• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken aldatılmak

slm konuyu görünce bende yazmak istedim ilk söylüycem şey cnm çok zor bi durum olcak tabi ama iyi düşün derim kendin demişsin kara kuru bişey diye peki bu kadar zorluklarla evlendiğin sevdiğin adamı al ben sana bırakıyorum bundan sonra sen sev demekmi yani bence savaşmalısın belki diğer kızlarda kızcaklar bana inan bana senden beter durumda olanlar var böyle bi konuda yine bi arkadaşa cvp vermiştim benim bi tanıdık var onun tek dostum dediği kadın kocasına sarkıyor ve daha beteri kadının gözü önünde sevişiyo inanması çok zor ama gerçek ona rağmen boşanamadı aşkı uğruna hamile olmadığı halde ayrılmadı sana ayrıl yada ayrılma diyemem şeytanın avukatı olmak istemem ama iyi düşün onsuz yapabilecekmisin bebeğinle beraber bi süre ayrı kal kendini analiz et derim kocan bu arada seni kaybedeceği için ayrılır ondan diye umuyorum allah sabır versin

haberi yokki konuştuğumuzdan eşimi aradığında ben açtım gece saatleriydi eşim uyurken ben o olduğunu anlamadım önce konuştu çok seviyomuş zor günlerinde yanında olmuş faklan anlattı ben hiç bişey diyemeddim zaten ne dediğinide anlamadım diksiyonu çok bozuk doğu şivesiyle konuşuyodu eşime kalsa bizi karşılaştıracakmış benim üzülmeme dayanamıyomuş şizofren dedi öyle olduğunu sanıyomuş numaramı değiştirsemde buluyo falan dedi çok samimiydi istersen babasıylada konuşturayım kızının ne olduğunu anlatsın dedi kaç defa intihar etmiş kız falan aramızda bişi yok diye yeminler ediyo ama inanmak gelmiyo içimden bana maddi olarak ihtiyacın olmadığı için inanmak istemiyosun diyo
ben kızın sızofren olduguna ınanmıyorum...dokumanlarda eşininde sureklı aradıgı çıkmıs...bahane geldı bana...

