hamileyken aldatılmak

erkeklere göre aşık olmayınca eşlerini aldatmış olmuyorlarmış...
bence bunun arkasına sığınıyorlar...
aldatılmak asla affedilecek bi durum değil bence.
hele hele hamileyken.
bayanlarda da suç var, ne diye evli barklı adamlara takılıyorlar.
belki evli olduğunu bilmiyordur.
off

yok canım bebekten bile haberi var kızın bana bebğin doğunca sahip olduğun herşey benim olacak dedi al başına çal dedim medeni kanun benim yanımda sana bile tazminat davası açabilrim dedim

arkadaşlar biraz da affınıza sığınarak bugün arkadaşımla sohbet esnasında duyduğum bir rezilliği dile getirmek istiyorum.tabiki yine baş rollerde aile kıymeti bilmeyen iğrenç bir adam var.bahsettiğim şahıs bugün sohbet ettiğim arkadaşımın çocukluk arkadaşı adam albay.evli ve de boyunca biri kız diğeri erkek iki çocuğu var.aynı iş yerinden bir kadınla aşk yaşıyormuş.arkadaşımın anlattığı kadarıyla çıktığı kadın çirkin bir kadın karısı ise çok hoş bir bayanmış.ama adam bu kadın için kaç yıllık ailesini bırakmaya karar vermiş.yani karısından boşanıyor.sıkı durun gerekçeyi duyunca eminim ki sizler de benim gibi mide bulantısı duyucaksınız.kadın seks yaparken öyle bir bağırıyormuş ki nerdeyse yan daireler duyacak diye adam korkuyormuş ama bu adamı eritip bitiriyormuş.yani rezillik ya rezillik ne diyeyim.yorumu sizlere bırakıyorum.ha bunu neden paylaştım bu tarz erkeklerin ve de madur edilen ailelerin sayısı gerçekten çok fazla.

sana affet demiycem canım ama bir sevgi uğruna lütfen kendinin ve bebeğinin sağlığı ile oynama. madem her türlü imkanın var. bırak allah aşkına bu adamdan hayır mı gelir. ayrı olduğunuz da da babası olacak.bence yol yakınken ayrıl bebeğine yaşatma bu acıyı. ahh canım ya çok üzüldüm. senin söylemenle kesseydi görüşmesini bir şey diyemezdim ama hala görüşüyorsa, bence vakit kaybetme.

ayyy ben o kadını parçalarım yaaa,
eşin nasıl izin veriyor o kadının böyle konuşmasına...

haberi yokki konuştuğumuzdan eşimi aradığında ben açtım gece saatleriydi eşim uyurken ben o olduğunu anlamadım önce konuştu çok seviyomuş zor günlerinde yanında olmuş faklan anlattı ben hiç bişey diyemeddim zaten ne dediğinide anlamadım diksiyonu çok bozuk doğu şivesiyle konuşuyodu eşime kalsa bizi karşılaştıracakmış benim üzülmeme dayanamıyomuş şizofren dedi öyle olduğunu sanıyomuş numaramı değiştirsemde buluyo falan dedi çok samimiydi istersen babasıylada konuşturayım kızının ne olduğunu anlatsın dedi kaç defa intihar etmiş kız falan aramızda bişi yok diye yeminler ediyo ama inanmak gelmiyo içimden bana maddi olarak ihtiyacın olmadığı için inanmak istemiyosun diyo

bence çok komik gerekçeler.o zaman sizin eşiniz haddimi biliyorum aşıyorum kusura bakmayın ama hiç normal değil.o zaman kızın özel görüntülerinin olduğu flaş belleğin onda işi ne.ya da neden kendi telefonundan kızı arıyor terapi mi yapıyormuş.ya bu yalanlarına acaba kendisi inanıyor mu çok tutarsız ve de komik.

arkadaşlar biraz da affınıza sığınarak bugün arkadaşımla sohbet esnasında duyduğum bir rezilliği dile getirmek istiyorum.tabiki yine baş rollerde aile kıymeti bilmeyen iğrenç bir adam var.bahsettiğim şahıs bugün sohbet ettiğim arkadaşımın çocukluk arkadaşı adam albay.evli ve de boyunca biri kız diğeri erkek iki çocuğu var.aynı iş yerinden bir kadınla aşk yaşıyormuş.arkadaşımın anlattığı kadarıyla çıktığı kadın çirkin bir kadın karısı ise çok hoş bir bayanmış.ama adam bu kadın için kaç yıllık ailesini bırakmaya karar vermiş.yani karısından boşanıyor.sıkı durun gerekçeyi duyunca eminim ki sizler de benim gibi mide bulantısı duyucaksınız.kadın seks yaparken öyle bir bağırıyormuş ki nerdeyse yan daireler duyacak diye adam korkuyormuş ama bu adamı eritip bitiriyormuş.yani rezillik ya rezillik ne diyeyim.yorumu sizlere bırakıyorum.ha bunu neden paylaştım bu tarz erkeklerin ve de madur edilen ailelerin sayısı gerçekten çok fazla.
İşte biricik güzellik malesef bir değer kaydetmiyor,adamlar başka güzellikler heyecanlar arıyor,boşuna demiyoruz evlilikte seks önmeli diye..temel taşlarında birisi..kabul etsekde etmesekte..

