Hamileyin Bebegimde over kisti

Cocolavicoco

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
25
2
6
34
Arkadaşlar sorunlu bir gebelik geçiriyorum 26 haftada erken dogum riskiyle 1 hafta hastanede daha sonrada bugüne kadar evde wc dışı yattım şimdi 29 haftaya geldim rahim ağzı incelmem durmuş ilerlememis çok şükür ama bugün bebegimin yumurtalık ve mesane bölgesinde kist olduğunu öğrendim. Cuma günü renkli ultrason çektirecegim. Nerde olduğu netlesecek kist 3 cm böyle birşey ilk defa duydum ve çok korkuyorum başına gelen veya duyan var mı çok korkuyorum Bu üçüncü gebeliğim ilk ikisini kaybettim 2 aylıkken düşük oldu bu da tedaviyle oldu

Kist senin yumurtaligindami bebegininkindemi anlayamadm tam olarak

Cok gecmis olsjn Allah sifa versin insAllahta sagsalim dogur yavrunu. Eger kist bebegindeyse ben boyle birsey duydum hatta facebookta bi sayfada kadin paylasmisti. Kizi olucakti onun. Ben sonradan sorun cozuldu diye hatirliyorumm. İnsAllah seninde oyle olur.

Arkadaşlar telefonum dondu ve tam anlaşılır olmamis yazdığım kusura bakmayın. Bende değil bebegimde kist var henüz 29 haftalık hamileyim. Zamanla küçülür mu yoksa buyur mu bilemiyoruz ama moralim çok bozuk . Başımiza ne gelecek bizi nasıl bir yol bekliyor bilemiyoruz kistin boyutu için 3 cm dedi doktor

Allah tez zamanda şifa versin canım.. doktor 3 cm diyor demişsin acaba o doktorun gözü 3 cm olana kadar nereye bakıyordu.. tamam belki görülmesi ancak gelişmiştir ama sen zaten sorunlu bir gebelik geçiriyormuşsun seninle herkesten daha iyi takip edip ilgilenmek zorundaydı.. inşallah tedavisiyle bişey kalmaz canım prof doktora fln git istersen bulunduğun yerde üniversite hastanesinde

Allah yardimcin olsun..ins sıkıntı çıkarmaz bebegine de dr tarafindan hekrn çözülür icini ferah tut ins kurtulursun bu kistten bi an önce

Arkadaşlar çok saolun Allah razı olsun hepinizden cuma günü renkli ultrason çekilecek bi yandan cuma gelsin bi yandan gelmesin istiyorum çok korkuyorum kötü birşey duyacağım diye

Rabbim bu mübarek günün hürmetine bebeğine şifa versin sağlıkla hayırla al kucağına inşaAllah canım bol bol dua et

Rabbim şifa versin senin bebeğinede tüm hasta bebeklere de.inşallah bu bir yanılma olsun doktor yanılmış olsun.yada kendinden gelip geçen basit bişi olsun.Ya Şafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…