- Konu Sahibi peripetie85
-
ÜzülmeKalben herzaman seni seviyordur sonuçta. İhtiyaç anlamında düşünerek birlikte olmuştur. ne kadar inkar etsekte erkeklerin doğasında olabiliyor böyle şeyler. Sen yakalamışsın ama yakalamayan bir çok kişinin eşi aldatmıyor değil.
Allah hakkında hayırlısını versin.. çok zor bi durum.. sanırım boşanmak en hayırlısı şuan kendimde hamile olduğum için böyle düşünüyorum
canım ya çok üzüldüm senin adına bende hamileyim inan allah yardımcın olsun boşanıncada çok mutlu olacağını sanmıyorum çünkü hamilesin ve bebğini büyütme süreci zorluklar ilgi ve alaka ister ve eşin yerini ailende tutamaz.. ve anladığım eşinide seviyorsun..bence bu konuyu aile büyüklerine aç eşininde sözünü dinleyeceği olgun birine aile daha iyi olur..eşinede konuyu açacağını söyle boşanmayıp içinde yaşamanda seni daha acı sona götürür inan canım boşan demeside kolay ama gelde bebekle bir başına kal.. ama ailelerinize açın bu senin için bir imtehan diye düşün 3 günlük dünyadua et inş. mevlam sana hayırlı bir çıkış kapısı yöneltir..
Bak güzelim senin ve bebeginin sagligi icin bi müddet bence yollarinizi ayirin .. egerki ailen yakin ise sana doguma kadar annenlerde kal derim ben .. bu müddet icinde sadece bebegin ve kendine konzantre ol ..
Hic birseyin de seni üzmesine izin verme .. Bebegini tek basina büyütmeye gelincede .. Bir defa yapan adam bir defada birakmaz bidaha bidaha yapar .. alismisdir cünkü bi kere ..
Huzur icinde bebeginin büyümesi varken ne diye agiz kokusunu ve ihaneti kabullenesin ki ??
Bende 15 haftalik hamileyim ve esimle bosanma noktasindayiz .. ihanet yüzünden degil
ama ailevi mevzular yüzünden .. Cekdim geldim Annemin yanina Almanyaya .. beni ve cocugumu istemeyen bi adamin yaninda sonucda sirf cocugum babasiz kalmasin diye susup oturacak degilim .. ki öyle babalardan zaten hayir gelmez ..
Mantikli düsün .. bebeginin gelecegini elbetteki bi anne olarak en güzel sekilde tek basinada olsa saglayabilirsin .. Ailene güvenerek degil tabiki .. bende aileme güvenerek yuvami yikmadim .. kendime ve bebegimin gelecegini düsünerek böyle zor bi karari verdim .. Sende basarirsin merak etme arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?