"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Insh canim.umutlandrmak istemem ama benimde senin gbi oldu regl gunum gelmeden belim ve karnim agrirdi ve sivilcem cikardi.hic biri olmadi....umarim guzel haberler alirsinn

Ben de haykırmak istiyorum ya...inşallah o günler de gelicek..ben 9 aydır deniyorum ama hala olmadı bakalım bu ay umutluyum pazartesı-salı yı bekliyoruz doktorum benı beklıyor...

Slm arkadaşlar ben de 6. denemeyi yaşıyorum. Bat 4 Mart. Adet olma hissi var yine üzerimde onun dışında tek degisik belirti iğne batması gibi bişey oluyor karnında. Allah isteyen herkese bebiş nasip etsin insallah.

Ben de haykırmak istiyorum ya...inşallah o günler de gelicek..ben 9 aydır deniyorum ama hala olmadı bakalım bu ay umutluyum pazartesı-salı yı bekliyoruz doktorum benı beklıyor...

6 gün önce hamileydim haykırıyodum şükrediyodum ama artık bebegimi kaybettim içim çok acıyo çok zormuş anneliğini sadece 6 gün tatmak

Canim batma degilde kasiga ani giren bi sanci olur o da cok olmaz bir kac sefer kisa sureligine...bende bu sekilde olmustu ve sag goyus ucumda dokununca agri..tabi herksde farkli olabilir belurtiler

Selam kızlar bende uzun zamandır girmiyordum bat günüm dün idi hemen buraya gelip hamile olan arkadaşların belirtilerini okudum ama pek istediğimi bulamadım. Benim sorunum şu dün batimdi ama olmadım hala bu sabah aynaya bakarken sol yumurtalık kisminda sağa nazaran şişlik hissettim ve ara ara batma gibi sancı oluyor ama geçiyor bunu yaşayan var mi?

canım ben şişlik tarzında bişi yaşamadım ama öle olan varmış..bebek ne tarafa yerleşirse orası daha şiş olurmuş...batmalarına gelince benimde kasıklarım da batmalar var ara ara..ama emın degılım henuz en az 4 gün daha beklemem lazım test yaptım bısı cıkmadı...adetım de gelmedi...hayırlısı olsun hepimiz için ya...

8 aydır deniyoruz hiç böyle görmemiştim şaşırdım . Bu ay hiç bu niyetle geçirmedim üstelik mayıs ta tedaviye gideceğiz diye. inşallah Allah ım isteyen herkese tez zaman da nasip etsin.

8 aydır deniyoruz hiç böyle görmemiştim şaşırdım . Bu ay hiç bu niyetle geçirmedim üstelik mayıs ta tedaviye gideceğiz diye. inşallah Allah ım isteyen herkese tez zaman da nasip etsin.
biz de 9 aydır denıyoruz ve sürekli doktor kontrolu altındayız...hiçbir sorun da yok ama rabbım ıstemeden asla olmaz...hakkında hayırlısı olsun canım

Canim oncelikle umarm hamilesindir.herkesin belirtisi farkli olabilir bende belirti okur bu ayda olmadi bende bunlar olmuyor derdim ama inan bu yanlis.ben aksine hic belirti yasamadim sadece bir gece kasigima agri girdi 5 saniye surdu ve gecti.regl gunum asla sasmazdi 1 gun gecincr test yaptim cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…