- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Hic gun sayma canim insan oyle daha kotu oluyor ben gebe kaldigim ay sehir disinda ablam geldi yegenim derken unuttum bebek dusuncesini bi baktm regl gunum ama hic belirtim yok karnim belim hep agrirdi gebelige dairde belirti yoktu ama benm regl olma gunum hic sasmazdi 1 gun gecince test yaptim cift cizgiyi gordum sukur:)
evet doktorda aynı şeyi söyledi canım,,ama dün akşam evde test yaptım negatif çıktı..bir daha versene canım belki değerin artmıştır 5 üzeri olduğu zaman gebelik mümkün diyolar...
evet doktorda aynı şeyi söyledi canım,,ama dün akşam evde test yaptım negatif çıktı..(çok akıntım var birde göğüslerim çok acıyor..
geç döllenme olduğu içinmi? ya da yumurtalıklarım yavaş çalıştığı için mi bilmiyorum??
ALLAHIMM isteyen herkese versinnn
evet doktorda aynı şeyi söyledi canım,,ama dün akşam evde test yaptım negatif çıktı..(çok akıntım var birde göğüslerim çok acıyor..
geç döllenme olduğu içinmi? ya da yumurtalıklarım yavaş çalıştığı için mi bilmiyorum??
ALLAHIMM isteyen herkese versinnn
normalde kanda adet gecikmesiyle birlikte çıkarmış, fakat benim hiçbirzaman adet günüm belli değildi 40 günde olduğuda oluyordu oyüzden ben hesaplayamıyorum,,inşallah güzel haberler alırsın canımm..bende bu akşamı bekliyorum.doktor adet gecıkmesınden ne kadar süre sonra çıkar dedi?
canım benimm inşallahhhh....sabretmek okadar zor kii... ilgine çok teşk ederim...canım hamilesin benceeebiraz daha sabret haftasonuna doğru bir daha kan testi yaptır
normalde kanda adet gecikmesiyle birlikte çıkarmış, fakat benim hiçbirzaman adet günüm belli değildi 40 günde olduğuda oluyordu oyüzden ben hesaplayamıyorum,,inşallah güzel haberler alırsın canımm..
ANLADM İNŞ GEBEYİZZ KORKMA İNŞALLAHHHHHHH
Bugun adet gunum kokulara hassasiyetim okadar cok arttiki bisey yiyemiyorum adet olmadim henuz belirtilerim cok fazla Adetime 3gun varken idrar testi yaptim tek cizgi belim kasiklarim agriyo sari akintim var korkuyorum adet olucam diye esim bu ay hamilesin diyor adet olursam nasil soylucem okadar hazirladiki kendini
Bugun adet gunum kokulara hassasiyetim okadar cok arttiki bisey yiyemiyorum adet olmadim henuz belirtilerim cok fazla Adetime 3gun varken idrar testi yaptim tek cizgi belim kasiklarim agriyo sari akintim var korkuyorum adet olucam diye esim bu ay hamilesin diyor adet olursam nasil soylucem okadar hazirladiki kendini
üzülme canım o geleceği zamanı biliyordur Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hepimize...
benimde 4 gün var canım. Sabırsızlanıyorum bende test yapmak için :)) pazartesiye kadar beklicem olmazsam yapıcam. Sen???
AMİN CANIM.... Hepimize inşallah. önceden regl olduğum ilk gün kanamam yoğun olurdu. şimdi ilk iki gün lekelenme tarzında oluyor. geçen ay da öyle oldu, bu ay daa... doktora sorucam bunu gidince? senin bi fikrin var mı canım?
cnm test yaptın mı merak ettım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?