bence çok komik gerekçeler.o zaman sizin eşiniz haddimi biliyorum aşıyorum kusura bakmayın ama hiç normal değil.o zaman kızın özel görüntülerinin olduğu flaş belleğin onda işi ne.ya da neden kendi telefonundan kızı arıyor terapi mi yapıyormuş.ya bu yalanlarına acaba kendisi inanıyor mu çok tutarsız ve de komik.

canım açıklamaları çok mantıklı resimler flaş bellekteymiş sürekli tlfa yolluyomuş günde tane falan ve oda tlfu pcye bağlayıp boşaltıyomuş ben görüp üzülmeyeyim diye silmemiş çünkü işyerindeki çöp kutumuz çok dolu oluyo boşaltmıyoruz karışıp ortada kalmasımn resimler evde boşaltıp silerim dedim diyo uygunsuz video dediğimi arkadaşları adam ona çok benziyo diye bulup buna yollamışlae ben o değilim saçmalama öyle bi görüntgüyğ ortada bırakacak değilim dedi sonra aramaları için intihar edecem falan diye msj atıyomuş oda acıdığından konuşmak zzorunda kalıyomuş falan ben üzülmemeyeyim diye yine ama şuan nasıl üzüldüğümden haberi yok nasıl bukadar soğuk kanlı duruyorsun diyo ama içimde yaşadıklarımdan haberi yok kendimi asla acınacak durumda göstermem psikoloğa bile gizli gidiyorum ondan bilem haberi yok

kızlar en kötüsüde karşındaki kadının senden daha vasıflı daha eğitimli daha kültürlü ve daha güzel olmadığı nı bilmek eşime sürekli arkadaşları akrabaları hatta annesi bile çok şanslısın der karşına çıkan en büyük şans tanıştığımızda işi bile yoktu önce sayemde dışardan üniversite bitirdi sonra işi yoktu iş -yeriaçtık beraber hemde işi oldu kendini geliştirdi hayatı değişti hemde görünüş olarakda hiç fena sayılmam yani anlamıyorum neden ben

canım benim aile büyüğü falan diyorsunda biri eşim hakkında kötü bişey söylese acayşp ağarıma gidiyo hala çok seviyorum nasıl bir sevgiyse bu anlamadım kimseye söyleyemiyorum o yüzden ben kendi içimde halletmeye çalışıyorum psikolojik destekde alıyorum annemlerle yaşamak zorunda değilim kendime ait evim var kızımla kndi başımıza yaşayabiliriz
kısmende olsa seni anlıyorum bende eşimle sorunlar yaşıyorum ama bizimki karakter çatışması bu boyuta allah kimseyi düşürmesin inatçı keçi olmasına rağmen bende eşimi seviyorum ve bende aileme açmadım bir kere ablama açtım eşime o kadar kırgın olduğum halde eşimn hakkında kötü konuşmasını istemedim çünkü arttıları eksilerinden daha fazlaydı ..
peki tek başına destek alıyorsun eşin haberi varmı..asla boşan demem ama göz yummakda asla..arkadaşlar belki hemfikir değilsiniz ama bazı kadınlarda erkekleri yoldan çıkarıyor zorla olmuyor yani bu işler..

kızlar bende eşim hakkında nolursa olsun tek kelime konuşturmam ama ne olursa olsun ama kusura baklmayında hem hamile olcam hem psikolojik sorunlarım olucakk kafasını gözünü yararım yani ben yapmam lazım öle hiç bişey yok gibi hayatından gidemem bide ekonomik özgürlüğü olan bi insandan bahsedioruz hayat onun eşiyle başlamadı ki onla son bulsun karşısına başkası çıkar bu tarz bi insandan ne baba olur (ki daha önemli)ne de koca...

