hamileyimmm:) şoktayım:-)

hayirli ugurlu olsun insallah,saglikli iyi huylu evlat olmasi dilegiyle.sevgiler

Evlilik ve çocuk sahibi olmak nedense bana saçma geliyor.

evlilik dogru insanla yapilmadigi surece sacmaligin daniskasi olabilir haklisiniz.hamile olmak da bana cok korkutucu geliyordu esim bebek istedikce ben direniyordum ama hamile kaldim ve hani bu sevgi ne anne baba sevgisine nede ese duyulan sevgiye benzemiyormus.karsilastirilmasi mumkun degil.ufacik bisey sizi secip hayata tutunuyor,onun geldigi yer ile dunya arasindaki koprusu sizsiniz..dilerim Allah isteyen herkese nasip eder.

Selam yeni uye oldum ben size sorularim olacak kizlar ben 18eylulde adet oldum adet dongum 28gunde 1 bu ay ader olmam gereken gunden 4gunnonce lekelenme yasadim kahverengi hic boyle olmamisti idrar testleri negatif cikiyor aderim gectikten 4gun sonra kan testi yaptirdim oda negatif..ama belirtilerim var ilk defa yasadigim bi kasik agrisi sag tarafta ve göğsümde renk degisimi kenarlarinda puturcukler cikti karnim sis anlam veremiyorum acaba testlerde yanlis cikmis olabilirmi

yasadığın belirtiler hamilelik belirtisi..ama kanda cikardi. adetinden dört gün geçmis.adet kanaman gelir canım.hayırlısı olsun hakkında.

Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

naber kızlar nasılsınız sorum olacak hamıs anne adayları cevap verın lutfen hamıle kaldıgınızda adet sancınız oldumu adet olacak gıbı adet gunume 3gun var 2gun onceden basladı kramp ngıbı gırıyo arada ama normalde bende bır gun once baslar ara ra gırer bır gune gıtmez adet olurdummm...ama daha 3gun var regle bır de agır bırsey kaldırdıgımda sol kasıgımda bırsey varmıs gıbı agırı veye bırwsey dusuyo gıbı gelıyo bır yardım eder mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…