hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

İnş canım... benim randevum da perşembe günü bakalım benim doktorum ne diyecek ?
Cnm klomen icin yarin gitmen lazim degilmi..benim icime kurt dustu ustune gormemi yasiyoruk diye..cunku cok cok az kan geliyo ve orkitim hic kirlenmiyo normalde de cok kkan gelmiyodu ama sanki bu seferkki daha az oyuzden yarin kan testide istiycem en azindan icim rrahatlar hyrlisi allahtan

hayırlısı canım inş üstüne görmedir... değilsede inş bu ay bebişler olur... ben serephone kullanmıştım geçen ay adetin 5. günü başlamıştım yine öyle olur muhtemelen yada doktorum ne diyecek yarın gideceğim sen ne yaptın ne dedi bu gün doktor?

Cnm sabah gidip muane oldum kan tahlili idrar filan verdim saat 3Te cikicakti almadim dun gece hic uyumdim basin catoiyodu uyudum evde burda karda yagiyo havs buz gibi yarin sonuclarimi alinca haber ederim sana :)

kızlar bana da yazın lütfen pazar adet günümdü pztesi değer 48 çıktı bugün 100 değer düşük gibi geldi sizce nasıl

Ya Merhaba benim adetim 6 gün gecikti test yapmaya fırsatım olmadı acaba hamile miyim diye uyku uyuyamıyorum resmen test için cumartesi gününü beklemem gerekiyor ama mide bulantısı falan yok sadece akıntı baş ağrısı şişkinlik falan var ilk defa korunmadık

Hemen kan tahlili yaptir.ogren :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…