"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Test yapacak cesareti bulamiyorum kendimde çünkü bugüne kadar beklesem ne zan test yapsam o gün adet oldum. Geçen ay da iki gün geç gelmişti bu ay 3.Gundeyim adet olucam korkusuyla kimseyle paylasiyorum :)

offff...sana konuştuğuma bakma ben de berbat durumdayım...çıldırmak üzereyım...iş yerındeyım bır de zamanı hiç geçiremıyorum...izin alıp gıtmek istiyorum...en azından evde vaktım gecer arkadasa falan gıderım ne bıleyım bıseyler yaparım böle olunca cıldırcam...sen calısıyomusun benı anlarsın eger öyleyse...

Aynen çalışıyorum bende. Sen gibi evimde olmak istiyorum sürekli yatasim var eve gidince de
Yarina kadar olmazsam inşallah yarın test olaylarina girebilirim cesaret edebilirsem

eee birbirimize fikir vermek için burdayız biraz daha bekleyim ozaman ben :) allah büyük ne yapalım bekliycez

Haklısın ama insan duramıyor işte. Çoğu arkadaşımın hep 3-4 gün önceden çıkıyordu testte. Umarım sadece yanilmadir bu.

eee birbirimize fikir vermek için burdayız biraz daha bekleyim ozaman ben :) allah büyük ne yapalım bekliycez

Ben dayanamadim gittim doktora test yapti bir bucukda sonuclari alicam...ama negatif ciksa bile ayin 4 une kadar gelmezse tekrar test ivin geliceksin dedi...kendi evde yaptigib testler 30 35 gunu baz alir kafasinda dedi bir ayi dolu dolu gecmesi lazim orda cikmasi icin dedi...aşa yukari bir ayi gecmissin dedi bakalim hayirlisi...en azindan acabadan kurtulucam...

hayırlısıyla inşaallah olumlu sonuç alırsın canım.bizleride haberdar et.olumsuz olsa bile henüz erken unutma

E hadi bakalim hayirli olur insh.varsa bebk kanda cikar zaten en iyisini yapmissin

Benden cesaretlisin hadi hayirlisi olsun inşallah güzel haberler ver bize belki bende senden cesaret alır giderim. Gerçi şu saate kadar arastirdim illa doktor yönlendirmesiyle gebelik kan testi yapılıyormuş benim henüz belli bi doktorum yok ..

Nasil yani canim doktor yonlendirmesi falan sart degil doktorun olup olmamasida.herhangi bi hastaneye gidip gebelik icin kan testi yapacam demen yetrli kanini alip 1 saat sonra sonucu veriyorlar.doktorla bi isin yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…