Hamileyimmmmmmmmm :) :) :)

Kızlar geçirdiğim düşükten sonra ilk defa bu ay korunmadan bebek olayına girdik.
Toplasanız 3-4 defa ilişkiye girdik ve adetim 1 hafta gecikti.
Yaptığım idrar testleri belli belirsizdi dayanamayıp kan verdim ve 3 haftalık hamişimmmmmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun kardeşim allahım sağlıklı bir evlat verir inşallah gözün aydın :49:

kızlarr hepınız saglıklı sıhatlı ınşallah bebeklerınızı kucaklarsınız. birde belirtilerinizi paylaşırmısınız sıcagı sıcagına

kızlarr hepınız saglıklı sıhatlı ınşallah bebeklerınızı kucaklarsınız. birde belirtilerinizi paylaşırmısınız sıcagı sıcagına

karında şişkinlik, göğüslerde büyüme. ama bunlar her adet döneminde olduğu için ona yoruyosun doğal olarak. sanırım döllenme günleriymiş belime bıçak saplandı bir gün boyunca, bir bıçak ara ara girip çıkıyo gibi anlık keskin bişey. sonra ayaklarımda yanma başladı hala öyle. dün öğrendim zaten ben. ateşimi takip ediyodum ben test yapmaya korktuğumdan:) ateşim 2 gündür yükseldi. yanıyosun sen diyenler, bi de yakınların rüyaları:) bebek çalışmalarını bilmedikleri halde, bakalım rüyalarda görünen cinsiyet çıkacak mı?

Back
X