hamileyken aldatılmak

Bu olay gerçek olamasa bile, toplumumuzda gerçekleşme ihtimali olan bir konu. Bu kadar hassas bir dönemde Allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.

Afedersin ben mi yanlis anliyorum kizin babasi
geldi raporu gosterdi, kizin sizofren oldugu ortaya çikti
senin esini tehdit edip konusmaya mecbur biraktigi ortaya çikti
seni aldatmadigi ortaya çikti, en azindan cinsel veya duygusal bir birliktelik
yasayarak aldatmadigi ortaya çikti...?? buraya kadar dogru degilmi? o zaman bir saniye yahu isin rengi ve seyri degisir!
Bu durumda bence sana dusen sakinlesmek
sakinlestikten sonra tum bu gercekleri goz onunde bulundurarak karar vermendir.
Aldatma bildigimiz ve anladigimiz manasiyla yok fakat gereksiz, sakincali, gizli kapakli, guveni ve evliligi temelinden sarsacak bir durum vuku buluyor
ve senin bunlardan haberdar olmaman ki olsan
zaten musaade etmezdin senin guvenini zedelemis hatta tahrib etmis olabilir. Ancak bunu
klasik aldatma vakiasi seklinde degerlendirmekte esine haksizlik olur, kusura bakmayin arkadaslar
sayet verilen bilgiler saglikliysa, senin esin saftirikliginin kurbani olmus. Ne hali varsa gorsun benden uzak olsunda, diyememis
artik yasinizi bilmiyorum ama esiniz dogru bir karar verememis ve yanlis seyler yapmis ancak su durumda
hatasinin buyuk oldugunu izah edip, bu evlilige bir sans verilmeli bence... Su an ne durumdasin kardes, hamilelik evlilik neler oldu, oluyor?

canım çok kötü bir durum allah kolaylık versin sana hiçbirimiz seni tam olarak anlayamayız ama bebeğin için güçlü olmalısın ben hemen boşan demiycem sana şansda ver demicem ama böyle birden boşanırsan eşini o kızın ellerine bırakıvermiş olursun biraz süründür niye kaç sene emek harcadığın eşini teslim edesin hemen o zaman onların istediğini yapmış olursun affet demiyorum ama böyle hemen de çekilme kenara unutma o senin kocan ve karnında ikinizin parçası olan bebeğiniz var ben eşine çok sinirlendim ama o kıza daha da sinirlendim kadın kadının en büyük düşmanı zaten bu toplumda bilmiyormu senin hamile olduğunu yada bırak hamileliği eşinin evli olduğunu.erkekler saf gerçekten iki gülüşe aldanabiliyorlar tabi böyle olunca cezalarınıda çekiyorlar. böyle hemen boşanıpta ben çekliyorum buyun rahat rahat yaşayın ilişkinizi deme süründür ondan sonra kes biletini.ve bebeğini düşün güçlü olmaya çalış canım.