Belki dışardan konuşması söylemesi kolay geliyordur ama gerçekten ben bu insanla devam ettiremezdim hayatımı. Eşimi canımdan çok seviyorum ama evlilik çok kolay bir şey değil yeri geliyor istemediğin şeylere sorumluluklara katlanmak zorunda kalıyorsun, kirlisini yıkıyorsun, yemeğini yapıyorsun. Bunları sevmeyen , karşısındakinin gözüne baktığında mutlu olamayan yapamaz bence. Katlanılamaz hale gelir bir zaman sonra....

nekadar ekonomik özgürlüğünüz olursa olsun ne kadar güzel olursanız olun yada ne kadar entellektüel kültürlü ne kadar iyi yada ne kadar mutlu eğer seviyorsanız herşey yada herkes nekadar üzerinize gelirsee gelsin seviyorsunuzdur içinde onu ve seni haketmeyenbi adamdanda olsa bi mucize taşıyorsan hayata daha olumlu bakarsın herkez mutsuz olmaya dayanıklıdır ama yalnız olmaya dayanıklı olamayabilir ben aldatılmaya çok karşıyım bir saat neden aldatılmayacağı hakkında nutuk atabilirim şiddet uygulama güdülerim coşabilir sıkıldıysan aldatacağına çık git hayatımdan demekten yanayım ama kişi karar vermeli bu konu çok özel ve çok bakir bi konu el deymeden kişiler arasında halletmeli bence seviyorsan ve şans vermek istiyorsan vermelisin ama bi daha yaparmı en zayıf anında yaptıysa elbetteki yapar mutlaka yapar heleki gidemezsen hayatından nasısa ne yapsam yanımda diyecektir ama sen bilirsin tatlım seveceksen ve herşey eskisi gibi olacaksa bir şans daha ver ama seni öperken yada sevişirken aklına gelip gözlerin dolacaksa yada yapamıcam diyeceksen assla devam etme

kesinlikle şans vermemmee...nedenmi senii aldatmış bi adam senii karnındaki bebegini hiçe saymış başaka kadına aitt olmuş..ben olsam büyük konuşamak istemiyorum ama biter..sevgi saygısı olan bi eş yeni baba adayı yaprmı ..ama son karar sana aittttttt...

ah canım herkes hakkettiğini yaşayabilse keşke.anlamadığım intihar ederse etsin yani o kadın kim ki kocanızı bununla tehdit ediyor.boşanın bilmem ne demeyeceğim bekara avrat boşamak kolaymış hesabı, yaşayan bilir.sonuçta bir bebek var.durumdan iyice emin olun ileride pişman olacağınız sakın bir şey yapmayın.ama aldatıldığınızdan kesin emin olduğunuz durumda da bu adamı nolur çekmeyin.ev sizin iş yerini siz açmışınız adamı adama siz çevirmişiniz bunlara ihanet etmişse ömrünüzü değmez biriyle geçirmeyin.ama dediğim gibi öfkeyle kalkıp zararla oturmayn ömür boyu pişman olacağınız bir şey yapmayın.ve kararlarınızı alırken iki kişilik bir karar almak zorunda olduğunuzu unutmayın.siz yalnız bir kadın değil karnında bir can taşıyan ve ona karşı sorumlu olan bir annesiniz.

kızlar çok zor günler geçiriyorum kimseyle paylaşamadığım için sizle paylaşmak istedim 29+6 günlük hamileyim ve kocamın beni aldattığını farkettim farkettim derken kesin eminim tlfunu ortada bırakmamasıyla başladı şüphelerim ve kilit kodu koymuş tlfununa birgün zilsesi alcam diye aldım tlfu elinden ve tlf görüşmesi yaparkenki ses kayıtlarını duydum ve biraz derin araştırma yapayım dedim sonuçta hamilelikten dolayı duygusal bakabilirimö duruma işyerindeki çekmecesinde flaş belelk buldum kızın resimleri ve uygunsuz bi videosunu gördüm 40 gün durmadan ağladım okadarki karnım sertleşip ağrıyorsu sürekli yinede inanmak istemedim kimselere belli edemedim işyeri hattının yönetimi bende olduğundan ayrıntılı tlf dökümü istedim gsm numarasının günde enaaz 10kez aradığını gördüm boışanmaya karar verdim ve o gün tüm topladığım verilerle karşısına çıktım mantıklı durmaya çalışyorum çüğnkğ bebeğim için dik durmak zorundayım ve çok severek 6 yıl kadar çıkarak evlenen biz bu duruma gelmiştik tabiki okadar şeye rağmen inkar etti ben sana kurban olurum sen yalnış anladın falan dedi ben eğitimli ve güzel sayılabilecek bir kadınım sarışın mavi gözlü falan tam bi göçmen kızı iğnanın beraber olduğu kız kara kuru bişi eşim hep sarışın sevdiğini falan söyler ben hep iyi birn eş ve anne olmaya çalışırken bunlarla karşılaştım ne yapmam gerekiyo boşanmaya kararlıyı m suan esim ben unuttum vazgeçtim boşanmaktan sanıyo ve ilişkisi hala devam ediyo bugün bu ayın tlf dökümüne baktım biraz seyrelmiş ama devam ediyo görüşmeleri bebeğimin babasız büyüme ihtimali beni öldürsede onun sağlıklı büyümesi için gerekli olan bu şuan psikolojik tedavi görüyorum doktorum majör depreson dedi ve hamilelikten ötürü ilaç alamıyorum ne yapacağım bilemedim nolur yardım edin bana

