- Konu Sahibi lavantagirl
-
Zor bi karar almişsiniz
sizi böyle kararlı görünce ne tepki verdi
Suan nerde kalıyorsunuz
Bebeğinize nasıl bakicaksiniz
Allah yardımcınız olsunÇok sevindim sizin adınıza:) Benim ne çağıracak kv ne kp var. Kendi başıma epey sabrettim, bekledim,konuşmayı denedim ama olmadı hatta daha da rahat şekilde izlemeye devam etti.Bana yalan söylediği de oldu. Ayrıca çıkarına ve zevkine çok düşkün öyle ders alacak bir tip değil. O yüzden boşanmayı seçtim.Hamilelik sürecimi uykusuz gecelerle, üzüntüyle doldurmamak ve mutlu bir anne olabilmek için..
İnşallah hersey gönlünüzce olurBen evde kalmaya devam ediyorum, yanıma tam gün yardımcı bayan alacağım ( temizlik için çağırdığım, güvendiğim birisi).Üst katımda ev sahibime de bırakabilirim ara sıra dışarıda işim olduğunda.Artık o kısmını çok da düşünmüyorum,kafam rahat olsun yeter.Güvenmediğim birisiyle seneleri deviremeyeceğimi anladım çünkü.Ben öğretmenim, bir hafta tatilde anneme gitmeye kalksam aklım hep evde kalacak acaba ne halt karıştırıyor diye. Onunla beraber güvenip mal mülk bile edinmek istemem çünkü parasal konuda rahatladıkça ileride yapabileceklerini hayal edemiyorum..
Allah yardımcınız olsun
Çok üzüldüm durumunuza
Bu erkekler ne anlıyor anlamıyorum gül gibi karılari dururken başka şeylere bakıyorlar
Belkide Eşinizinki sadece bekarliktan kalan bi alışkanlıktır
hemen hamilede kalınca tekrar kendi yöntemlerine devam etmiştir
Doğumdan sonra düzelir belki hemen karar vermeniz olmaz mı
Anladım canımBen onu evden uzaklaştırdım bir kere, hem o dönmez hem ben bu günlerimde benim duygusal ihtiyaçlarımı düşünmeyip kendi zevkinden ödün vermemesini, düzelmek için çaba göstermemesini unutmam. Bu konuları güzellikle çok kez konuşalım istedim, bana kendini dürüstçe ifade etse ona yardım bile ederdim her şekilde.Ama o sadece zevkine düştü.Benimle tartıştığı gecelerde bile ben odamda ağlarken, o duşa telefonla girdi, ardından gece yarılarına kadar bilgisayarın başından kalkmadı ve bilgisayarını şifreledi.En ufak bir çabası olsaydı neler yapmazdım..
Anladım canım
Bebeğiniz çok şanslı ama böyle güçlu bi annesi var siz onun herşeyi olucaksiniz
Kız mi erkek mi bebeğiniz
Bizde tüp bebek tedavisi görüyoruz bebeğimiz olmadı
Saolun allah razı olsun güzel dileriniz içinErkek, 22 hafta bitti. Hamilelerin duası kabul olurmuş sizin için dua edeceğim inşallah güzel haberlerinizi alırız :) Siz iyi bir çift olduktan sonra her şeyin çaresi var.
Saolun allah razı olsun güzel dileriniz için
Sağlıklı sıhhatli kucağıniza alırsınız inşallah bebeğinizi sizde
Affederseniz nasilsa affetti diye devam edecektir esiniz. Bu kez daha temkinli olacaktir. Cocuk icin de uzulmeyin cocuk baba sevgidinden mahrum olmuyor cocukla baba gorusuyor. Cocugunu dusunse zaten yapmazdi. Uckur derdine kimseyi dusunmeyenden bir fayda gelmez zaten. Yalvarmalar da kadinin esinin ogrenecegi korkusundan. Pismanlik olsa yapmazlardi. Hikaye pismanliari. Yaparken gayet iyiydi hersey ama.Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Siz neden tasinacaksiniz ki alsın bavulu gitsin Ş....Hem çalışıyorum hem de zor bir hamilelik süreci geçiriyorum, daha önce de bebeğimi kaybettim, taşınma vs işlemleri benden çok bebeği zedeler diye korkuyorum
Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?