- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ins. Cnm adet günün geçsin test alır bakarsın... burdaki bayanlarda sana yarın cevap verirler okurlar yani ama bende kayıt oluyum dedim ama kimsecikler yok sen geldin:):):)
Umudunu kesme heo dua et olurmu sabırlı ol hayırlısını dile yeter tmm...
Ins. Cnm adet günün geçsin test alır bakarsın... burdaki bayanlarda sana yarın cevap verirler okurlar yani ama bende kayıt oluyum dedim ama kimsecikler yok sen geldin:):):)
Umudunu kesme heo dua et olurmu sabırlı ol hayırlısını dile yeter tmm...
çok saol cnm inş herşey guzel olur buarada bende polikistkover var ondan olmuyo yumurtlama gunumude oyuzden anlayamıyorum neyapcagımı bilmiyorum
12 ve 17 arası biliyorum ben yumurtlama gününü cnm buna göre ayarlarsın cnm
Bu arada geçmiş olsun sıkıntı yapma allahın bir bildiği varki gelecek bebek belli olmaz bir anda gelir annamazsin yani kısmet bakalım...
kısmet tabiki ama böyle sıkıntı olması bni üzüyo nete yazdım polikistk olanlr varmı dye ama kmsede ses yok tecrübeli olanlrdan bilgi almk daha iyi cnm böyle konusunca rahtlıyotuz valla
Valla cnm ben polikistkover nedenini bilmediğim için sana tam net cevap veremedim yani bayanlar yarın sana onun cevabınıda yazarlar ama evt haklısın rahatliyoruz... :)
inş yazarlar cnm çok saol
Kusura bakma cnm
Cahilligime ver ...
Ben yasadiklarimi soledim sana o kadar
Allah gönlüne gore versin ins.
Canım kk da konular var polıkıstlık over dıye bendede var
cnm bnm sorularıma cvp vrdn saOL rahtlattn bni YRN BURDA OLURSAN GRŞ İİ AKŞLAMLAR
Canım kk da konular var polıkıstlık over dıye bendede var
Canım polıstlık overle ılgılı konular var kk da bendede polıkıstlık over var sormak ıstedıgın bısey varsa bıldıgım kadarıyla yarsımcı olurum
Canım benım korkma ınsallah bızlerde anne olcaz ultrason muayanesındemı anladı doktorun pcos hormon testlerın yapıldımı adetın duzenlımıcnm doktr bana 1 sene bklemelyz dedi ilaç falan vermedi ama çok korkuyorum ne yapcam bilmiyorum
Canım benım korkma ınsallah bızlerde anne olcaz ultrason muayanesındemı anladı doktorun pcos hormon testlerın yapıldımı adetın duzenlımı
bnmde 2 oldu hamıle kalıyorum ama sonu gelmıyo dusukle sonuclanıyo son dusuktede kese vardı bebek yoktuaaaah ahh kızlar artık bende haykırmak istiyorum hamile kalabiliyorum ama kimse duymadan bebeğim ölüyor bende istiyorum artık bebeğim olsun kucağıma alıyım.sizler nekadarlık evlisiniz ben 6. seneme temmuzda girecem işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?