- 22 Eylül 2015
- 25
- 28
- 88
- Konu Sahibi lavantagirl
-
Henüz süreci başlatmadım. Benden haber bekliyor. Terapiste falan gittim doğuma kadar işlem yapmama konusunda söz ve karar verdim. Şu an birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum çünkü bu bebeği çok istemiştik daha önce birkaç kez kaybettik, sancılı bir hamilelik süreci de geçiriyorumAvukatla anlasmissiniz zaten. O yolda devam edin.
Kadını ve eşini tanıyorum. Kocasına söylerim diye üç buçuk atıyorKadın nie yalvarıyor size onu anlamadım
Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Versin..Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Buluşup sonuna kadar gitmişler özetlePek bir şeyi değiştirmez ama aldatmanın boyutu nedir? Konuşmuşlar mı, görüşmüşler mi, öpüşmüşler mi, sevişmişler mi?
Henüz süreci başlatmadım. Benden haber bekliyor. Terapiste falan gittim doğuma kadar işlem yapmama konusunda söz ve karar verdim. Şu an birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum çünkü bu bebeği çok istemiştik daha önce birkaç kez kaybettik, sancılı bir hamilelik süreci de geçiriyorum
Vay anasını :) hamilelik etkisine göre diper insanlara göree bi tık daha fazla düşünmeniz gerekir eşinizin pismanlığına kalben inanırsanız onun için bi şans daha olabilir ama çok zor bi durum ve siz bu haldeyken o kişinin kocasınında bilmesi gerekir sizde onun yerinde olsanız öğrenmek isterdiniz ..Allah yardımcınız olsunKadını ve eşini tanıyorum. Kocasına söylerim diye üç buçuk atıyor
İyi b.k yemişler o zaman.Buluşup sonuna kadar gitmişler özetle
kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Bunun üzerine boşanmalısın bence Allah göstermesin ama çok zor bi durum hamilelik gibi zor bi süreci sen yaşıyosun ve ş. Kocan seni aldatıyo o bebeği hiç haketmiyo mahkemenin belirlediği şekilde görsünBuluşup sonuna kadar gitmişler özetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?