canım açıklamaları çok mantıklı resimler flaş bellekteymiş sürekli tlfa yolluyomuş günde tane falan ve oda tlfu pcye bağlayıp boşaltıyomuş ben görüp üzülmeyeyim diye silmemiş çünkü işyerindeki çöp kutumuz çok dolu oluyo boşaltmıyoruz karışıp ortada kalmasımn resimler evde boşaltıp silerim dedim diyo uygunsuz video dediğimi arkadaşları adam ona çok benziyo diye bulup buna yollamışlae ben o değilim saçmalama öyle bi görüntgüyğ ortada bırakacak değilim dedi sonra aramaları için intihar edecem falan diye msj atıyomuş oda acıdığından konuşmak zzorunda kalıyomuş falan ben üzülmemeyeyim diye yine ama şuan nasıl üzüldüğümden haberi yok nasıl bukadar soğuk kanlı duruyorsun diyo ama içimde yaşadıklarımdan haberi yok kendimi asla acınacak durumda göstermem psikoloğa bile gizli gidiyorum ondan bilem haberi yok
neden hemen sılmıyormus acaba...flaşbellege aktarıp saklıyor cekmecede..
kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim en son dün gece eşimle tekrar konuştum bebek doğar doğmaz boşanmamız daha uygun bebeğimin psikolojisi ve doğru gelişmesi için en doğrusu bu olacak dedim bebeğimin ayrıda olsak babsız büyümesini istemem belki biz olarak iyi olamadık ama siz olarak iyi olursunuz iyi bi baba olacağına eminim dedim kızım bi yaşına gelene kadar bana gelip görürsün sonrada alığ dışardada görebilirsin dedim ailende her istediğinde gelip görürler yada annaler çok yaşlı bende götürebilirim dedim işyeriyle alakasını kesmemeyi düşündüm sonuçta kızımın babasının an azından iyi ve devamlı bi işi olmalı ben daha işyeriyle ilgilenmem kardeşimi yönlendiririm ben kendime büro açarım korkma kızından seniş mahrum bırakmam yalnız o kadınla evlenirsen çocuğumu sana yollamam gelir herseferinde bende görürsün yada annenlere bırakırım orda görürsün senden tek isteğim kızımla o kadın karşılaşmasın dedim yeminler etti yok öyle bişi diye boşanırsak çok yaşamazmız çok mutlu olabilirmisiz falan diye bana bu sakin tavrım yüzünden bi kez daha aşık olmuş daha çok sevmiş olmadı bi süre ayrı kalsak iyi olur ama şimdi hamilesin sonra bebeğimiz olacak yalnız kalmana dayanamam dedi tam bi çıkmazdaymış bir şans daha istemicem çünkü şansımı kaybedecek bişi yapmadım seni aldatmadım hiç aldatmayı düşünmedim bile diye yeminler etti ama inanamıyorum kızlar ne yapacağım bilmiyorum ya
ben olsam ışyerımdede çalıstırmazdım ...
benım verdıgım parayı o kadınla yesın dıyemı calıstırayım...
zaten kızına karsı sorumluluguı olsa daha annesının karnındayken boyle bır haksızlıgı ona yapmazdı...
bırde kızının babası dıyp boşandıktan sonra calıstırman bıle yanlıs...bana gore tabı..senın kararın onemlı burda...
kızlar öncelikle desteğiniz ,için tekrar tekrar teşekkür ederim ben zaten kızımın geleceğini yani psikolojisii düşündüğüm için eşimi bi hiç olarak bırakmak yerine en azından iş güç sahibi ayakları yere basan bir birey oalrak bırakmaktan yanayım annelik öylle sağlam bi güdüki içimde daha doğmadan annesine her üzüldüğünde tekmeleriyle destek oaln kızımı babasından mahrum bırakamam enazından babasıyla gurur duymasından mahrum bırakamam ben artık kızım için yaşıyorum o olmasa o videoyu gördüğümde kıyardım kendime çünkü esim benim ilk aşkımdı hayatıma ilk ve son girecek olan adam yani tejk güvendiğim adamdan böylesi darbe yemek elma çekirdeğim olmasa daha ağır gelirdi ama benim için önemli olan kızım ama yinede eski kadınların dediği gibi çocuğum için dayanıyorum modunada girebileceğimi sanmıyorum bu bana dolayısıyla bebeğime zarar verir henüz ne zaman olacağına karar vermesemde şimdilik bebeğim doğana kadar evli kalmayı düşünüyorum ama sadece ev arkadaşı gibi yaşamak suratiyle
allah sana guç versın canım...sanırım dogumdan sonra belkı evıne yuvasına doner dıye bır umudun var..anladıgım kadarıyla hala sevıyorsun...

kendı ayaklarının uzerındesın...
evın var..
işin var...
bırde eşine karsı (baska kadın bıle olsa) halen ıyısın...uzmuyorsun onu...
adam memnun halınden..
sende ona huzur verıyorsun zaten..
hıç problem cıkarmıyorsun...baska bır bayan olsa bıle hayatında...
bunu ben asla yapamazdım...
dıkkat et kullanmasın senın ıyı nıyetını...

Konuyu okudukça sinirlendim. Eşinizin hiçbir bahanesine inanmadım. Kaldıki çok uzun bir süreden beri devam eden rezil bir durum.... Bumuymuş yani çaresi? Güçlü onurlu ve mantıklı birisin. En doğru kararı bildiğinden de eminim cnm. Böyle bir adam için acı çekmeyeceğini de biliyorum.

