Resmen ben burdayım diyor test yaptirdinizmiEvet var gozukuyor hayırli olsun kaset testle tekrarlayın
Evet insanı streste sokuyor gerçekten. Mecbur yapıyoruz işteZaten iştem cıkınca evde yapıyorum direk ama öyle de insanı strese sokuyor diye bırakmıstım ama mecbur döncem inşallah..
Benimde sat 25 ekim benim belirtim yoktu 26 sında öylesine test yapmıştım kanrım ağrıyordu hatta adet olucam sanıyordum. Eğer sende gebeysen gebelikler eşit sayılırCanım benim çok sevindim senin adina. Bende bu ay inofolic saşe kullanmistim en son ekim 25 sat hala regl olmadim senin belirtilerin nelerdi acaba ? Bende şuan 5 günlük gecikme olmuş durumda ama test yapmadim daha
Ben kimyasalı bir bucuk sene önce yaşamıştım Allah bidaha yaşatmasınMerhaba ben de kimyasal gebelik gecırdım geçen ay hemen üstüne inofolic combiye basladım. Ne kdr kullandınız siz ? Yumurtlamada geckme yaptı mı
Ben anlamadım anlayan birine gittik yaşlı bi teyze o anladı canımgöbek düsüklügünü nasıl anladınız
Evet çok şükür gerek kalmadı karnım ağrıyordu o yüzden hsg araştırması içine girmiştim cok şükür gerek kalmadıHayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sizi hatırlıyorum sanki hsg çektirecektiniz adet olunca. Gerek kalmamış ne güzel.
Hayırlı olsun canım bitane daha test yap istersen yada kan ver ben emin olmak icin bitane daha yaptımEki Görüntüle 3168667 Ben de bugün yaptım sizce var mı? Predictor erken gebelik testi
Beta Hcg değerim 110.1 çıktııııııııııEki Görüntüle 3168667 Ben de bugün yaptım sizce var mı? Predictor erken gebelik testi
Masallah saglikla alirsiniz ins. Bende predictorle yaptim silik cizgi cikti uc gun tekrarladım koyulasti. Insallah vardir sizin gibi. Sizin nasıl ikinci kan testi verdiniz miBeta Hcg değerim 110.1 çıktıııııııııı
28 Ekim. Ama betam yavaş ilerliyor gibi. Bugün tekrar kontrolüm var.Hayırlı olsun canım bitane daha test yap istersen yada kan ver ben emin olmak icin bitane daha yaptımson adet tarihin kaç belki gebelikler yakındır diye soruyorum Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Verdim 136 çıktı. Biraz yavaş ilerliyor dış gebelik olabilir diye kontrol algındayım. Bugün tekrar vereceğimMasallah saglikla alirsiniz ins. Bende predictorle yaptim silik cizgi cikti uc gun tekrarladım koyulasti. Insallah vardir sizin gibi. Sizin nasıl ikinci kan testi verdiniz mi
kesin var koyu çıkmış bayağı hayırlı olsun. Birkaç gün sonra testi tekrarlayın varsa kan veririsiniz .Bende kimyasal gebelik yaşadım ondan öncede düşük reglime 2 gün vardı bende bugün yaptım evde test sizce bende gebelik
çok az artmış ama herşey allahtan inşallah yükselmiştir. Kimyasala benziyor malesef.Verdim 136 çıktı. Biraz yavaş ilerliyor dış gebelik olabilir diye kontrol algındayım. Bugün tekrar vereceğim
İnşallah her şey yolundadır28 Ekim. Ama betam yavaş ilerliyor gibi. Bugün tekrar kontrolüm var.
kesin var koyu çıkmış bayağı hayırlı olsun. Birkaç gün sonra testi tekrarlayın varsa kan veririsini
Ay insallah vardır biraz daha bekleyip kan vermeye gitcem rabbim hepimize nasip etsinkesin var koyu çıkmış bayağı hayırlı olsun. Birkaç gün sonra testi tekrarlayın varsa kan veririsiniz .
AMİNNNNNNNNNNNNNNNAy insallah vardır biraz daha bekleyip kan vermeye gitcem rabbim hepimize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?