- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Cnm klomen icin yarin gitmen lazim degilmi..benim icime kurt dustu ustune gormemi yasiyoruk diye..cunku cok cok az kan geliyo ve orkitim hic kirlenmiyo normalde de cok kkan gelmiyodu ama sanki bu seferkki daha az oyuzden yarin kan testide istiycem en azindan icim rrahatlar hyrlisi allahtanİnş canım... benim randevum da perşembe günü bakalım benim doktorum ne diyecek ?
hayırlısı canım inş üstüne görmedir... değilsede inş bu ay bebişler olur... ben serephone kullanmıştım geçen ay adetin 5. günü başlamıştım yine öyle olur muhtemelen yada doktorum ne diyecek yarın gideceğim sen ne yaptın ne dedi bu gün doktor?Cnm klomen icin yarin gitmen lazim degilmi..benim icime kurt dustu ustune gormemi yasiyoruk diye..cunku cok cok az kan geliyo ve orkitim hic kirlenmiyo normalde de cok kkan gelmiyodu ama sanki bu seferkki daha az oyuzden yarin kan testide istiycem en azindan icim rrahatlar hyrlisi allahtan
Cnm sabah gidip muane oldum kan tahlili idrar filan verdim saat 3Te cikicakti almadim dun gece hic uyumdim basin catoiyodu uyudum evde burda karda yagiyo havs buz gibi yarin sonuclarimi alinca haber ederim sana :)hayırlısı canım inş üstüne görmedir... değilsede inş bu ay bebişler olur... ben serephone kullanmıştım geçen ay adetin 5. günü başlamıştım yine öyle olur muhtemelen yada doktorum ne diyecek yarın gideceğim sen ne yaptın ne dedi bu gün doktor?
Cnm nasil anladın bu kadar erken..kan testindemi deger in kactiKizlaaar bnde 3haftalik hamileym daha yerlesme kanamasi olmadi ve sol kasigim agriyor
Regl bitmndn sbra 1. 2.gun iliskiye grdk cnm o tutms iste idrar testnde cktiCnm nasil anladın bu kadar erken..kan testindemi deger in kacti
Birz dusuk gibi ama yukselmis 1hafta sonra yine yaptrkızlar bana da yazın lütfen pazar adet günümdü pztesi değer 48 çıktı bugün 100 değer düşük gibi geldi sizce nasıl
Ewet basardim sonunda :) 4unde hcg 1900du bakalimm daha bakmadim.darisi bekleyenlerin basina hayirlisiylaCnm testin pozitif galiba takvim olusturmussun hyrli olsun darısı basimiza
Hemen kan tahlili yaptir.ogren :)Ya Merhaba benim adetim 6 gün gecikti test yapmaya fırsatım olmadı acaba hamile miyim diye uyku uyuyamıyorum resmen test için cumartesi gününü beklemem gerekiyor ama mide bulantısı falan yok sadece akıntı baş ağrısı şişkinlik falan var ilk defa korunmadık
Hyrli olsun cnmRegl bitmndn sbra 1. 2.gun iliskiye grdk cnm o tutms iste idrar testnde ckti
Hyrli olsun cnm o duyguyu ins bizde yasarizEwet basardim sonunda :) 4unde hcg 1900du bakalimm daha bakmadim.darisi bekleyenlerin basina hayirlisiyla
Hemen kan tahlili yaptir.ogren :)
Kizlaaar bnde 3haftalik hamileym daha yerlesme kanamasi olmadi ve sol kasigim agriyor
Bide kasik agrm var ya ondn korkyrm normal mi acabaAyy cnm çok sevindim hadi ins allahım kucağında almaya nasip etsin:) bende yasamadim cnm kanama illa herkes yaşayacak diye bi şey yok:)
Tesekku ederm canim darisi basinaHyrli olsun cnm
Bide kasik agrm var ya ondn korkyrm normal mi acaba
Hayirli olsuuuun :) adet olackmsm gibi agriyo.bu arada nerde otrysn senCnm 5 haftalik oldu benimki ama hala ağrılarım devam ediyor doktorum normal dedi:) rahat ol yani :)
aminnnn canım inşallah.bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz o günleriHyrli olsun cnm o duyguyu ins bizde yasariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?