Hamileyken aldatılmak

Kadının kocası da manyak bir tip illa ki eşime zarar verir çünkü

Daha iyi bence
Hala adamı düşünmeyin lütfen. Size kazık atmış birini kendinize olan saygınızdan dolayı dusunmeyin, birakin gebersin. Seviyor olabilirsiniz ama kendinize saygınızı yitirmeyin derim. Aldatan taraf siz olsaydınız emin olun yalvarmanız ağlamanız para etmez hamile halinizle sokakta bulurdunuz kendinizi.

Eşiniz çok aşağılık bir insan. Tek pişmanlığı yakalanmış olması. Siz yakalamasaydınız inanın bana devam ederdi. zaten ediyormuş da.

Gidin söyleyin kadının eşine, bilmek onun da hakkı. O da sizin gibi sırtından bıçaklandı. Eşinize de ne yaparsa yapsın oturup seyredin zevk alın. Eşinize de mesaj atmayı ihmal etmeyin, kadının kocasına söyledim canikom 3. sayfaya hazır ol yazın. G.t korkusundan biraz 3.5 atsın siz de eğlenmiş olursunuz.

Boşanın boşanmayın diyemem. Ama kadının kocasına söylemelisiniz adam goz gore gore aptal yerine konmus.

Birak o kadinin kocasi da ogrensin. Hem de bekleme 3 ay filan acima da ne yapiyorsa yapsin. Esini en fazla dover yaralar. Ki esin bi dayagi coktan haketmis bence. Karisini da ister bosasin ister evden atsin. Hee kadina bisey yapar diye korkuyorsan kadina onceden haber ver mesela simdi esinle bulusmaya gidiyorum sana bisey yapmasindan korkuyuyorsan kac diyebilirsin.

Henüz süreci başlatmadım. Benden haber bekliyor. Terapiste falan gittim doğuma kadar işlem yapmama konusunda söz ve karar verdim. Şu an birşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum çünkü bu bebeği çok istemiştik daha önce birkaç kez kaybettik, sancılı bir hamilelik süreci de geçiriyorum

Bir şey olmamış gibi davranmak umarım sizi daha çok yormaz.Esinize mı söz verdiniz.Kendince zaman kazanacak doğumdan sonra taze annenin duygusallığı ile kendini afettirmeye çalışacak gibi geldi

Bence boşanacaksanız tam zamanıdır. Bir an önce düzeninizi kurarsınız. Emin olun bebek dünyaya geldikten sonra daha zor olur .
Allah size güç versin sağlıklı doğumlar dilerim

Hem çalışıyorum hem de zor bir hamilelik süreci geçiriyorum, daha önce de bebeğimi kaybettim, taşınma vs işlemleri benden çok bebeği zedeler diye korkuyorum

Hem çalışıyorum hem de zor bir hamilelik süreci geçiriyorum, daha önce de bebeğimi kaybettim, taşınma vs işlemleri benden çok bebeği zedeler diye korkuyorum

Bence acele etmeyin

Hem zaten siz tasinmayin atin adami sokaga gitsin. Siz neden kucaginizda cocukla perisan olasiniz ki?

Kadinin kocasina hemen mesaj atin derim. Sonra da keyfinize bakin, hamile halinizle kendinizi uzmeyin, daha fazla bu konulari dusunmeyin. Birakin onlar dusunsunler.

Yanlış hatırlamıyorsam aldatmalı boşanmalarda belli bir zaman söz konusu,sonrasında zaman aşımı oluyor.Hani biraz bekleyip bişey yokmuş gibi davranıp sonrasında bişeyler yapmayı planlıyormuşsunuz ya...
Hem bu bebeği çok isteyip hem de karısı hamile iken fink atan koca sizin kadar ölçüp tartmıyordur,ne yapacam diye.O'nda şuan sadece kadının kocası öğrenirse ne halt ederim korkusu vardır..

Aldatmaya meyili olan adamların,daha plan aşamasına geçmeden ayakları dolansın inşaallah,bu acıları kadınlara yaşatmalarına izin verme Allah'ım...

