hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

Sıfır yoktu cnm hesap yaptım suan 4 hafta diyo. Benim Herr iki tarafta ikiz var B3nde istiyorum ins olur sağlıklı sihhatli supheleniyorum:)
Ay ne guzel..bende ikiz cok istiyrum cocugu olanlar ikitaneyle ugrasamazsin col zor diyo ama 1e balan 2yede bakar ya takvim yap bnce ben hamile kaldigimi ogrendim gin yapcam

Ay ne guzel..bende ikiz cok istiyrum cocugu olanlar ikitaneyle ugrasamazsin col zor diyo ama 1e balan 2yede bakar ya takvim yap bnce ben hamile kaldigimi ogrendim gin yapcam

Salı günü bi doktora gidelim hayırlısı ile sonra günlük bile tutucam bebişim için ins senin de hayırlı haberlerini bekliyorum

Salı günü bi doktora gidelim hayırlısı ile sonra günlük bile tutucam bebişim için ins senin de hayırlı haberlerini bekliyorum
Cnm senin bat neydi benim de sali gunu adet gunum ins adet olmam ins cnm hber vercem erken gebelik testi aldim o cift cizgiyi gormeyi okdar cok istiyorum ki

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..

Cnm senin bat neydi benim de sali gunu adet gunum ins adet olmam ins cnm hber vercem erken gebelik testi aldim o cift cizgiyi gormeyi okdar cok istiyorum ki

Benim sat 4 aralıkti 26 güne bi adet görüyorum ben 31 aralıkta olmam lazımdı 2 gün geçti bile çok şükür göreceksin ins haberini bekliyorum:)

Yaşadığın belirtileri bende yaşadımcnm bence adetinin gecmesini bekle en kesin sonuc ozaman kalbini ferah tut sen yeter su kandil gunu:)

Benimde adet im 7 gum gecti pazartesi test yapcamm insallah hamileyim dir. Daha once bir kimyasal gebelik yassdim tekrar olmasin nolurrr

herkese mrb.benm de adetme 5 gün var 2 gün önce beyaz sulu akntm geldi hastalndm sandm lavaoya gttm su gbidi dün de yne brden geldi ama bu kez sarı ve içnde az kan vardı suan devamı yok szce neden olur mu

Ben 2 gün kala yaptım beklediğim adet tarihine önce idrar testi yaptım silik çıktı hemen arkasına gittik hastaneye kan değerim de 159 çıktı :)
Sence bi umut varmi cnm ya cok agladim doktor hamile degilsin ddedinde; (
canım senle hemen hemen aynıydı tarihler adet oldun mu günün bugündü benimde yarındı ama bekleyemediler bugünden geldi kırmızılar çatlatma iğnesini muhtemelen bu ayda deneyeceğiz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…