- 28 Ocak 2013
- 5.477
- 95
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar geçirdiğim düşükten sonra ilk defa bu ay korunmadan bebek olayına girdik.
Toplasanız 3-4 defa ilişkiye girdik ve adetim 1 hafta gecikti.
Yaptığım idrar testleri belli belirsizdi dayanamayıp kan verdim ve 3 haftalık hamişimmmmmmmmmmmm![]()
ne kadar güzel bir duygudur bende bu duyguyu yaşıya bilcekmiyim belki bigün nasip olurda bnd hamileym dye konu acabılırımKızlar geçirdiğim düşükten sonra ilk defa bu ay korunmadan bebek olayına girdik.
Yaptığım idrar testleri belli belirsizdi dayanamayıp kan verdim ve 3 haftalık hamişimmmmmmmmmmmm![]()
Kızlar geçirdiğim düşükten sonra ilk defa bu ay korunmadan bebek olayına girdik.
KıZlarr benm degerim de iki gun once 415.9 cikti yarin gene gidicem bu nedir
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim merhaba hamileligin hayirli olsun bnde bugun hamile oldigumu ogrendim kandegerim 2950 cikti bnde yaklasik 3 yada 4 haftalik hamileyim senn kandegerin ne cikti benimki biraz yuksek gibi geldo bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım beta hcg değerleri o.o değerler iki günde bir iki katına çıkıyor.ama % 60 70 civarında artanda var tabi anormal bi durum değil merak etme.ben henüz değerlerimi bilmiyorum bile ya çok merak ediyorum yarın inş hastaneye gitcem umarım herşey yolundadır. bugün 4+5im sen kaçtasın?
canım son adet tarihinin ilk günü ne zamandı bence sen 5 haftalık hamişsin =)yarın bende değerlerimi ölçtüreceğim umarım herşey yolundadır bende 4+5im bugün hayırlısı =)
Canm bugun yaptirdigim test te 942.6 cikti artmis insallah saglikli bir gebeliktirrabbime sukurler olsun ben kac oldugunu nasil hesaplicam bilmiyorum :) sat 22 mayisti sadece onu biliyom su an
canım beta hcg değerleri o.o değerler iki günde bir iki katına çıkıyor.ama % 60 70 civarında artanda var tabi anormal bi durum değil merak etme.ben henüz değerlerimi bilmiyorum bile ya çok merak ediyorum yarın inş hastaneye gitcem umarım herşey yolundadır. bugün 4+5im sen kaçtasın?
canım benimde 22 mayıstı xD 22 mayıstan hesaplanıyo yani sende bugün 4 hafta 5 günlük hamişsin =) Rabbim rahat sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin inş5.haftanın içindesin değerlerinde çok çok iyi maşallah canım =)
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 50
4 hafta 5 425
5 hafta 20 7300
6 hafta 1,080 56,000
7 -12 hafta 7,650 290,000
13-16 hf 13,300 250,000
17-24 hf 4,000 165,000
Canım cevap verdiğin için ço sağol benim son adet tarihim 22.05.2014 te oldum 27.05.2014 de bitti biter bitmez hemen hamiş kaldım acaba bilmiyorumki salı günü gel dedi doktorum keseyi görücez allah kısmet ederse sen sonuçlarını alırsan bana yazarmısn çok heycanlıyım ben yaa![]()
Aaa ayni o zaman bizim :) haha supermis
heheh evet ya tesadüfün bu kadarısenin ilk hamileliğinmi esracım ne zamandır düşünüyodunuz hadi hakkımızda hayırlısı cnm benim tek korkum sigara
malesefki bu kötü alışkanlığımı yenemeden hamiş oldum umarım sorun çıkmaz :18:
2 yillik evliyim ilk olcak insallh canim benm oyle bi aliskanligim yok Allahtan ama ins sendede problem olmicaktir artik hep haberlesiriz degil mi ?? Cok sevindim ya ayni olmasina :) doktora gitmedin sanirim benuz bi an once git :)