- Konu Sahibi sabxixr hep sabxixr
-
tebrik ederim canım.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.nazarlardan saklasın inşallah....darısı bizlerin başına canım.ne olur aklına geldikçe dua et tüm isteyenlere.benim sorunum çok büyük fsh değerim çok yüksek erken menopoz diyolar..rabbim isterse ol derse olur.umudumu yitirmek istemiyorumm....[/QUO benim sorunum cok buyuk dersen zaten olmaz kafanda bıtırmee sakınnn asla olmaz deme benım teyzemın kızına dr asla tedavısız olmaz cocugun dedı 2 ay sonra hamıle haberını aldık kıst vardı ve o kadar hafıfe alınacak sekılde değildi ölümlerden döndü.sakınnn ümidini yitirme..allahım onun vaktını saatını beklıyodur.
doğru sölüyosun tatlım bugün bende pazarda öle bi çocuk gördüm ve rabbim herşeyin hayırlısını versin dedim..
sağol canımm.inşallah.şimdi hayıt falan içiyorum.1 2 ay doktorada gitmicem zaten.inşallah bende en yakın zamanda anne olucamm...tekrar tekrar tebrik ediyorum canım...
çok sevindim sizin adınıza.tebrik ederim
darısı bizim başımıza
yuppiiiiiiii inan bana canım senin adına çok sevindim,hemde çok,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.
tebrik ediyorum çok sevindim darısı başımıza .bende bugun test yaptım ve testi yaparken adet oldum çok ümitliydim saatlerce ağladım ama elden bişe glmio ki.kısmet diyip geçicem ümidimi yitirmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?