kızlar çok zor günler geçiriyorum kimseyle paylaşamadığım için sizle paylaşmak istedim 29+6 günlük hamileyim ve kocamın beni aldattığını farkettim farkettim derken kesin eminim tlfunu ortada bırakmamasıyla başladı şüphelerim ve kilit kodu koymuş tlfununa birgün zilsesi alcam diye aldım tlfu elinden ve tlf görüşmesi yaparkenki ses kayıtlarını duydum ve biraz derin araştırma yapayım dedim sonuçta hamilelikten dolayı duygusal bakabilirimö duruma işyerindeki çekmecesinde flaş belelk buldum kızın resimleri ve uygunsuz bi videosunu gördüm 40 gün durmadan ağladım okadarki karnım sertleşip ağrıyorsu sürekli yinede inanmak istemedim kimselere belli edemedim işyeri hattının yönetimi bende olduğundan ayrıntılı tlf dökümü istedim gsm numarasının günde enaaz 10kez aradığını gördüm boışanmaya karar verdim ve o gün tüm topladığım verilerle karşısına çıktım mantıklı durmaya çalışyorum çüğnkğ bebeğim için dik durmak zorundayım ve çok severek 6 yıl kadar çıkarak evlenen biz bu duruma gelmiştik tabiki okadar şeye rağmen inkar etti ben sana kurban olurum sen yalnış anladın falan dedi ben eğitimli ve güzel sayılabilecek bir kadınım sarışın mavi gözlü falan tam bi göçmen kızı iğnanın beraber olduğu kız kara kuru bişi eşim hep sarışın sevdiğini falan söyler ben hep iyi birn eş ve anne olmaya çalışırken bunlarla karşılaştım ne yapmam gerekiyo boşanmaya kararlıyı m suan esim ben unuttum vazgeçtim boşanmaktan sanıyo ve ilişkisi hala devam ediyo bugün bu ayın tlf dökümüne baktım biraz seyrelmiş ama devam ediyo görüşmeleri bebeğimin babasız büyüme ihtimali beni öldürsede onun sağlıklı büyümesi için gerekli olan bu şuan psikolojik tedavi görüyorum doktorum majör depreson dedi ve hamilelikten ötürü ilaç alamıyorum ne yapacağım bilemedim nolur yardım edin bana