arkadaşlar öncelikle ve tekrar ilginize teşekkür ederim bazı arkadaşların dediği gibi kesinlikle eşimi affetmiş sineye çekmiş yada yoksaymış değilim sadece daha öncede dediğim gibi doğuma kadar aynı evde yaşamaktan yanayım sonuçta benim ilk ve son bebeğim ailemin bilgisi olursa bu konuda benim kadar sakin davranmazlar ve doğuma ne eşimi nede ailesini almazlar hastanenin yakınına bile yaklaştıracaklarını sanmıyorum bu en azından eşimin çok büyük saygı duyduğum ailesine yapılan bi haksızlık çünkü iki tarafında ilk torunun ve doğum esnasında olduğu gibi bebeğimi baba tarafından mahrum bırakmak isteyeceklerdir o yüzden aldatılmak konusunu gündeme getirmek istemedim sadece anlaşamıyoruz diye ayrılmak istiyorum

bu arada kızın babası evimize kadar geldi ben her ne kadar istemesemde adam başı önünde ağlar durumda doktor raporlarını gösterdi eşim bu durumdaki ilk insan değilmiş daha öncede komsularının evli oğluna takılmış eşimle arasında bişey geçmediğini eşimi işyerinin ailerle birlikte katıldığımız bir iş kutlama yemeğinde gördüğünü tlfunu kendi cep tlfundan aldığını ailecek çok utandıklarını kızlarının laftan anlamadığını zor kullanamadıklarını rahatsızlığı nedeniyle ve kızının bu zamana kadar cinsel bir ilişkisi olmadığını evlenmenin özellikle çocuk yapmasının rapordada yazdığı halde yasak olduğunu anlattı sanırım genleri hemilelikte bebeğe geçiyormuş doğurduğu bebkte %85 şizofren olacakmış ama nolursa olsun okadar çok yıprandım ve ağladımki bunun karşılığı sineye çekip affetmek olmayacak kızımın babası evet onunla ömür boyu karşılacaz ama eşim olarak yanında gezip aynı yatakta uyuyamam

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, o kadar zor bir durum ki...
Kendimi senin yerine koymaya çalıştığımda aklımda birkaç soru beliriyor ve bir cevap bulamadım bunlara...
Yani aynı şey benim başıma gelse, sözümona şizofrenin biri bana kafayı taksa mesela, intihar etmekle tehdit etse beni, fotoğraflarını falan yollasa etse.... Ben eşimi bu kadar seviyorken, başka kimse umrumda olmazdı,bırakırdım kendini öldürürse öldürsün...
Sonuçta ben ona umut vermemişsem, işin içinde benim bir hatam yoksa niçin vicdan azabı çekeyim ki? Niçin arıyayım adamı durmadan, niçin kıyamayayım kendine zarar vermesine.. Hem en başta, bu durumu niçin gizleyeyim eşimden?
Bu soruları yanıtlayamadım kafamda. Eşinin takındığı tavrı haklı çıkarmak istedim ama çıkaramadım. Yani eşinin sözlerine ben de inanmıyorum bu nedenle...
Dolayısıyla böyle bir durumda senin yerinde ben de olsam, ben de o adamla aynı yatağa giremezdim... Ki seni anlıyorum, eşine hala aşıksın, ben de aşığım eşime...
Bu durum o yüzden de çok acı... Çünkü bu olayalar eşine olan güvenini ne kadar kırsa, dünyanı ne kadar başına yıksa da muhtemelen hala eşini görünce için titriyordur...
Bunlar hiç yaşanmamış olsa, her şey bir rüya olsa, bir anda uyansam ve bir kabus olduğunu anlasam diyorsun belki...
Olsun, her şeyde bir hayır olduğunu, bunun da hayatında yaşayıp ders alman bir durum olduğunu düşün ve geleceğe umutla bakmaya çalış...
Benim babam ben 11 aylıkken ölmüş, hiç tanımadım, ama babasız büyümek bana pek de bir şey kaybettirmedi. Annem beni en güzel şekilde tek başına büyüttü. Diş hekimi oldum, mutlu bir evliliğim ve dünyaya gelecek bir bebeğim var...
Ki senin yavrun babasız da büyümeyecek, babası yine başında olacak... Yani ayrılmanız kızında pek de önemsenecek bir hasar yaratmayacaktır bence.
Elbette bazı şeyleri açıklaman veya onun kabullenmesi zor olacak ama bu tip çocukların ayakları hayatta yere daima daha sağlam basar, unutma!
Kendimden biliyorum. Evet pek ok şeyi çok erken yaşta öğrenip kabullenmek zorunda kaldım ama ayaklarım bu sayede yere hep daha sağlam bastı.
Ki benim annem senin kadar özgüvenli biri bile değildi.... Arkasında ailesi de yoktu,bir evi veya iş yeri de...
Sahip olduğun artıları düşün ve hiç tereddüt etme!
Mutsuz bir evlik içinde büyüyüp ikinizden de nefret etmektense kızın boşanmış bir çiftin mutlu ve hem annesini hem de babasını seven, düzgün bir evlat olarak yetişebilir. Bence de böylesi daha sağlıklı. Hem kızın için hem de senin için.
Sonuçta sen bu yavru için evlenmedin, eşini sevdiğin ve mutlu olmak istediğin için evlendin. Şimdi yavrun için hayatının geri kalanını bu adamla aynı evde geçirip de hayatı kendine zindan edersen, çok değil, kısa bir zaman sonra bu hayat yavruna da zindan olacaktır...
Önce kendi huzurunu sağla ki bebeğin de huzurlu olsun...
Ne olursa olsun, ben eşimin başka bir kadına dokunduğunu bilerek asla yaşayamazdım... Bırakın aynı yatağı paylaşmayı, yüzüne bile bakamazdım... Her baktığımda aklıma bu ihanet gelirdi, yıkılırdım... Tüylerim ürperiyor düşündükçe.
Allah sabır versin sana canım... İnsanın hayatta tek güvendiği, tek sevdiği kişinin ona bunu yapması.. Tam bir kabus....