kızlar çok zor günler geçiriyorum kimseyle paylaşamadığım için sizle paylaşmak istedim 29+6 günlük hamileyim ve kocamın beni aldattığını farkettim farkettim derken kesin eminim tlfunu ortada bırakmamasıyla başladı şüphelerim ve kilit kodu koymuş tlfununa birgün zilsesi alcam diye aldım tlfu elinden ve tlf görüşmesi yaparkenki ses kayıtlarını duydum ve biraz derin araştırma yapayım dedim sonuçta hamilelikten dolayı duygusal bakabilirimö duruma işyerindeki çekmecesinde flaş belelk buldum kızın resimleri ve uygunsuz bi videosunu gördüm 40 gün durmadan ağladım okadarki karnım sertleşip ağrıyorsu sürekli yinede inanmak istemedim kimselere belli edemedim işyeri hattının yönetimi bende olduğundan ayrıntılı tlf dökümü istedim gsm numarasının günde enaaz 10kez aradığını gördüm boışanmaya karar verdim ve o gün tüm topladığım verilerle karşısına çıktım mantıklı durmaya çalışyorum çüğnkğ bebeğim için dik durmak zorundayım ve çok severek 6 yıl kadar çıkarak evlenen biz bu duruma gelmiştik tabiki okadar şeye rağmen inkar etti ben sana kurban olurum sen yalnış anladın falan dedi ben eğitimli ve güzel sayılabilecek bir kadınım sarışın mavi gözlü falan tam bi göçmen kızı iğnanın beraber olduğu kız kara kuru bişi eşim hep sarışın sevdiğini falan söyler ben hep iyi birn eş ve anne olmaya çalışırken bunlarla karşılaştım ne yapmam gerekiyo boşanmaya kararlıyı m suan esim ben unuttum vazgeçtim boşanmaktan sanıyo ve ilişkisi hala devam ediyo bugün bu ayın tlf dökümüne baktım biraz seyrelmiş ama devam ediyo görüşmeleri bebeğimin babasız büyüme ihtimali beni öldürsede onun sağlıklı büyümesi için gerekli olan bu şuan psikolojik tedavi görüyorum doktorum majör depreson dedi ve hamilelikten ötürü ilaç alamıyorum ne yapacağım bilemedim nolur yardım edin bana
Kusura bakmada ne biçim bir insan yaa böyle bir durumda yapılmayacak birşeyi yapmış... Allah kimsenin başına vermesin. Tüm delillerle karşısına geçmişsin ve hala devam ettirmesi beni sinir etti. Şundan enmin olmalısın eşin olacak kişi artık başkasına aşık olmuş ve seni silmiş. Bundan sonra yapman gereken iki medeni insan gibi konuşup ayrılmak Sana olan saygısı bitmiş. Allah yolunu açık etsin sen bence çoçuğuna gayet iyi bir anne olursun

Afedersin ben mi yanlis anliyorum kizin babasi
geldi raporu gosterdi, kizin sizofren oldugu ortaya çikti
senin esini tehdit edip konusmaya mecbur biraktigi ortaya çikti
seni aldatmadigi ortaya çikti, en azindan cinsel veya duygusal bir birliktelik
yasayarak aldatmadigi ortaya çikti...?? buraya kadar dogru degilmi? o zaman bir saniye yahu isin rengi ve seyri degisir!
Bu durumda bence sana dusen sakinlesmek
sakinlestikten sonra tum bu gercekleri goz onunde bulundurarak karar vermendir.
Aldatma bildigimiz ve anladigimiz manasiyla yok fakat gereksiz, sakincali, gizli kapakli, guveni ve evliligi temelinden sarsacak bir durum vuku buluyor
ve senin bunlardan haberdar olmaman ki olsan
zaten musaade etmezdin senin guvenini zedelemis hatta tahrib etmis olabilir. Ancak bunu
klasik aldatma vakiasi seklinde degerlendirmekte esine haksizlik olur, kusura bakmayin arkadaslar
sayet verilen bilgiler saglikliysa, senin esin saftirikliginin kurbani olmus. Ne hali varsa gorsun benden uzak olsunda, diyememis
artik yasinizi bilmiyorum ama esiniz dogru bir karar verememis ve yanlis seyler yapmis ancak su durumda
hatasinin buyuk oldugunu izah edip, bu evlilige bir sans verilmeli bence... Su an ne durumdasin kardes, hamilelik evlilik neler oldu, oluyor?

Bende arkadaşa katılıyorumm. Eğer bu olanlar doğruysa bi şans verilmeli

bu arada kızın babası evimize kadar geldi ben her ne kadar istemesemde adam başı önünde ağlar durumda doktor raporlarını gösterdi eşim bu durumdaki ilk insan değilmiş daha öncede komsularının evli oğluna takılmış eşimle arasında bişey geçmediğini eşimi işyerinin ailerle birlikte katıldığımız bir iş kutlama yemeğinde gördüğünü tlfunu kendi cep tlfundan aldığını ailecek çok utandıklarını kızlarının laftan anlamadığını zor kullanamadıklarını rahatsızlığı nedeniyle ve kızının bu zamana kadar cinsel bir ilişkisi olmadığını evlenmenin özellikle çocuk yapmasının rapordada yazdığı halde yasak olduğunu anlattı sanırım genleri hemilelikte bebeğe geçiyormuş doğurduğu bebkte %85 şizofren olacakmış ama nolursa olsun okadar çok yıprandım ve ağladımki bunun karşılığı sineye çekip affetmek olmayacak kızımın babası evet onunla ömür boyu karşılacaz ama eşim olarak yanında gezip aynı yatakta uyuyamam

