hamileyimmmm:))

idrarda yaptı ve ŞÜPELİ +POZİTİF yazıyordu cuma günü gel kan testi bakalım dedi

idrarda yaptı ve ŞÜPELİ +POZİTİF yazıyordu cuma günü gel kan testi bakalım dedi

keşke kanda baktırsaymışsın daha kesin olurmuş.ama şüpheli gebelik dediğine göre idrarda çift çizgi çıktı demekki.ilk hayırlı olsun benden gelsin o zaman.büyük ihtimal hamilesindri bence.

maşallah canııım maşallah
biz 2 senedir deniyoruz ..
bi kaç problemde var ama olmuyor işte
böyle mutlu haberleri duyunca çok seviniyorum
eğer çok özel olmayacaksa uyguladığın yöntemler varmı acaba..
özelimede yazabilirsin ben özel msj atamıyorum ...
tekrar tekrar gözün aydın canım....

inşallah canım dedigin gibidir rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu kimsenin kucagını boş bırakmasın ayrıca teşekkür ederim yüregime su serptin canım benim

Rabbim hayırlısı ile kucagınıza almayı nasip etsin inşallah...

Soğan kürü adet ve kistlerin tedavisine kullanılıyor diye biliyordum
içtiğim zaman adet filan oluyordum yani...

Hamilelik için kullanılması ilginç ve güzel

Darısı isteyen herkese

kızlar ne olur yardım edin adetim dün olmam gerekti ama henüz olmadı doktora gittim sadece idrarda bakalım dedi doktor baktık ve şüpeli pozitif dedi ve öyle yazıyor sizce gebemiyim yaa

canım umutlandırmak istemem ama bence hamile olma ihtimalin yüksek adetinde yeni geçmiş o yüzden şüpheli demiştir kesin sonucu öğrenmek için kan testi yaptır canım inş hamilesindir

canım öncelıkle hayırlı ugurlu olsun senın adına cok sevındım,saglıkla buyutursunuz ınşallah :))
Eşinın nasıl haberı oldu? merak ettım ..! mujdeyı nasıl verdın?? allah daim etsin maşallah canım :))

İnşlalah birgün bende böyle bir konu açabilirim.
Rabbim hayırlısıyla bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

tebrikler cnm. bende 10 aydır hamile kalamamıştım ama nefes egzersizi yaptığım ay hamile kaldım. nefes egzersizini tavsiye eden kimdi hatırlamıyorum ama allah razı olsun ondan

tebrikler cnm. bende 10 aydır hamile kalamamıştım ama nefes egzersizi yaptığım ay hamile kaldım. nefes egzersizini tavsiye eden kimdi hatırlamıyorum ama allah razı olsun ondan

canıımm nasıl yapıyosun bu nefes egzersizini anlatırmısın lütfen!! bende neredeyse 2 senedir uğraşıyorum 3 ay önce dış gebelik geçirdim =((( ama şimdi yine denemelere başlımayı düşünüyorum

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah bende 1.5 yılduır istiyorum bende ilk defa bu ay senın gıbı 5 6 gun soğan kürü denedim ama nefes egzersizi falan yapmadım nasıl oluyor ilk defa duyuyorum onu. ama benım bu ay sanırım yıne husranla sonuçlanacak çünkü adet belirtilerii fazlasıyla yaşıyorum zaten 2 gunum kaldı ama senın yazını okuyunca en az senın kadar heyecanlandım Rabbim ben ve benım gıbı ısteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah

kızlar nefes egzersizi nasıl oluyor...bizim be 2 yıl olucak nerdeyse olmuyo...eşimde problem var, işe yarar mı bilmiyorum ama ayrıntılı anlatırsanız çoooooooooooooooooook sevinirim...

tebrik ederim hyrlısıyla kucagına alırsn inş... bnmde betam yuksek cktı bakalım salı gunu dr um randevu verdi ıns bebegım bnmledir rabbm hepimize versnnn sag salımmm

olmadı kızlarr gitti bebişim((( değerim düşüşe geçti ve akşam kananamam başladı sağlıklı bi gebelik değil dedi dr bırakalım düşsün dedi.gitti anlıyacağınız yavruşumm(((((( çok üzgünüm çokkkk....

artık hiiç kalmadı umudum...nden böle oldu die kndi kendimi yiyorum..bıktım hayattan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…