arkadaşlar yaklaşık on gündür mide bulantım vardı...adet günümede biraz daha vardı..dört gün önce test aldım ama bi türlü cesaret edip yapamadım.ya hamile değilsem diye .çok üzülürdümdün gece eşiminde ısrarıyla yaptım.. veeee pozitif çıktııı.....şimdii asıl meseleye gelelim..adım atmaya bile ürküyorum öksüremiyoum bişey olacak diye..nasıl davranıcamı bilemiyorum bir yıllık evliyim ve ilk çocuğumuz...yardım edin lütfenn.....ne yeyim ne içeyim nasıl yatayım..yüz üstü yatarsam bişey olurmu...lütfen saçma sapan da gelse herşeyi anlatın öğrenmek istiyorummm ...çok teşekkür ederim..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ( amin ) hihoyyyt :CüvCüv:
bende 10 sene sonrA HAMİLE KALDIM BEBEGİM İN DÜŞÜK RİSKİ VAR DEPRESYON VE PANİK ATAK GEÇİRDİM DOKTORUM FOLIK ASİT VERDİ BİDE PROGYNEX 200 MG VERDİ BİDE JEL VERDİ CRINONE PROGESTORON 90 MG YAN ETKİLERİNDE DİYOKI İKİSİNDEDE DEPRESYON GEÇİRENLER DİKKAT ETSİN DEDİ BENDE RAHİM AGZI AÇIKLIGI VARMIŞ DOKTOR NE OLURSA OLSUN O BEBEGİ İSTİYOSAN O İLAÇLARI MECBUR İÇİCAN DİYO BEN NE YAPACAGIMI BİLMİYORUM Bİ AKIL VERİM DOKTOR BEY NOT PANİL HASTASIYIM BEN NASIL DAVRANSAN BEBEGİM ZARAR GÖRMESE
GÖZUNAYDINkaydirigubbakcemile3
amin canım benim inşallah. tüm isteyenlere nasip etsin allah. ama burada gidebilecek doktor bulamıyorumankaranın yabancısıyım ve çevrem yok. bir doktor bulmuştum devamlı gidiyordum oda ayrılmış hastaneden. hastane de bilgi vermiyor
ben de ilk defa hamile kaldım ama çook rahat hareket ediyor korkmuyordum çalıştğım için ister istemez otobüslerde sarsılıyordum şimdiye kadar herşey çook güzel gidiyordu sonra testler başlayınca doktora gittim ikili zeka testi yapıldı ama sonuç kötü çıkdı tekrar karnımdan su alacaklarmış o zaman kesin ne olduğu belli olacak ama su aldırıncada düşme riski var ne yapacağımı bilemiyorum ay çocukta bir sorun çıkarsa ne yaparım aldırsam bi dert aldırmasam bir dert
canım adet gunune ne kadar varken test yaptınarkadaşlar yaklaşık on gündür mide bulantım vardı...adet günümede biraz daha vardı..dört gün önce test aldım ama bi türlü cesaret edip yapamadım.ya hamile değilsem diye .çok üzülürdümdün gece eşiminde ısrarıyla yaptım.. veeee pozitif çıktııı.....şimdii asıl meseleye gelelim..adım atmaya bile ürküyorum öksüremiyoum bişey olacak diye..nasıl davranıcamı bilemiyorum bir yıllık evliyim ve ilk çocuğumuz...yardım edin lütfenn.....ne yeyim ne içeyim nasıl yatayım..yüz üstü yatarsam bişey olurmu...lütfen saçma sapan da gelse herşeyi anlatın öğrenmek istiyorummm ...çok teşekkür ederim..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. ( amin ) hihoyyyt :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?