lütfen cevap verin kimsecikler yokmuyaaaaa
idrarda yaptı ve ŞÜPELİ +POZİTİF yazıyordu cuma günü gel kan testi bakalım dedi
Merabalar kızlarrr... 1,5 yıldır bebişim olmuyordu bu ay mucizem geldiii:))) bu ay yaptığım sadece 5-6 günlük soğan kürü idi bide son 2 ilişkide bacaklarımı havaya kaldırıp 5 dkk nefes egzersizi yaptım ama sanırım egzersiz çok işe yaradı bebeğim çok yeni daha yani maluum 2 ilişki sırasında tuttundu meleğim bana.. darısı isteyen herkese :)))
kızlar ne olur yardım edin adetim dün olmam gerekti ama henüz olmadı doktora gittim sadece idrarda bakalım dedi doktor baktık ve şüpeli pozitif dedi ve öyle yazıyor sizce gebemiyim yaa
idrarda yaptı ve ŞÜPELİ +POZİTİF yazıyordu cuma günü gel kan testi bakalım dedi
Merabalar kızlarrr... 1,5 yıldır bebişim olmuyordu bu ay mucizem geldiii:))) bu ay yaptığım sadece 5-6 günlük soğan kürü idi bide son 2 ilişkide bacaklarımı havaya kaldırıp 5 dkk nefes egzersizi yaptım ama sanırım egzersiz çok işe yaradı bebeğim çok yeni daha yani maluum 2 ilişki sırasında tuttundu meleğim bana.. darısı isteyen herkese :)))
tebrikler cnm. bende 10 aydır hamile kalamamıştım ama nefes egzersizi yaptığım ay hamile kaldım. nefes egzersizini tavsiye eden kimdi hatırlamıyorum ama allah razı olsun ondan
tebrikler cnm. bende 10 aydır hamile kalamamıştım ama nefes egzersizi yaptığım ay hamile kaldım. nefes egzersizini tavsiye eden kimdi hatırlamıyorum ama allah razı olsun ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?