hamileyimmmm

kumrengi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
50
0
86
İstanbul
kızlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum daha doğrusu paylaşımlarınızı okuyorum :) hamile haberlerini aldığımda bende mutlu oluyorum vee şimdi bu mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim:49.. adetim 5 gün gecikti ve bugün evde test yaptım 2 çizgiyi de çok net bi şekilde gördüm... Allah inşallah hayal kırıklığı yaşatmaz... Pazartesi kan tahlili yaptırıcam...

Allah tamamına erdirsin .İnaın sizlerden biri bebek haberi verdiği zaman bende çok seviniyorum:)

hayırlı olsun....umarım sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur sizin için...:)))

kızlar hepinize teşekkür ederim inanın şu an çok heyecanlıyım... en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması tabikii..

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..bende 2. için uğraşıyorum inşallah bende kısa sürede hamileyim yazabilirim kk ya..

tebrik ederim canımmm
belirtilerin varmıydı????
ve özel olarak yaptığın birşeyler varsa bizile paylaşırmısın

tebrik ederim canımmm
belirtilerin varmıydı????
ve özel olarak yaptığın birşeyler varsa bizile paylaşırmısın

teşekkür ederim canım , belirtilerim mide bulantısı ve kol ve bacaklarda kaşıntı (bu gblik belirtisimidir bilemiyorum grçi :) )

özl olarak yaptığım hiç bir şy yoktu. Ama 9 aydır denememize rağmn gebelik oluşmuyordu sanırım çok kafama takıyordum bu ay hiç düşünmedim farklı şeylere yoğunlaştım ve oldu.. Strs yapmamak lazım.

tebrikleeeerrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…