Hamileyken aldatılmak

Pismanlik degildir o, pismanlik olsa duramazlardi.
Kadinin kocasina soylersiniz de baslari belaya girer diye 3.5 atmaktan o.
Burda bircok evli kadinin soyleyecegi gibi ben de bosanin derim. Donuna kadar nafaka da baglatin. Kopek gibi baksin ömrü boyunca size.
Hep derim, insan aldatiyorsa da bir haysiyet cercevesinde aldatacak. Hasta/hamile/lohusa eşini aldatmak hangi tiynette bir insana yakisabilir? Boyle birini nasil sevmeye devam edebilirsiniz bilmiyorum.
Umarım dogru karari verebilirsiniz.

Pek bir şeyi değiştirmez ama aldatmanın boyutu nedir? Konuşmuşlar mı, görüşmüşler mi, öpüşmüşler mi, sevişmişler mi?

Avukatla anlasmissiniz zaten. O yolda devam edin.
Henüz süreci başlatmadım. Benden haber bekliyor. Terapiste falan gittim doğuma kadar işlem yapmama konusunda söz ve karar verdim. Şu an birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum çünkü bu bebeği çok istemiştik daha önce birkaç kez kaybettik, sancılı bir hamilelik süreci de geçiriyorum

Boşansanız bile çocuğunuz babasız olmayacak.Şu düşünceyi bir kenara atın artık,boşanan siz olacaksınız babası ve çocuğu değil.

Ayrıca hamile bir kadını aldatan bir adamın ben vicdanı olduğuna inanmıyorum pek.Öyle bir adamı da sevmeye devam edemezdim.

Ben bosanacaginizi sanmiyorum. Cunku cocuk dogduktan sonra da cocugumu babasiz birakmak istemiyorum faslina geciyor kadinlar.

Kadını ve eşini tanıyorum. Kocasına söylerim diye üç buçuk atıyor
Vay anasını :) hamilelik etkisine göre diper insanlara göree bi tık daha fazla düşünmeniz gerekir eşinizin pismanlığına kalben inanırsanız onun için bi şans daha olabilir ama çok zor bi durum ve siz bu haldeyken o kişinin kocasınında bilmesi gerekir sizde onun yerinde olsanız öğrenmek isterdiniz ..Allah yardımcınız olsun

Buluşup sonuna kadar gitmişler özetle
İyi b.k yemişler o zaman.

Boşanıp boşanmamak hakkında bir şey diyemem. Hamile olman bilindik tüm doğruları tekrar düşündürtüyor insana. Hakkında hayırlısı olsun.

kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim

Ya bu kafa ne alaka? Cocugunuz baba sevgisinden mahrum kalmaz ama kalacaksa da bunun sebebi aldatildiginiz icin bosanan siz degil, uckuruna sahip olamayan haysiyetsiz kocaniz.
Nasil bunu kendinize yapabiliyorsunuz? Aldatilinca ayrilmak ego yapmak oluyorsa, sorun cikarmadan hicbir sey olmamis gibi hayatiniza devam edin o halde.

Buluşup sonuna kadar gitmişler özetle
Bunun üzerine boşanmalısın bence Allah göstermesin ama çok zor bi durum hamilelik gibi zor bi süreci sen yaşıyosun ve ş. Kocan seni aldatıyo o bebeği hiç haketmiyo mahkemenin belirlediği şekilde görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…