Ileride keske ilk ogrendigimde bosansaydim diyen mutsuz bir anne olmak isterseniz bekleyin
Cunku siz goz yumdugunuzda esiniz tekrar yapacak.vicdandan yoksun biri.
Kadının esine ise soylemelisiniz.insanlik olarak hic 1 sey degilse bile

Kadının kocası manyak bir şey yapar diyorsunuz ama o kadar da manyak değilmiş demek ki
yoksa nasıl bir cesaretle ikisi de düşünmeden bu işe girişebilirlerdi?
O kadar korksalar yapmazlardı merak etmeyin. Hem adamın da bilmek hakkı bunu..
Şimdi siz söylemezseniz belki hiç bir zaman öğrenemeyecek ve ömrü boyunca bu kadınla evli
kalacak o adam da haksızlık değil mi?

Maddi durumunuz da yerindeymiş kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak boşanmaktan
çekinmeyin çünkü sizi hamileyken aldatan adam vicdansızdır, kötü bir insandır ve bu tarz
insanların karakteri bozuk olduğu için sadece bu konu değil her durum ve her konuda kötülük
yapacak türde bir insandır dediğim gibi çünkü vicdan ve empati yok.

Ayrıca boşanınca çocuğunuz neden babasız kalsın gelir görür çocuğunu.. ama çocuğun huzursuz
bir ortamda büyümesi daha tehlikeli ve bu tıynette bir adamla sizin huzurunuzun olacağını ve bu
aldatmanın da son olacağını hiç sanmıyorum.

Merhaba hanımlar
6 aylık hamileyim ve eşim tarafından eski sevgilisi ile aldatıldığımı öğrendim.
Sıkı durun eski sevgilisi de evli ve çocuklu...
Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşimi seviyorum ama ne kadar yalvarsa ağlasa da bunu asla hazmedemiyorum.
Boşanma avukatı ile anlaştık, evi terketmedim, o da ayrılmak istemediğini söylüyor. Kadın da eşim de pişmanlık yalvarışlarındalar, ama ben unutamıyorum. Akla ihtiyacım var

Sen öğrendiğin için pişmanlar, sen öğrenmesen bu tekerleği böyle döndürürlerdi emin ol.

Sindiremiyorum da zaten ama bir yandan da çocuğumu düşünüyorum. Kararsızlığım kendi açımdan değil. Çalışan bir kadınım her türlü ayaklarım üstünde dururum ama kendi egom için bebeğimi baba sevgisinden mahrum etmiş olmanın vicdani yükü kaldıramamaktan endişeliyim

Niye baba sevgisinden mahrum kalacakmis bebek? Iyi bir baba ise, gelip cocugunu sik sik ziyaret eder zaten. O esinden bosanmis oluyor, babaliktan degil. Ki bu sorulari o sormasi lazimdi. Yuva'yi yikan hali ile o oldu. Sonucta o sadakat sözünü bozdu.

Yerinde olsam hamile karisini aldatacak kadar ahlaksiz bir adamin yaninda bir dakika bile durmazdim.

Hanımlar özetle doğumu beklemeden pılını pırtını topla evi terket diyorsunuz yani.

Onu evden atmak da bir çözüm tabi ama dediğim gibi yalnız kalmamam lazım sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum en fazla ben annemin yanına gidebilirim. Hem ev bizim değil kayınvalidemlerin, oğlunu kapıya koyup evine çöreklenmeyi ben hazmedemem alsın başına çalsın herşeyi derim

Birak o kadinin kocasi da ogrensin. Hem de bekleme 3 ay filan acima da ne yapiyorsa yapsin. Esini en fazla dover yaralar. Ki esin bi dayagi coktan haketmis bence. Karisini da ister bosasin ister evden atsin. Hee kadina bisey yapar diye korkuyorsan kadina onceden haber ver mesela simdi esinle bulusmaya gidiyorum sana bisey yapmasindan korkuyuyorsan kac diyebilirsin.

"kadına kaç diyebilirsin"e kahkaha attım.

Back
X