- Konu Sahibi papatyasevilir
-
bugün bat günüm kesinlikle hiç günüm sarkmaz
şu an hiç belirtim yok gögüslerim şiş deil, karın ağrım , bel ağrım,sivicem yok....
sadece halsizlik uyuma hlissi ve bacaklarım çok ayakta durduğum zaman agrıyo..
inş kırmızılar gelmez bende hamileyimmmmmm diye haykırırım....
Insh canim.umutlandrmak istemem ama benimde senin gbi oldu regl gunum gelmeden belim ve karnim agrirdi ve sivilcem cikardi.hic biri olmadi....umarim guzel haberler alirsinn
Insh canim.umutlandrmak istemem ama benimde senin gbi oldu regl gunum gelmeden belim ve karnim agrirdi ve sivilcem cikardi.hic biri olmadi....umarim guzel haberler alirsinn
şu an hamilemisin? canım
Evet canim cok sukur hamileyim:) reglim hic sasmazdi 1 gun gecince test yaptm cikti canim
Amin canim rabbim sanada senin gb istiyen tum kardeslerimi de nasip etsin.guzel haberlerini bekliyorummçok şükür canı darısı bana inşallah benimde hiç şaşmaz ama kısmet tabiki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik nasip etsin...
Amin canim rabbim sanada senin gb istiyen tum kardeslerimi de nasip etsin.guzel haberlerini bekliyorumm
Ben de haykırmak istiyorum ya...inşallah o günler de gelicek..ben 9 aydır deniyorum ama hala olmadı bakalım bu ay umutluyum pazartesı-salı yı bekliyoruz doktorum benı beklıyor...
E hadi insh canim:)Ben de haykırmak istiyorum ya...inşallah o günler de gelicek..ben 9 aydır deniyorum ama hala olmadı bakalım bu ay umutluyum pazartesı-salı yı bekliyoruz doktorum benı beklıyor...
6 gün önce hamileydim haykırıyodum şükrediyodum ama artık bebegimi kaybettim içim çok acıyo çok zormuş anneliğini sadece 6 gün tatmak
Slm arkadaşlar ben de 6. denemeyi yaşıyorum. Bat 4 Mart. Adet olma hissi var yine üzerimde onun dışında tek degisik belirti iğne batması gibi bişey oluyor karnında. Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin insallah.
6 gün önce hamileydim haykırıyodum şükrediyodum ama artık bebegimi kaybettim içim çok acıyo çok zormuş anneliğini sadece 6 gün tatmak[/Q
canım benim...ben de bir haftalık bebeğimi kaybettim...sevıncim kursağımda kalmıstı...ne sevınebıldım ne üzülebildim...doktor hamılesın ama....dedığı an beynimden kaynar sular döküldü...bebeğim düşmek üzereymiş...yavrum tutunmayı başaramamış bile...elini tutamamışım kuzumun..bizi hissedemen gitti...Allah kımseye yaşatmasın bir haftası da aynı 4 ay ı da aynı...rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
Selam kızlar bende uzun zamandır girmiyordum bat günüm dün idi hemen buraya gelip hamile olan arkadaşların belirtilerini okudum ama pek istediğimi bulamadım. Benim sorunum şu dün batimdi ama olmadım hala bu sabah aynaya bakarken sol yumurtalık kisminda sağa nazaran şişlik hissettim ve ara ara batma gibi sancı oluyor ama geçiyor bunu yaşayan var mi?
canım ben şişlik tarzında bişi yaşamadım ama öle olan varmış..bebek ne tarafa yerleşirse orası daha şiş olurmuş...batmalarına gelince benimde kasıklarım da batmalar var ara ara..ama emın degılım henuz en az 4 gün daha beklemem lazım test yaptım bısı cıkmadı...adetım de gelmedi...hayırlısı olsun hepimiz için ya...
biz de 9 aydır denıyoruz ve sürekli doktor kontrolu altındayız...hiçbir sorun da yok ama rabbım ıstemeden asla olmaz...hakkında hayırlısı olsun canım8 aydır deniyoruz hiç böyle görmemiştim şaşırdım . Bu ay hiç bu niyetle geçirmedim üstelik mayıs ta tedaviye gideceğiz diye. inşallah Allah ım isteyen herkese tez zaman da nasip etsin.
Selam kızlar bende uzun zamandır girmiyordum bat günüm dün idi hemen buraya gelip hamile olan arkadaşların belirtilerini okudum ama pek istediğimi bulamadım. Benim sorunum şu dün batimdi ama olmadım hala bu sabah aynaya bakarken sol yumurtalık kisminda sağa nazaran şişlik hissettim ve ara ara batma gibi sancı oluyor ama geçiyor bunu yaşayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?