hamileyimmmmm :))

NIMETOMER

Ömerimm Seni Seviyorummm.
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
52
0
86
41
Amasya
arkadaşlar yaklaşık on gündür mide bulantım vardı...adet günümede biraz daha vardı..dört gün önce test aldım ama bi türlü cesaret edip yapamadım.ya hamile değilsem diye .çok üzülürdüm dün gece eşiminde ısrarıyla yaptım.. veeee pozitif çıktııı.....şimdii asıl meseleye gelelim..adım atmaya bile ürküyorum öksüremiyoum bişey olacak diye..nasıl davranıcamı bilemiyorum bir yıllık evliyim ve ilk çocuğumuz...yardım edin lütfenn.....ne yeyim ne içeyim nasıl yatayım..yüz üstü yatarsam bişey olurmu...lütfen saçma sapan da gelse herşeyi anlatın öğrenmek istiyorummm ...çok teşekkür ederim..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ( amin ) hihoyyyt :CüvCüv:

Gözünüz aydın. İsterseniz doğumunuzu da forum grubu yaptırsın :roflol: Hanımefendi sağlıklı bir gebelik takibi için forumdaki önerilerden daha fazlasına, yani bir doktora ihtiyacınız var. Doktorunuz size herşeyi "zamanı geldiğinde" anlatacaktır.

bende 10 sene sonrA HAMıLE KALDIM BEBEGıM ıN DÜŞÜK RıSKı VAR DEPRESYON VE PANıK ATAK GEÇıRDıM DOKTORUM FOLIK ASıT VERDı BıDE PROGYNEX 200 MG VERDı BıDE JEL VERDı CRINONE PROGESTORON 90 MG YAN ETKıLERıNDE DıYOKI ıKıSıNDEDE DEPRESYON GEÇıRENLER DıKKAT ETSıN DEDı BENDE RAHıM AGZI AÇIKLIGI VARMIŞ DOKTOR NE OLURSA OLSUN O BEBEGı ıSTıYOSAN O ıLAÇLARI MECBUR ıÇıCAN DıYO BEN NE YAPACAGIMI BıLMıYORUM Bı AKIL VERıM DOKTOR BEY NOT PANıL HASTASIYIM BEN NASIL DAVRANSAN BEBEGıM ZARAR GÖRMESE

Geçmiş olsun. Doktorunuzun tedavisine başlamanızı öneririm. Tedavi süresince durumunuza göre doktorunuz ilaç dozunu ayarlayabilir veya kesebilir. Endişelenmeyin...

NIMETOMER ve sevtun2 hayırlı olsun arkadaşlar. Sizin adınıza çok sevindim. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. NIMETOMER seni çok iyi anlıyorum ilk hamile kaldığını öğrendiğinde ne yapacağını bilemiyor insan. Yat istediğin gibi rahat rahat arkadaşım. 5.aya kadar sağına soluna ya da sırt üstü yatmak serbest :)) Abur cubur, gazlı içecekler, alkol, sigara gibi vücuda zararlı olan şeylerden uzak durmanda fayda var. Ama ben burda doktor gibi ahkam kesmeyeyim :))) Sen hemen bir doktordan randevu al ve git canım. Zaten doktorun hafta hafta ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapacak sana. Tekrar tebrik ederim.

ayyy canım çok sevindim.Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.peki mide bulantıların adet olmadan önce başladıysa ve mide bulantısı gebeliğin 6. haftasında başlıyorsa sen son gördüğün adette hamilemiydin ? benimde adetim 2 gün gecikti bakalım. inşallah bebek vardır. çok istiyoruz. dua edin bize...

öncelikle hamile kalan arkadaşları tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallahhh müebbetsevdam inşallah hamilesindir canımm benim için de dua edin temmuzda belli olacak:))

ceylin canım inşallah.bugün 3.gündü adet olmadım. ınşallah bu sefer kist yerine bebekten dolayı gecikme vardır. inşallah sende temmuz ayına hamile kalırsın. benim içinde dualar edin.

hepimiz için dua ediyorum canım inşallah bebişten dolayı olmuştur gecikmen hayırlı haberlerini bekliyorum canım rabbim inşallah meleğine kavuşturur ....

amin canım benim inşallah. tüm isteyenlere nasip etsin allah. ama burada gidebilecek doktor bulamıyorum ankaranın yabancısıyım ve çevrem yok. bir doktor bulmuştum devamlı gidiyordum oda ayrılmış hastaneden. hastane de bilgi vermiyor

hımm doğrudur canım bilgi vermezler bende bilmiyorum ki yardımcı olayım sana iyi haberlerini bekliyorum canım ..

ben de ilk defa hamile kaldım ama çook rahat hareket ediyor korkmuyordum çalıştğım için ister istemez otobüslerde sarsılıyordum şimdiye kadar herşey çook güzel gidiyordu sonra testler başlayınca doktora gittim ikili zeka testi yapıldı ama sonuç kötü çıkdı tekrar karnımdan su alacaklarmış o zaman kesin ne olduğu belli olacak ama su aldırıncada düşme riski var ne yapacağımı bilemiyorum ay çocukta bir sorun çıkarsa ne yaparım aldırsam bi dert aldırmasam bir dert

sonucunuzun normal çıkacağına olan inancınızı yitirmeyin. Bebeğinize kavuşmanız dileğiyle

canım adet gunune ne kadar varken test yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…