- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Canim malesef bende bugun adet oldum bnmde normalde yarindi galiba catlatma ignesinden adet olduk cumrtsi esimle hamilelik kiyafetleri siparis ettk umut olsun diye ins gycegim bi gun gelir ikimiz icinde hyrlisi olsuncanım senle hemen hemen aynıydı tarihler adet oldun mu gn bugündü benimde yarındı ama bekleyemediler bugünden geldi kırmızılarçatlatma iğnesini muhtemelen bu ayda deneyeceğiz ...
Cnm testin pozitif galiba takvim olusturmussun hyrli olsun darısı basimizaBenimde adet im 7 gum gecti pazartesi test yapcamm insallah hamileyim dir. Daha once bir kimyasal gebelik yassdim tekrar olmasin nolurrr
canım senle hemen hemen aynıydı tarihler adet oldun mu günün bugündü benimde yarındı ama bekleyemediler bugünden geldi kırmızılarçatlatma iğnesini muhtemelen bu ayda deneyeceğiz ...
Canim malesef bende bugun adet oldum bnmde normalde yarindi galiba catlatma ignesinden adet olduk cumrtsi esimle hamilelik kiyafetleri siparis ettk umut olsun diye ins gycegim bi gun gelir ikimiz icinde hyrlisi olsun
Amin cnm amin rabbim yuzumuze gulsun bizde anne olalim ins. .bisey soracam sana aralikta yumurta catlatma ignesi olcam gun her gun iliskiye girin dedi ama hergun olunca spermler fazla olmuyoki sanadaki hergun dediler off bu nasil bi sans yaa okdar ugras bosa ciksn; ((( çok üzüldüm ins tutar ya bidakine ((
Cnm pardon ya is-sem le karistirdim seni.sen kese gorduk yazmissin bebekmi geliyoAmin cnm amin rabbim yuzumuze gulsun bizde anne olalim ins. .bisey soracam sana aralikta yumurta catlatma ignesi olcam gun her gun iliskiye girin dedi ama hergun olunca spermler fazla olmuyoki sanadaki hergun dediler off bu nasil bi sans yaa okdar ugras bosa ciksn; (
Amin cnm amin rabbim yuzumuze gulsun bizde anne olalim ins. .bisey soracam sana aralikta yumurta catlatma ignesi olcam gun her gun iliskiye girin dedi ama hergun olunca spermler fazla olmuyoki sanadaki hergun dediler off bu nasil bi sans yaa okdar ugras bosa ciksn; (
Tmm cnm 1gun arayla deniycem ben 1 saat yataktan kalkmadim ve bacaklarimi duvara diktiydim yine olmadiya; (Yok cnm kesinlikle hergün yapma biz ilk ay ole denedik tutmadı ikinci 1 gün dur 1 gün yap sonra yarım saat yattım ben azcık ayaklarımda havada bekledim yyarım saat ve cok sukur oldu bu dediğimi yap olirmu
Cnm pardon ya is-sem le karistirdim seni.sen kese gorduk yazmissin bebekmi geliyo
Tmm cnm 1gun arayla deniycem ben 1 saat yataktan kalkmadim ve bacaklarimi duvara diktiydim yine olmadiya; (
Darisi basima ins cnm 4 hafta 4 gunlukmu oluyo ozaman....aynen aralikta hergun yaptik gina geldi yaAma hergun yapma okadar kaldırmaya gerek yok cnm ya ins olcak bu ay:)
Darisi basima ins cnm 4 hafta 4 gunlukmu oluyo ozaman....aynen aralikta hergun yaptik gina geldi yains buay bnde anne olurum
Amin cnm ins bu ay olur ya memlekete gidene kadar hamile kalmayi cok istiyorum 17 aylik evliyiz herkes bebek bekliyo bizden; (Evet cnm 4 hafta 4 günlük ins cnm darısı sana olur iyi haberlerini bekliyorumm:)
Amin cnm ins bu ay olur ya memlekete gidene kadar hamile kalmayi cok istiyorum 17 aylik evliyiz herkes bebek bekliyo bizden; (
Stres yapmamaya calisiyorum ama adet günüm yaklasinca cildiriyoruum :) amin cnm ins bu son adetim olur sonrasi bebis olurSadece dua at cnm iyi düşün stres yapma herseyin hayırlısı olcak ins canim
ya bu kadar tesadüf neden acaba bende 17 aylık evliyim memlekete gidene kadar hamile kalmak istiyorum çatlatma iğnelerimiz aynı zaman regl günümüz aynı gün inş aynı zamanda da anne oluruz... benim doktorum 1 gün arayla dedi ilişkiyi hergün olunca kalitesi düşüyormuş spermin...Amin cnm ins bu ay olur ya memlekete gidene kadar hamile kalmayi cok istiyorum 17 aylik evliyiz herkes bebek bekliyo bizden; (
Canim cok sukur bi sıkıntı olmadi bugun doktora gittik cok sukur keseyi gorduk devam ediyomu kanaman peki[/QUOTEayy ne güzel kese göründü sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inş. ayy birde kalp atışlarını duyun havalara uçarsınız kesin.... darısı bize... artık bu ay tekrar edeceğiz iğne ilaç falan allah ne zaman hayırlıysa o zaman kısmet eder biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtan....
inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız canım yarın kadın doğuma gidip klomen yazdırcam ve doktora soracam hergün dediniz ama hergün olunca sperm kalitesi düşmüyomu diye akşama haber veririm sana ne söylediğini inşallah bu ay hamile kalırız cnmya bu kadar tesadüf neden acaba bende 17 aylık evliyim memlekete gidene kadar hamile kalmak istiyorum çatlatma iğnelerimiz aynı zaman regl günümüz aynı gün inş aynı zamanda da anne oluruz... benim doktorum 1 gün arayla dedi ilişkiyi hergün olunca kalitesi düşüyormuş spermin...
İnş canım... benim randevum da perşembe günü bakalım benim doktorum ne diyecek ?inşallah bu ay ikimizde hamile kalırız canım yarın kadın doğuma gidip klomen yazdırcam ve doktora soracam hergün dediniz ama hergün olunca sperm kalitesi düşmüyomu diye akşama haber veririm sana ne söylediğini inşallah bu ay hamile kalırız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?