- Konu Sahibi peripetie85
-
ben kızın sızofren olduguna ınanmıyorum...dokumanlarda eşininde sureklı aradıgı çıkmıs...bahane geldı bana...haberi yokki konuştuğumuzdan eşimi aradığında ben açtım gece saatleriydi eşim uyurken ben o olduğunu anlamadım önce konuştu çok seviyomuş zor günlerinde yanında olmuş faklan anlattı ben hiç bişey diyemeddim zaten ne dediğinide anlamadım diksiyonu çok bozuk doğu şivesiyle konuşuyodu eşime kalsa bizi karşılaştıracakmış benim üzülmeme dayanamıyomuş şizofren dedi öyle olduğunu sanıyomuş numaramı değiştirsemde buluyo falan dedi çok samimiydi istersen babasıylada konuşturayım kızının ne olduğunu anlatsın dedi kaç defa intihar etmiş kız falan aramızda bişi yok diye yeminler ediyo ama inanmak gelmiyo içimden bana maddi olarak ihtiyacın olmadığı için inanmak istemiyosun diyo
neden hemen sılmıyormus acaba...flaşbellege aktarıp saklıyor cekmecede..canım açıklamaları çok mantıklı resimler flaş bellekteymiş sürekli tlfa yolluyomuş günde tane falan ve oda tlfu pcye bağlayıp boşaltıyomuş ben görüp üzülmeyeyim diye silmemiş çünkü işyerindeki çöp kutumuz çok dolu oluyo boşaltmıyoruz karışıp ortada kalmasımn resimler evde boşaltıp silerim dedim diyo uygunsuz video dediğimi arkadaşları adam ona çok benziyo diye bulup buna yollamışlae ben o değilim saçmalama öyle bi görüntgüyğ ortada bırakacak değilim dedi sonra aramaları için intihar edecem falan diye msj atıyomuş oda acıdığından konuşmak zzorunda kalıyomuş falan ben üzülmemeyeyim diye yine ama şuan nasıl üzüldüğümden haberi yok nasıl bukadar soğuk kanlı duruyorsun diyo ama içimde yaşadıklarımdan haberi yok kendimi asla acınacak durumda göstermem psikoloğa bile gizli gidiyorum ondan bilem haberi yok
ben olsam ışyerımdede çalıstırmazdım ...kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim en son dün gece eşimle tekrar konuştum bebek doğar doğmaz boşanmamız daha uygun bebeğimin psikolojisi ve doğru gelişmesi için en doğrusu bu olacak dedim bebeğimin ayrıda olsak babsız büyümesini istemem belki biz olarak iyi olamadık ama siz olarak iyi olursunuz iyi bi baba olacağına eminim dedim kızım bi yaşına gelene kadar bana gelip görürsün sonrada alığ dışardada görebilirsin dedim ailende her istediğinde gelip görürler yada annaler çok yaşlı bende götürebilirim dedim işyeriyle alakasını kesmemeyi düşündüm sonuçta kızımın babasının an azından iyi ve devamlı bi işi olmalı ben daha işyeriyle ilgilenmem kardeşimi yönlendiririm ben kendime büro açarım korkma kızından seniş mahrum bırakmam yalnız o kadınla evlenirsen çocuğumu sana yollamam gelir herseferinde bende görürsün yada annenlere bırakırım orda görürsün senden tek isteğim kızımla o kadın karşılaşmasın dedim yeminler etti yok öyle bişi diye boşanırsak çok yaşamazmız çok mutlu olabilirmisiz falan diye bana bu sakin tavrım yüzünden bi kez daha aşık olmuş daha çok sevmiş olmadı bi süre ayrı kalsak iyi olur ama şimdi hamilesin sonra bebeğimiz olacak yalnız kalmana dayanamam dedi tam bi çıkmazdaymış bir şans daha istemicem çünkü şansımı kaybedecek bişi yapmadım seni aldatmadım hiç aldatmayı düşünmedim bile diye yeminler etti ama inanamıyorum kızlar ne yapacağım bilmiyorum ya
