hamileyken aldatılmak

peripetie85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
15
0
36
Ankara
kızlar çok zor günler geçiriyorum kimseyle paylaşamadığım için sizle paylaşmak istedim 29+6 günlük hamileyim ve kocamın beni aldattığını farkettim farkettim derken kesin eminim tlfunu ortada bırakmamasıyla başladı şüphelerim ve kilit kodu koymuş tlfununa birgün zilsesi alcam diye aldım tlfu elinden ve tlf görüşmesi yaparkenki ses kayıtlarını duydum ve biraz derin araştırma yapayım dedim sonuçta hamilelikten dolayı duygusal bakabilirimö duruma işyerindeki çekmecesinde flaş belelk buldum kızın resimleri ve uygunsuz bi videosunu gördüm 40 gün durmadan ağladım okadarki karnım sertleşip ağrıyorsu sürekli yinede inanmak istemedim kimselere belli edemedim işyeri hattının yönetimi bende olduğundan ayrıntılı tlf dökümü istedim gsm numarasının günde enaaz 10kez aradığını gördüm boışanmaya karar verdim ve o gün tüm topladığım verilerle karşısına çıktım mantıklı durmaya çalışyorum çüğnkğ bebeğim için dik durmak zorundayım ve çok severek 6 yıl kadar çıkarak evlenen biz bu duruma gelmiştik tabiki okadar şeye rağmen inkar etti ben sana kurban olurum sen yalnış anladın falan dedi ben eğitimli ve güzel sayılabilecek bir kadınım sarışın mavi gözlü falan tam bi göçmen kızı iğnanın beraber olduğu kız kara kuru bişi eşim hep sarışın sevdiğini falan söyler ben hep iyi birn eş ve anne olmaya çalışırken bunlarla karşılaştım ne yapmam gerekiyo boşanmaya kararlıyı m suan esim ben unuttum vazgeçtim boşanmaktan sanıyo ve ilişkisi hala devam ediyo bugün bu ayın tlf dökümüne baktım biraz seyrelmiş ama devam ediyo görüşmeleri bebeğimin babasız büyüme ihtimali beni öldürsede onun sağlıklı büyümesi için gerekli olan bu şuan psikolojik tedavi görüyorum doktorum majör depreson dedi ve hamilelikten ötürü ilaç alamıyorum ne yapacağım bilemedim nolur yardım edin bana

Reactions: Jou
bu erkeklere ne oluyo anlamıyorum valla!!!
sanki çocuğu tek başımıza yapıyoruz biz, vallahi zaten bugünlerde sinirliyim böyle konuları okuyunca gırtlaklarına yapışasım geliyo!!!!
siz elinizdeki delilleri gösterince ne tepki verdi eşiniz? görüşüyor musunuz peki??

Allah hakkında hayırlısını versin.. çok zor bi durum.. sanırım boşanmak en hayırlısı şuan kendimde hamile olduğum için böyle düşünüyorum

Üzülme Kalben herzaman seni seviyordur sonuçta. İhtiyaç anlamında düşünerek birlikte olmuştur. ne kadar inkar etsekte erkeklerin doğasında olabiliyor böyle şeyler. Sen yakalamışsın ama yakalamayan bir çok kişinin eşi aldatmıyor değil.

bende hamileyim ve ayni sekilde dusunuyorum..
bu sartlarda bebeginizin babasiz buyumicek yinede cunku huzursuz bi ortamda buyutmektense cocugu ayri olmak daha dogru tabiki bana gore!...
ama tabikide bi anda verilecek bi kararmi ustunde dusunup sans verilirmi o sizin bilecegini is..
hakkinizda hayirlisi olsun ama kendinizi fazla yipratmayin cunku bebeginiz sizinle ayni seyleri hissediyo onuda mutsuz etmeyin lutfen...mafoldumben

keşke öyle olsa güzelim evliliğimizin ilk aylarından beri varmış ya biz ne zorluklara rağmen evlendik aileler anlaşamadı 5 sene bekledik benim okulum bitsin falan diye nednen böyle oldu bilmiyorum ihtiyaçtan olsa anlarım zaten artık hiçbişey eskisi gibi olmaz ama sadece çocuğum için ilerde görüşmek zorunda kalcaz yani yüzyüze gelecez diye seviyeyi korumaya çalışıyorum

hamileyken bu kadar güçlü olup eşinizin yalvarışlarına kanmadığınız için tebrik ederim sizi gerçekten çok gururlusunuz
herseyi ayrıntısına kadar araştırmışsınız
bebeğinizin sağlığı için biraz daha iyi olmaya çalışın belki tek basına bir bebek büyütmek zor olacak ama inanın öyle bir babayla büyümesinden daha iyi allah yardımcınız olsun

al işte hiç bişeye sinirlenmiyim diorummm yine mıknatıs gibi çekiorum tüm hamişlerin korkulu rüyasııı hamile olmasamm ne beddualar etcem ama yazıkk gene çocuğunun babası o hep ona ihtiyacı olcak bebişin tek bildiğim senin kadar soğuk kanlı olamazdım herhalde...

Bi hata etmiş affet demek isterdim ama sen bildiklerini yüzüne vurduğun halde ilişkiye devam etmiş ve dedğine göre hamilelikten öncede varmış..Söylemesi kolay belki ama bence en kısa zamanda yollarınızı ayırmalısın seni bile bile aldatan bir erkeğin çocuğuna yapacağı babalık zaten şimdiden belli..Huzursuz ortamda büyüteceğine tek başına huzurlu bir ortamda büyütürsün çocuğunu..

evliliginin basindan beri olmasi ne demek ya??
hem de cikarak evlendik o kadar zorluga ragmen diyorsun..
ablacim sakin kendini koyverme..
madem oyle onunla evlenseymis..
birak ne hali varsa gorsun ya..

