Kizlaaaaaaarrrr ikiye katlamis degerim 342 olmus cok sevindimmmmm benimde ogleden snra randevum.Dr randevum 16:00 da zaman geçmek bilmiyor :) evet hayırlısı olsun hepimiz için canım. .. inşallah ikiye katlamıştir.. İkinci testtin sonucunu beklerken ben ne heycanlanmistim ya :) gerçi o heycan bitiyor diğeri başlıyorneyse 11 30 a tam bir saat kaldı az kalmış sonucunu yaz buraya tamammı canımm güzel sonuçlarin olur insallah
Kizlaaaaaaarrrr ikiye katlamis degerim 342 olmus cok sevindimmmmm benimde ogleden snra randevum.[/QUOT
Hadi göz aydın canım çok şükür :)
Kizlaaaaaaarrrr ikiye katlamis degerim 342 olmus cok sevindimmmmm benimde ogleden snra randevum.
Dun canim 1 gun gecmis oldu dahaSenin bat ne zamandi canım?
Oh oh masallah canimmm çok sevindimKizlaaaaaaarrrr ikiye katlamis degerim 342 olmus cok sevindimmmmm benimde ogleden snra randevum.
Saol canim kesemizi gorelim kalp atisini duyalim ins hayirlisiylaOh oh masallah canimmm çok sevindim
Saol canim kesemizi gorelim kalp atisini duyalim ins hayirlisiyla
Lavinya 1500 lerde falan goruluyormus dedi ama. Senin degerler kac bat nezamandi cnmİnş canım yaa :) kese karindan ne zamam görülür acaba ya
6 haftada karından görülür diye biliyorum canımİnş canım yaa :) kese karindan ne zamam görülür acaba ya
6 haftada karından görülür diye biliyorum canım
Ay canım öylede diyorlar ama sanırım 1500 lerde alttan görülüyormuş kimisinin de daha erken alttan görülüyor.. benim dün degerim 800 du bugün bakalım Dr gorcekmi:)Lavinya 1500 lerde falan goruluyormus dedi ama. Senin degerler kac bat nezamandi cnm
Lavinya 1500 lerde falan goruluyormus dedi ama. Senin degerler kac bat nezamandi cnm
Ayy canim senin bizden onceymis baya pespese gidiyoruz. Ins sag salim kucaginiza aliriz tam 3 sene bekledim ben bebisimiCanım benim sat 23 ekim bat 20 Kasım . 4+3 teki betam 1687 dr daha çok küçüktür 2 3 hafta sonra direk kalp atisina bakalım dedi ama ben haftaya başka bi Dr a gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?