Canimsin. Ne Kadar Sevindim Bilemezsin.Allahim Inşallah Güzel Bir Hamilelikle Sağlikli Bir Bebek Nasip Etsin Sana....... Tedavine Başladiğini Dün Gibi Hatirliyorum Inan çok Duygulandim..........
Büyük allahım banada kısmet etti hamileyim arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah burda mücadele eden tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inşallahhhhh.
Büyük allahım banada kısmet etti hamileyim arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah burda mücadele eden tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inşallahhhhh.
teşekkürler canım öncelikle benmim yumurta sayımda problemim vardı zaten 2 yada 3 yumurta oluşabiliyor yeniden başladım 3 aşılama 2 mic sonunda allahım yüzümü güldürsün ve inşallah isteyen her keze ve bu sitede ki tüm arkadaşlarımıza kısmet etsin.
tek tek isimlerinizi yazamıyorum ama hepinize binlercekez teşekkür ederim burda çok destek gördüm ve inancımı yitirdiğim anlarda her biriniz mutlaka beni toparladınız allah sonunda yüzüme güldü dualarımızı kabul etti bende çok dua ediyorum öncelikle sitede isteyen çaba gösteren tüm arkadaşlarıma ve isteyen her keze allahım yaşatsın anneliği ve tamına erdirsin sağlıkla. c tesi günü 12 günümdü tahlilim ve 209 çıktı değerim bu gün 2. tahlile gittim ve şu an sabırsızlıkla bhcg değerimin kaç olmuş olduğunu bekliyorum inşallah hepimiz kucağımıza alırız melekleri ve sonrasında bakımlarıyla ilgili dertleşiriz.Hepinize teşekkür etmek için biraz geciktim kusura bakmayın evimde internetim yok ve 1 ay işe başlamam yasak şimdilik o yüzden hemen cevap yazamıyorum. ama kalbim sizlerle yeniden deniycek olan arkadaşlarada bol şans inançlarını yitirmesinler allah bizim sesimizi duyup dualarımızı kabul ediyor. hepinizi çokkkk öpüyorum.