ya iyide anacım madem böyle bır durum var, eşinin bir suçu yok, kız hasta ve senin eşine bulaşıyor tehdit ediyor..
o zaman eşin neden bunu senden saklıyor.. eğer aralarında hiçbirşey geçmemiş olsada durup dururken bu kız senin kocana musallat olmuş olsa eşin seninle konuşmaz mı böyle böyle bir durum var başıma bela oldu diye..
saklıyorsa saklanıcak birşeyleri olduğu içindir.. kız hasta olabilir şizofren olabilir. kocanı tehdit ediyorda olabilir... ama bunlar neleri yaşadıktan sonra oluyor asıl onu düşünmek gerekir.. ??
kız hasta diye yoldan geçen adama mı musallat olacak. telefonunu nereden bulacak. yok msn nını nereden alacak. demekki başta bir flört mevzusu geçmiş hiç bişey olmamışsa bile...
gerisi ondan kaynaklı olan şeylerdir ki hiç bir önemi yok gerisinin önemli olan işin başı.. kaynağı.. senin kocan biriyle flört etmişmi etmemişmi... ??
zaten hasta olduğunuda flört ettikten sonra öğrenmiştir ondan sonrada kurtulamamıştır başına bela olmuştur... buda işin bahanesi...

Allah kolaylık versin işin elbette zor, hemde hamileyken... ama bu çaresizlik maddi güvencesi olmayan kadınların çaresizliği.. herşeye yeniden başlama düşüncesinin çaresizliği..
elbette duygularla maddiyat ayrı yerdedir.. ama gözardı edilebilecek bir durum da değil... boşanmayı hemen düşünmüyorsan bile evini ayır derim ben bir süre..
yani senin bu yaptığın aldatan bir adama ceza değil ödül bence... her türlü imkanı eline vererek yerini rahat tutuyorsun adamın üzüleceği sıkılacağı çaresizliğe düşeceği ben ne yapacağım diye sıkışacağı en az senin kadar bunu düşüneceği hiç bir durum bırakmıyorsun ona.. bence bu ona çok fazla... hakedene hakettiğini vermeli...

ya ben anlamıyorum erkekler neden evlenmeden önce kul köle, evlendikten sonra paçavraya dönüyoruz. gözlerinde ne diyeyim kardeşim kurban olsun sana eşin.....:20::20::20:

kızlar çok zor günler geçiriyorum kimseyle paylaşamadığım için sizle paylaşmak istedim 29+6 günlük hamileyim ve kocamın beni aldattığını farkettim farkettim derken kesin eminim tlfunu ortada bırakmamasıyla başladı şüphelerim ve kilit kodu koymuş tlfununa birgün zilsesi alcam diye aldım tlfu elinden ve tlf görüşmesi yaparkenki ses kayıtlarını duydum ve biraz derin araştırma yapayım dedim sonuçta hamilelikten dolayı duygusal bakabilirimö duruma işyerindeki çekmecesinde flaş belelk buldum kızın resimleri ve uygunsuz bi videosunu gördüm 40 gün durmadan ağladım okadarki karnım sertleşip ağrıyorsu sürekli yinede inanmak istemedim kimselere belli edemedim işyeri hattının yönetimi bende olduğundan ayrıntılı tlf dökümü istedim gsm numarasının günde enaaz 10kez aradığını gördüm boışanmaya karar verdim ve o gün tüm topladığım verilerle karşısına çıktım mantıklı durmaya çalışyorum çüğnkğ bebeğim için dik durmak zorundayım ve çok severek 6 yıl kadar çıkarak evlenen biz bu duruma gelmiştik tabiki okadar şeye rağmen inkar etti ben sana kurban olurum sen yalnış anladın falan dedi ben eğitimli ve güzel sayılabilecek bir kadınım sarışın mavi gözlü falan tam bi göçmen kızı iğnanın beraber olduğu kız kara kuru bişi eşim hep sarışın sevdiğini falan söyler ben hep iyi birn eş ve anne olmaya çalışırken bunlarla karşılaştım ne yapmam gerekiyo boşanmaya kararlıyı m suan esim ben unuttum vazgeçtim boşanmaktan sanıyo ve ilişkisi hala devam ediyo bugün bu ayın tlf dökümüne baktım biraz seyrelmiş ama devam ediyo görüşmeleri bebeğimin babasız büyüme ihtimali beni öldürsede onun sağlıklı büyümesi için gerekli olan bu şuan psikolojik tedavi görüyorum doktorum majör depreson dedi ve hamilelikten ötürü ilaç alamıyorum ne yapacağım bilemedim nolur yardım edin bana
Nasıl sen hamileyken böyle bir şey yapar. Bence kesinlikle boşan. Böyle bir adamla mutlu olamazsın. Hamile olduğun halde seni çocugunu düşünmemiş. Hayır gelmez böyle bir insandan. Senin ekonomik özgürlüğün varsa hiç düşünme. Boşan kendine bir hayat kur derim. Aldatan adam pişman olur vs o zaman bebeğin için düşünürdün bir şansı ama bu adam yapmaya devam ettiğine göre bence düşünmene gerek bile yok.

