hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Selam kizlar sağlık ocağında kan testi yapılıyor mu
Yapılıyor canım ama ertesi gün alıyorsun sonucu.. bence devlet hastanesinin acilinden yaptır 1 saat içinde alırsın sonucunu.. antibiyotik kullanıyorum gebelikten şüpheleniyorum de yaptır inşallah hamişsindir canım sonucu bize bildir

Canim sen de bgn dr gidecektin cikinca haber et emi ben de kan verdim geldim pazar gunu 158.25 idi insallah ikiye katlamkstir 11.30 da cikarmis sonuclar. Kan testimi alip oyle gidecegim dr yanina hayirlisi olsun ins hepimiz icin cok heyecanliyim

Canim sen de bgn dr gidecektin cikinca haber et emi ben de kan verdim geldim pazar gunu 158.25 idi insallah ikiye katlamkstir 11.30 da cikarmis sonuclar. Kan testimi alip oyle gidecegim dr yanina hayirlisi olsun ins hepimiz icin cok heyecanliyim

İnş hersey yolundadir csnim bizi de haberdar et hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Canimcim dr a gidince haber ver muhakkak meraktayim

Dr randevum 16:00 da zaman geçmek bilmiyor :) evet hayırlısı olsun hepimiz için canım. .. inşallah ikiye katlamıştir.. İkinci testtin sonucunu beklerken ben ne heycanlanmistim ya :) gerçi o heycan bitiyor diğeri başlıyor neyse 11 30 a tam bir saat kaldı az kalmış sonucunu yaz buraya tamammı canımm güzel sonuçlarin olur insallah

Kizlaaaaaaarrrr ikiye katlamis degerim 342 olmus cok sevindimmmmm benimde ogleden snra randevum.

Lavinya 1500 lerde falan goruluyormus dedi ama. Senin degerler kac bat nezamandi cnm
Ay canım öylede diyorlar ama sanırım 1500 lerde alttan görülüyormuş kimisinin de daha erken alttan görülüyor.. benim dün degerim 800 du bugün bakalım Dr gorcekmi:)

Lavinya 1500 lerde falan goruluyormus dedi ama. Senin degerler kac bat nezamandi cnm

Canım benim sat 23 ekim bat 20 Kasım . Dün gittim 4+3 teki betam 1687 cikti dr daha çok küçüktür 2 3 hafta sonra direk kalp atisina bakalım dedi ama ben haftaya başka bi Dr a gitmeyi düşünüyorum

Canım benim sat 23 ekim bat 20 Kasım . 4+3 teki betam 1687 dr daha çok küçüktür 2 3 hafta sonra direk kalp atisina bakalım dedi ama ben haftaya başka bi Dr a gitmeyi düşünüyorum
Ayy canim senin bizden onceymis baya pespese gidiyoruz. Ins sag salim kucaginiza aliriz tam 3 sene bekledim ben bebisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…