- Konu Sahibi Yesilperiii
-
Yumurtlama gununde mi yaptn yoksa regl bitiminde mi
Ay ne guzel..bende ikiz cok istiyrum cocugu olanlar ikitaneyle ugrasamazsin col zor diyo ama 1e balan 2yede bakar ya takvim yap bnce ben hamile kaldigimi ogrendim gin yapcamSıfır yoktu cnm hesap yaptım suan 4 hafta diyo. Benim Herr iki tarafta ikiz var B3nde istiyorum ins olur sağlıklı sihhatli supheleniyorum:)
sevindm canim hayirlisi :)Öncesinde doktora gitmiştim ve bana ilişki günlerini belirtti yani yumurtlama günlerinin olabileceği günleri ona uyduk bizde çok şükür oldu:)
Ay ne guzel..bende ikiz cok istiyrum cocugu olanlar ikitaneyle ugrasamazsin col zor diyo ama 1e balan 2yede bakar ya takvim yap bnce ben hamile kaldigimi ogrendim gin yapcam
sevindm canim hayirlisi :)
Cnm senin bat neydi benim de sali gunu adet gunum ins adet olmam ins cnm hber vercem erken gebelik testi aldim o cift cizgiyi gormeyi okdar cok istiyorum kiSalı günü bi doktora gidelim hayırlısı ile sonra günlük bile tutucam bebişim için ins senin de hayırlı haberlerini bekliyorum
Aminn canin insallah :)Sağol cnm ins sendede bekliyorum güzel haberler ben ilk silik çizgiyi gördüğümde hüngür hüngür ağladım mutluluktan:)
Cnm senin bat neydi benim de sali gunu adet gunum ins adet olmam ins cnm hber vercem erken gebelik testi aldim o cift cizgiyi gormeyi okdar cok istiyorum ki
Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..
Ins cnm bu ay cokk istiyorum artık yaBenim sat 4 aralıkti 26 güne bi adet görüyorum ben 31 aralıkta olmam lazımdı 2 gün geçti bile çok şükür göreceksin ins haberini bekliyorum:)
Ben gecen ay denedim canim icmeyi düşünüyorsan hergun ayni saatte ic ben hep farkli saatlerde ictim oyuzden faydasini gormedimkızlar ıyı geceler :) soğan suyunu denedınızmı ? ibrahım saraçoglunun önerdigi kür
O pek dogru degilmis mesela hamileler yapiyomus kabarmiyomus o idrarda bulunan biseyden kaynaklaniyomusAranizda camasir suyu testini yapan var mi☺☺
ayy bana mı dedn cnmhayırlı olsun :)
Ben 2 gün kala yaptım beklediğim adet tarihine önce idrar testi yaptım silik çıktı hemen arkasına gittik hastaneye kan değerim de 159 çıktı :)
canım senle hemen hemen aynıydı tarihler adet oldun mu günün bugündü benimde yarındı ama bekleyemediler bugünden geldi kırmızılarSence bi umut varmi cnm ya cok agladim doktor hamile degilsin ddedinde; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?