Hamileyimmmmmmmmm :) :) :)

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
Kızlar geçirdiğim düşükten sonra ilk defa bu ay korunmadan bebek olayına girdik.
Toplasanız 3-4 defa ilişkiye girdik ve adetim 1 hafta gecikti.
Yaptığım idrar testleri belli belirsizdi dayanamayıp kan verdim ve 3 haftalık hamişimmmmmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar:

Kızlar geçirdiğim düşükten sonra ilk defa bu ay korunmadan bebek olayına girdik.
Yaptığım idrar testleri belli belirsizdi dayanamayıp kan verdim ve 3 haftalık hamişimmmmmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

ne kadar güzel bir duygudur bende bu duyguyu yaşıya bilcekmiyim belki bigün nasip olurda bnd hamileym dye konu acabılırım
:50:rabbim kolaylık versin hamilelîgn kolay gecsın saglıkla kucagna al:16:

merhaba canım hayırlı olsun öncelikle bende bugün kan tahlili yaptırdım 3 haftalık hamileymişim :) birşey sorucam bu hamilelik sayacını nasıl yapılıyor hoşuma gitti :D

Canim merhaba hamileligin hayirli olsun bnde bugun hamile oldigumu ogrendim kandegerim 2950 cikti bnde yaklasik 3 yada 4 haftalik hamileyim senn kandegerin ne cikti benimki biraz yuksek gibi geldo bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KıZlarr benm degerim de iki gun once 415.9 cikti yarin gene gidicem bu nedir

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

cok sevindim gözünaydın bende 1 sene sonra bu ay ilk defa 1 kere korunmadım adetim gelmedi hala ama test yaptım negatif çıktı :5: hayırlısı olsun inşallah...Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin son adet tarihin ne zamandı idrar testini adet günün gelmeden mi yaptın ne zaman belli oldu? benim olsa çıkardı dimi..

KıZlarr benm degerim de iki gun once 415.9 cikti yarin gene gidicem bu nedir

canım beta hcg değerleri o.o değerler iki günde bir iki katına çıkıyor.ama % 60 70 civarında artanda var tabi anormal bi durum değil merak etme.ben henüz değerlerimi bilmiyorum bile ya çok merak ediyorum yarın inş hastaneye gitcem umarım herşey yolundadır. bugün 4+5im sen kaçtasın?

Canim merhaba hamileligin hayirli olsun bnde bugun hamile oldigumu ogrendim kandegerim 2950 cikti bnde yaklasik 3 yada 4 haftalik hamileyim senn kandegerin ne cikti benimki biraz yuksek gibi geldo bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım son adet tarihinin ilk günü ne zamandı bence sen 5 haftalık hamişsin =)yarın bende değerlerimi ölçtüreceğim umarım herşey yolundadır bende 4+5im bugün hayırlısı =)

canım beta hcg değerleri o.o değerler iki günde bir iki katına çıkıyor.ama % 60 70 civarında artanda var tabi anormal bi durum değil merak etme.ben henüz değerlerimi bilmiyorum bile ya çok merak ediyorum yarın inş hastaneye gitcem umarım herşey yolundadır. bugün 4+5im sen kaçtasın?

Canm bugun yaptirdigim test te 942.6 cikti artmis insallah saglikli bir gebeliktir ;) rabbime sukurler olsun ben kac oldugunu nasil hesaplicam bilmiyorum :) sat 22 mayisti sadece onu biliyom su an

canım son adet tarihinin ilk günü ne zamandı bence sen 5 haftalık hamişsin =)yarın bende değerlerimi ölçtüreceğim umarım herşey yolundadır bende 4+5im bugün hayırlısı =)

Canım cevap verdiğin için ço sağol benim son adet tarihim 22.05.2014 te oldum 27.05.2014 de bitti biter bitmez hemen hamiş kaldım acaba bilmiyorumki salı günü gel dedi doktorum keseyi görücez allah kısmet ederse sen sonuçlarını alırsan bana yazarmısn çok heycanlıyım ben yaa:nazar::49:

Canm bugun yaptirdigim test te 942.6 cikti artmis insallah saglikli bir gebeliktir ;) rabbime sukurler olsun ben kac oldugunu nasil hesaplicam bilmiyorum :) sat 22 mayisti sadece onu biliyom su an

canım benimde 22 mayıstı xD 22 mayıstan hesaplanıyo yani sende bugün 4 hafta 5 günlük hamişsin =) Rabbim rahat sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin inş :1: 5.haftanın içindesin değerlerinde çok çok iyi maşallah canım =)
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hafta 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

canım benimde 22 mayıstı xD 22 mayıstan hesaplanıyo yani sende bugün 4 hafta 5 günlük hamişsin =) Rabbim rahat sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin inş :1: 5.haftanın içindesin değerlerinde çok çok iyi maşallah canım =)
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hafta 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

İnsallh cnm saglikli bir gebeliktr

Aaa ayni o zaman bizim :) haha supermis

Canım cevap verdiğin için ço sağol benim son adet tarihim 22.05.2014 te oldum 27.05.2014 de bitti biter bitmez hemen hamiş kaldım acaba bilmiyorumki salı günü gel dedi doktorum keseyi görücez allah kısmet ederse sen sonuçlarını alırsan bana yazarmısn çok heycanlıyım ben yaa:nazar::49:

yazarım tabiki canım =) günlerimiz aynıymış ben tokattayım bizim dr memlekete oraya gitmeyi düşünüyoruz nasip olurda gidersek hemen yazarım bende çok heyecanlıyım hadi hayırlısı =)

Aaa ayni o zaman bizim :) haha supermis

heheh evet ya tesadüfün bu kadarı :1: senin ilk hamileliğinmi esracım ne zamandır düşünüyodunuz hadi hakkımızda hayırlısı cnm benim tek korkum sigara :( malesefki bu kötü alışkanlığımı yenemeden hamiş oldum umarım sorun çıkmaz :18:

heheh evet ya tesadüfün bu kadarı :1: senin ilk hamileliğinmi esracım ne zamandır düşünüyodunuz hadi hakkımızda hayırlısı cnm benim tek korkum sigara :( malesefki bu kötü alışkanlığımı yenemeden hamiş oldum umarım sorun çıkmaz :18:

2 yillik evliyim ilk olcak insallh canim benm oyle bi aliskanligim yok Allahtan ama ins sendede problem olmicaktir artik hep haberlesiriz degil mi ?? Cok sevindim ya ayni olmasina :) doktora gitmedin sanirim benuz bi an once git :)

2 yillik evliyim ilk olcak insallh canim benm oyle bi aliskanligim yok Allahtan ama ins sendede problem olmicaktir artik hep haberlesiriz degil mi ?? Cok sevindim ya ayni olmasina :) doktora gitmedin sanirim benuz bi an once git :)

yok cnm yaa gidemedim burda kadın doğum yok :( ben evde test yaptım sadece sağlık ocagınada gtmek ıstemedım.sivasta çok iyi bi doktor var ona gitmeyi çok istiyorum ama 2buçuk saat sürüyo bide ramazana denk geldi o yüzden karıştı işler.gider gitmez yazcam inş sana =) bende 1 yıllık evliyim yani benmde ilk olacak inş... ne mutlu sana boyle kötü bi alışkanlığın yokmuş ben şimdi hem bırakmaya çalışıyorum onun stresindeyim hem dr a gidemedim onun stresi hemde içtiğim sigaranın korkusundayım :( herhangi bir belirtin varmı cnm benim bugün aşırı midem bulanıyo :(

Back
X