Biz de eşimle 6 sene çıktıktan sonra binbir zorlukla evlendik.Aileler evlenmemize karşı çıkıp durdu, sonunda kendi kendimize kimseden maddi destek görmeden borç harç düğün yaptık (erkek tarafı düğün istiyordu). İlk evlendiğimizde evimiz yoktu bile 3 ay sonra eve çıkabildik. Birbirimizi çok seviyorduk beraber binbir zorlukla mücadele etmiştik, çevremizde örnek çift olarak gösteriliyorduk. Evlendikten çok az bir süre sonra hamile kaldım. Geçen hafta ilk evlilik yıldönümümüzü kutladık. Doğum yapmama 10 gün kaldı ve ben kocamın beni aldattığını öğrendim. Bilgisayarında yazışmalar buldum. Konduramadım tabi gittim sordum hemen bunlar doğru mu diye. Bir şey diyemedi. Hayır ben öyle bir şey yapmadım diyemedii. Unutalım dedi. Şeytana uydum dedi. Çocuğumu kucağıma almama 1 hafta kaldı. Bebeğim için affettim. Babasız büyümesin diye. Belki bir daha yapmaz diye. Hala yediremiyorum kendime. Unutmak istiyorum. Şimdi ödü kopuyo her an doğum yaparım diye, bebeğe zararı olur diye. Ya bana olan zararı? Affettim ama unutabilecek miyim? Bilmiyorum..