1. si canim ALLAH sabir versin. 2. si ALLAH kocani hidayet edip dogru yola getirsin.
Insanim basina gelmeden konusmak koaly tabi. Kimin basina gelse senin verdigin tepkiyi verir belki de daha kotu olurdu. Sen inan bir cok kisiden guclu oldugunu dusunuyorum. Canim kocanla bence bir daha konus. Hala gorusmelerin devam ediyor, neden devam ettigini sor. Ah canim kocanda suc var, kadinda da cok var. Ya insan da vicdan olur bir hamile bayani uzmede ne hakki var o kadinin bir de hemcinsimiz olacak. Inan canim hamilelikte aldatilma korkusu tum bayanlarda vardir. Ben bile bu durumdan o kadar korkuyorum ki kocami ruyamda beni aldatirkene goruyorum. Hatta bazen kavga ediyorum. Yani ruyasi bile zor kene gercegi cok zordur. Bebegin icin sabret diycem en azindan bir dogsun bakalim, dogum yaparkene kocan yaninda olsun. Dogduktan sonra bir iki ay icinde zaten sen daha dogru karari verirsin. Dev am edip etmemen sana kalmis.

haberi yokki konuştuğumuzdan eşimi aradığında ben açtım gece saatleriydi eşim uyurken ben o olduğunu anlamadım önce konuştu çok seviyomuş zor günlerinde yanında olmuş faklan anlattı ben hiç bişey diyemeddim zaten ne dediğinide anlamadım diksiyonu çok bozuk doğu şivesiyle konuşuyodu eşime kalsa bizi karşılaştıracakmış benim üzülmeme dayanamıyomuş şizofren dedi öyle olduğunu sanıyomuş numaramı değiştirsemde buluyo falan dedi çok samimiydi istersen babasıylada konuşturayım kızının ne olduğunu anlatsın dedi kaç defa intihar etmiş kız falan aramızda bişi yok diye yeminler ediyo ama inanmak gelmiyo içimden bana maddi olarak ihtiyacın olmadığı için inanmak istemiyosun diyo

canım yuzles kadınla korkma, ınsallah da kocan haklıdır, kızın babasıyla d akonus yuzyuze. Aslında bu tur hasta ınsanlar takıntılı nsanlar var. Sanırım yuzlesıp bu ıse oyle bır karar vermen gerekıyor. Esın kendıne guvenmese boyle konusmaz bence.

canım yuzles kadınla korkma, ınsallah da kocan haklıdır, kızın babasıyla d akonus yuzyuze. Aslında bu tur hasta ınsanlar takıntılı nsanlar var. Sanırım yuzlesıp bu ıse oyle bır karar vermen gerekıyor. Esın kendıne guvenmese boyle konusmaz bence.

peki kadının dogru söylücenii nerden biliyosunuz...kocası ögütleyip 2 kadını sen şizofrensin felan dedirdip bu olaydan sıyrılabilirler..bana hiç te inandırıcı gelmiyoo b tür şeyler........sadece kendini avutmakbuyrunnnnnnnnn

canım boşa gitsin..bi kere aldatan bi daha aldatır.böyle güvensiz bir ortamda yeişcek çocuk da zarar görür.zor ama allah korusun benim başıma gelse kesinlikle boşanırdım.

valla çok zor bi durum sizi çok iyi anlıyoruz ama isterseniz bir şans daha verin belliki çok seviyorsunuz eşinizi eminim oda sizi çok seviyordur fakat bir kez daha deneyin eğer gerçekten o pislikten vazgeçemiyorsa siz ondan vazgeçersiniz inşallh hayırlısı neyse o olur allah yuvanızı bozmasın ve bu tür erkekleri ıslah etsin amin..

Back
X