Allah hakkında hayırlısını versin.. çok zor bi durum.. sanırım boşanmak en hayırlısı şuan kendimde hamile olduğum için böyle düşünüyorum

Tamamen arkadaşıma katılıyorum,başka ne denebilirki..
ayrıca konu sahibi mavi gözli güzelce bir göçmen kızı olduğunu ama diğer tarafın kara kuru bir şey olduğunu söylüyor..
kusura bakma arkadaşım ama aldatmayı ne kadar basite indirgemişsin..
kara kuru olması bir şey ifade etmiyor ki,erkekler için aslında güzellik bir şey ifade etmiyor,
neyin ifade ettiğinide bulabilen aldatılmıyor malesef..

gerçekten çok zor bir durum
allah sabır ve kolaylık versin
hamilesin ilaç alamıyorsun
ben yeni aşılama oldum psikolojim alt üst oldu sadece benimle ilgilenemdim diye 3 gün suratına bakmadım ortalığı ayağa kaldırdım kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama çocuk niye yapmış başından beri birlikteyse
tek bildiğim boşanmasanız bile hiçbirşey eskisi gibi olmaz yalavarıp sana tamamen dönse bile nasıl için alacak ..böyel büyüyeceğine babasız büyür
bize söylemesi kolay ama dışardan bakınca sonuç bu gibi duruyor..
allah sağlıkla kucağına versin bebeğini canım..

sözüm meclisten dışarıı bazı erkekler okadar sorumsuz ve düşüncesiz kiii deli oluorumm yaa bu çocuktur yeni bir candır ama bu kadar rahatlık olabilirmi sen kararını vermişsin ve çokta doğru etmişsin bence biz hiç etkilemiş olmayalım seni anlıyamıyoruz çünkü allah sana böle bi kısmetsizlik yazmış bunada şükür demek lazım..emin ol sen eşinle ayrı olunca çocuğun daha huzurlu olur...

canım ya çok üzüldüm senin adına bende hamileyim inan allah yardımcın olsun boşanıncada çok mutlu olacağını sanmıyorum çünkü hamilesin ve bebğini büyütme süreci zorluklar ilgi ve alaka ister ve eşin yerini ailende tutamaz.. ve anladığım eşinide seviyorsun..bence bu konuyu aile büyüklerine aç eşininde sözünü dinleyeceği olgun birine aile daha iyi olur..eşinede konuyu açacağını söyle boşanmayıp içinde yaşamanda seni daha acı sona götürür inan canım boşan demeside kolay ama gelde bebekle bir başına kal.. ama ailelerinize açın bu senin için bir imtehan diye düşün 3 günlük dünyadua et inş. mevlam sana hayırlı bir çıkış kapısı yöneltir..

Bak güzelim senin ve bebeginin sagligi icin bi müddet bence yollarinizi ayirin .. egerki ailen yakin ise sana doguma kadar annenlerde kal derim ben .. bu müddet icinde sadece bebegin ve kendine konzantre ol ..
Hic birseyin de seni üzmesine izin verme .. Bebegini tek basina büyütmeye gelincede .. Bir defa yapan adam bir defada birakmaz bidaha bidaha yapar .. alismisdir cünkü bi kere ..

Huzur icinde bebeginin büyümesi varken ne diye agiz kokusunu ve ihaneti kabullenesin ki ??

Bende 15 haftalik hamileyim ve esimle bosanma noktasindayiz .. ihanet yüzünden degil
ama ailevi mevzular yüzünden .. Cekdim geldim Annemin yanina Almanyaya .. beni ve cocugumu istemeyen bi adamin yaninda sonucda sirf cocugum babasiz kalmasin diye susup oturacak degilim .. ki öyle babalardan zaten hayir gelmez ..

Mantikli düsün .. bebeginin gelecegini elbetteki bi anne olarak en güzel sekilde tek basinada olsa saglayabilirsin .. Ailene güvenerek degil tabiki .. bende aileme güvenerek yuvami yikmadim .. kendime ve bebegimin gelecegini düsünerek böyle zor bi karari verdim .. Sende basarirsin merak etme arkadasim

kızlar sağolun desteğiniz ve yorumunuz için ben nasıl yaşarım derdinde değilim sonuçta elimde mesleğim var eğimli bi kadınım eşim çalışmamı istemediği için işyeri açtık beraber çalışıyoruz tüm hisseler hukuken bana ait yani çalışarak bebeğimede kendimede bakabilirim ama çok severek evlenip böyle bişey yaşamak ağarıma gitti heleki hamileyken öğrenmek dahada ağır geldi yani çok kötü durumdayım en büyük korkum bebeğimin bundan etkilenmesi o hissediyo diye acımı yaşayamıyorum

canım benim aile büyüğü falan diyorsunda biri eşim hakkında kötü bişey söylese acayşp ağarıma gidiyo hala çok seviyorum nasıl bir sevgiyse bu anlamadım kimseye söyleyemiyorum o yüzden ben kendi içimde halletmeye çalışıyorum psikolojik destekde alıyorum annemlerle yaşamak zorunda değilim kendime ait evim var kızımla kndi başımıza yaşayabiliriz

canım benim allah yardımcın olsun sedninde inşallah hakkımızda hayırlısı olur

erkeklere göre aşık olmayınca eşlerini aldatmış olmuyorlarmış...
bence bunun arkasına sığınıyorlar...
aldatılmak asla affedilecek bi durum değil bence.
hele hele hamileyken.
bayanlarda da suç var, ne diye evli barklı adamlara takılıyorlar.
belki evli olduğunu bilmiyordur.
off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…