allah sana guç versın canım...sanırım dogumdan sonra belkı evıne yuvasına doner dıye bır umudun var..anladıgım kadarıyla hala sevıyorsun...kızlar öncelikle desteğiniz ,için tekrar tekrar teşekkür ederim ben zaten kızımın geleceğini yani psikolojisii düşündüğüm için eşimi bi hiç olarak bırakmak yerine en azından iş güç sahibi ayakları yere basan bir birey oalrak bırakmaktan yanayım annelik öylle sağlam bi güdüki içimde daha doğmadan annesine her üzüldüğünde tekmeleriyle destek oaln kızımı babasından mahrum bırakamam enazından babasıyla gurur duymasından mahrum bırakamam ben artık kızım için yaşıyorum o olmasa o videoyu gördüğümde kıyardım kendime çünkü esim benim ilk aşkımdı hayatıma ilk ve son girecek olan adam yani tejk güvendiğim adamdan böylesi darbe yemek elma çekirdeğim olmasa daha ağır gelirdi ama benim için önemli olan kızım ama yinede eski kadınların dediği gibi çocuğum için dayanıyorum modunada girebileceğimi sanmıyorum bu bana dolayısıyla bebeğime zarar verir henüz ne zaman olacağına karar vermesemde şimdilik bebeğim doğana kadar evli kalmayı düşünüyorum ama sadece ev arkadaşı gibi yaşamak suratiyle
hamileyken bu kadar güçlü olup eşinizin yalvarışlarına kanmadığınız için tebrik ederim sizi gerçekten çok gururlusunuz
herseyi ayrıntısına kadar araştırmışsınız
bebeğinizin sağlığı için biraz daha iyi olmaya çalışın belki tek basına bir bebek büyütmek zor olacak ama inanın öyle bir babayla büyümesinden daha iyi allah yardımcınız olsun
ya arkadaşlar ne ihtiyacından bahsediyosun bende hamileyim allah bize bir emanet gönderiyor bir mucize herşeyin bir zorluğu var hayat arkadaşınız kocanız sevdiğiniz adam bu sayılı zamanlara sabredip sadakat edmiyorsa o baba olmayı dahi haketmiyor...bu herşeye ihanet demek karısına bebeğine sevgine evliliğe bunun hiç bir bahanesi olamaz akıl sağlığı yerinde olan hiçbir insanın.eğer birkeç ay ihtiyaç dediğiniz şeye sabredemiyosa okadar uçkuru düşükse zaten hiçbişeyin anlamı yok.başına gelmeyen anlamaz belki konuşmak kolay ama hamile olan çoğu insan düşünür bunu ve böle bi karar vermek normal zamandan elbette zordur fizyolojik psikolojik değişiklikler yaşarken..kimsenin hakkı kimsede kalmaz keser söner sap döner birgün gelir hesap döner..allah sana yardım etsin...allah korusun hiçbir kadın haketmiyor ama benim başıma gelse arkama bile dönüp bakmam sevgim aşkım bianda biter diyemem ama evlilik biter...allah yardımcın olsun..
kızlar çok zor günler geçiriyorum kimseyle paylaşamadığım için sizle paylaşmak istedim 29+6 günlük hamileyim ve kocamın beni aldattığını farkettim farkettim derken kesin eminim tlfunu ortada bırakmamasıyla başladı şüphelerim ve kilit kodu koymuş tlfununa birgün zilsesi alcam diye aldım tlfu elinden ve tlf görüşmesi yaparkenki ses kayıtlarını duydum ve biraz derin araştırma yapayım dedim sonuçta hamilelikten dolayı duygusal bakabilirimö duruma işyerindeki çekmecesinde flaş belelk buldum kızın resimleri ve uygunsuz bi videosunu gördüm 40 gün durmadan ağladım okadarki karnım sertleşip ağrıyorsu sürekli yinede inanmak istemedim kimselere belli edemedim işyeri hattının yönetimi bende olduğundan ayrıntılı tlf dökümü istedim gsm numarasının günde enaaz 10kez aradığını gördüm boışanmaya karar verdim ve o gün tüm topladığım verilerle karşısına çıktım mantıklı durmaya çalışyorum çüğnkğ bebeğim için dik durmak zorundayım ve çok severek 6 yıl kadar çıkarak evlenen biz bu duruma gelmiştik tabiki okadar şeye rağmen inkar etti ben sana kurban olurum sen yalnış anladın falan dedi ben eğitimli ve güzel sayılabilecek bir kadınım sarışın mavi gözlü falan tam bi göçmen kızı iğnanın beraber olduğu kız kara kuru bişi eşim hep sarışın sevdiğini falan söyler ben hep iyi birn eş ve anne olmaya çalışırken bunlarla karşılaştım ne yapmam gerekiyo boşanmaya kararlıyı m suan esim ben unuttum vazgeçtim boşanmaktan sanıyo ve ilişkisi hala devam ediyo bugün bu ayın tlf dökümüne baktım biraz seyrelmiş ama devam ediyo görüşmeleri bebeğimin babasız büyüme ihtimali beni öldürsede onun sağlıklı büyümesi için gerekli olan bu şuan psikolojik tedavi görüyorum doktorum majör depreson dedi ve hamilelikten ötürü ilaç alamıyorum ne yapacağım bilemedim nolur yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?