hamileyimmmm:))

Üzülme mednecim Allah bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar. sağlıklı bi bebeğin olsun bu günleri unutucaksın. çok üzüldüm senin adına. biz negatifi görünce hayal kırıklığı yaşıyoruz, seninki daha zor ama unutma HER ZORLUKLA BERABER Bİ KOLAYLIK VARDIR... kalbini ferah tut. Rabbim çok yakında yüzünü güldürücek hissediyorum:)

İnşallah canım.... çok teşekkür ederim desteğin için ama çok zor bir durum Rabbim düşmanıma yaşatmasın 1,5 yıl olmadı tam oldu derken bıraktı beni meleğim artık korkuyorum herşeyden piskolojim berbat sanki olsada hep böle olcak gibi düşünüyorum...çok mutsuzum çokkk

bu senin yaşadığın acıyla hissettiklerin. ben sana gerçekleri söyliyim çok kötü bi durum olsa da düşük yapanlar daha kolay hamile kalıyo ve daha dikkatli oldukları için çok daha sağlıklı bi bebekleri oluyo. hiç üzülme kalbini fereh tut. Rabbime güven. şimdi çok üzülsende bu olayı yaşamanda bile senin için bi hayır vardır unutma. O bizim için en hayırlısını bizden daha iyi bilir. sadece acı halinde sabır ve şükür ile kazandığın sevap bile içini rahatlatmalı. dualarım seninle canım...

desteğin için saol canım.....

hiç üzülme....bende hikayen ne bilmiyorum ama senin gibi ümitsizdim.ve bugün... bebek geliyor Rabbim dileyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat(evlatlar) nasip etsin (AMİN..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…