- 23 Ağustos 2012
- 51.239
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.555
- 898
- Konu Sahibi lavantagirl
-
Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Bu fasıl dönemleri hiç bitmez..Ben bosanacaginizi sanmiyorum. Cunku cocuk dogduktan sonra da cocugumu babasiz birakmak istemiyorum faslina geciyor kadinlar.
Buluşup sonuna kadar gitmişler özetle
Henüz süreci başlatmadım. Benden haber bekliyor. Terapiste falan gittim doğuma kadar işlem yapmama konusunda söz ve karar verdim. Şu an birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum çünkü bu bebeği çok istemiştik daha önce birkaç kez kaybettik, sancılı bir hamilelik süreci de geçiriyorum
Hem çalışıyorum hem de zor bir hamilelik süreci geçiriyorum, daha önce de bebeğimi kaybettim, taşınma vs işlemleri benden çok bebeği zedeler diye korkuyorum
Versin daha ne istiyorsun o seni aldatirken utanmamis dusunmemis kocası seninkine zarar verir diye mi dusunuyosunKadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü
Merhaba hanımlar
6 aylık hamileyim ve eşim tarafından eski sevgilisi ile aldatıldığımı öğrendim.
Sıkı durun eski sevgilisi de evli ve çocuklu...
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var
Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim
Düne kadar bende öyle derdim. Bütün konuşmamak gerekiyormuş. İnsanın başına gelince çok farklı boyutta düşünmeye başlıyor detaylarıHem aldatilip hem kocami seviyorum cumlesini kurabilenlere hayranim.
Birak o kadinin kocasi da ogrensin. Hem de bekleme 3 ay filan acima da ne yapiyorsa yapsin. Esini en fazla dover yaralar. Ki esin bi dayagi coktan haketmis bence. Karisini da ister bosasin ister evden atsin. Hee kadina bisey yapar diye korkuyorsan kadina onceden haber ver mesela simdi esinle bulusmaya gidiyorum sana bisey yapmasindan korkuyuyorsan kac diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?