bu arada kızın babası evimize kadar geldi ben her ne kadar istemesemde adam başı önünde ağlar durumda doktor raporlarını gösterdi eşim bu durumdaki ilk insan değilmiş daha öncede komsularının evli oğluna takılmış eşimle arasında bişey geçmediğini eşimi işyerinin ailerle birlikte katıldığımız bir iş kutlama yemeğinde gördüğünü tlfunu kendi cep tlfundan aldığını ailecek çok utandıklarını kızlarının laftan anlamadığını zor kullanamadıklarını rahatsızlığı nedeniyle ve kızının bu zamana kadar cinsel bir ilişkisi olmadığını evlenmenin özellikle çocuk yapmasının rapordada yazdığı halde yasak olduğunu anlattı sanırım genleri hemilelikte bebeğe geçiyormuş doğurduğu bebkte %85 şizofren olacakmış ama nolursa olsun okadar çok yıprandım ve ağladımki bunun karşılığı sineye çekip affetmek olmayacak kızımın babası evet onunla ömür boyu karşılacaz ama eşim olarak yanında gezip aynı yatakta uyuyamam

saka gibi ya olaya bak...
peki simdi ne yapcaksiniz?
adam gercekten dogru mu soyluyor acaba?
benim aklim videoya takildi...yani videodaki bir adamin kocaniz mi yoksa baska biri mi oldugunu anlarsiniz mutlaka degil mi? bu kisi esiniz mi yoksa baska bir insan mi?
ayrica videodaki kisi bu hasta kiz mi?
kafam karisti benim...babasi cinsel iliskisi hic olmadi diyor ama kizin uygunsuz videosu mu var...?
eger esiniz hakliysa bir sans daha verin ona...ama burnundan fitil fitil getirerek...

adım gibi eminim bu hikaye yalan
nokta
bende aldatıldım , sizin verdiğiniz tepki eve gelirken yogurt alıp eve gelmeden yogurdu yolda yıyen adama verilir..
ne soguk kanlılıgı ne olgunlugu bırakın bu ayakları ya

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Merhaba bende 2 aylık hamileyim eşimin ilgisi azaldı. Sizin durumunuz ne oldu acaba sonuc ne oldu ?

yaaaaa nediceğimi bilemedimm heleki hamileyken :(
arkadaşımda bunu yaşadıı ve bebeği düştü :(
bunu bitek ben biliyorumm başka kimse bilmiyo
hala unutamadığı eski sevgilisimi var acaba
yada kızlar yazıyo bu dönüyo öyle devammı ediyor acaba
ayyy çok kötü bu iş heleki hamileyken aldatılmakk
ne yapacağını şaşırıyorsun arkadaşım öyle napacağını şaşırdıı
düşünüp duruyo şimdide boşaniyimmi boşanmiyimmii diye
allahh sana yardım etsin canımm

Back
X