canım bence de en mantıklısı ayrılmak ben de olsam aynını yapardım,her ihanetin bi mazereti olacaktır sonuçta ama sen onu ömrünüz boyunca affedemeyeceksin evli kalsanız dahi,,,bu şartlarda bebeğini büyütmen ne derece doğru?
ayrıca bebeğin babasız büyümücek ki...onun bi babası var ve siz ayrılsanız da bilinçli bi anne olarak sen kızını babasından mahrum etmemelisin o da kızını kendinden...
sen dik duruşunu korumalısın,evet belki gerçekten cinsellik çekti onu ama sonuçta hamilelikte 1000 sene sürmüyo!bıraz dışını sıkmalı erkekler de bence yoksa hamıleydı aldattım ama ben eşimi seviyorum bu kadınla da sadece seks için beraber oldum şimdi de ayrılamıyorum kendine zarar vermesinden korkuyorum gbi bi bahane olamaz!
ayrıca ben kocamı kımseye kaptırmam diye başka bi kadınla yarışa girmek hırs yapmak niye?yarın başka bi kadın çıksa yıne onu da mı sineye çekicez?
kadının şizofren olması ise umrumda bile olmaz valla napalım yanı bu kadın kendıne zarar vermesin diye oldu olacak 3 kişi yaşayalım!!
sen en doğru kararı verebilmek için acele etme tart biç...ama unutamayıp içinde yıllarca kin besleyeceksen (ki bn olsam unutamam) bence evlilil bebeğine daha çok zarar verecektir...çok zor bi durum Allah yardımcın olsun canım...

aldatmanın her turlusu şeklı buyuk yanlış affedılmemelı bencede

Ama hamıle bır bayanı aldatan erkeğı asla affefılmemelı..

Kadın cocuk yapmak ıstemese cocuğu olmasa erkekler kıyametı koparır sorunlar cıkartır..

Kadınlar 9 ay eşlerıın bır parcasını dunyaya getırmek ıcın ne sıkıtnılar ceker

Yedıklerınden ıctıklerınden yurumelerınden uyumalarına kadar herseylerı değişir...

Bunun karşısında koca kadına yardım etmesı gerekırken şefkatını ona vermesı gerekırken

Sen başka kadınla bırseyler yaşa..

İster adı cınsellık olsun ıster sadece telf konuşmak bunun adı aldatmak hemde en iğrencindenn....

O adama o bebegın yuzunu bıle gostermıyeceksınde ınsan yıne yavrusuna acıyor

bu konuyu akudukça sinirlerim geriliyo. gerçekten zor bir durum. aldatan eş kadın olsun erkek olsun affedilmemeli bence. evet olabildiğince zor bir durum heleki hamileyken.... başıma gelse çok zorluk çekerim belki ama bi kalemdede silerim. bunun başka bi çözümü yok...............

ihanet yeterince affedilemeyecek kadar büyük bir hata heleki hamile bir kadını aldatmak.. acayip sinirlendim.. güçlü olun.. sizi ve bebeğinizi haketmiyen bir adamla aynı evde bile yasamak işkencenin en büyüğüdür..

adınıza çok çok üzüldüm, ama yazdıklarımı lütfen dikkate alın, bu siteyi çok takip ederim ama kolay kolay yazı yazmıyorum, ben de eğitimli parasını kazanan geliri iyi bir bayanım 4 ay önce doğum yaptım, hayat benim için bu dört ayda başladı sanki bebeğimden önce nasıl yaşamışım nasıl nefes almışım...... ama bunu bebeğiniz doğduğunda anlamıyorsunuz en 3 aylık olunca size gülünce kendi kendine çığlıklar atınca, sabah uyandığında size ağız dolusu gülünce anlıyorsunuz... lütfen 3-4 ay bekleyin...bu yazıyı bebeğim olmadan önce yazsaydım hemen boşan doğuma kadar bile bekleme derdim, ama O doğunca diyemiyorsun.... eğer eşini hala çok seviyorsan ve kızın babası bile eve geldiyse rapor dahi gösterdiyse eşinize inanın ve en azında 3-4 ay daha bekleyin, yavrunuzu babasız büyütmeyin:59:

hamileyken bu kadar güçlü olup eşinizin yalvarışlarına kanmadığınız için tebrik ederim sizi gerçekten çok gururlusunuz
herseyi ayrıntısına kadar araştırmışsınız
bebeğinizin sağlığı için biraz daha iyi olmaya çalışın belki tek basına bir bebek büyütmek zor olacak ama inanın öyle bir babayla büyümesinden daha iyi allah yardımcınız olsun

kesınlıkle katılıyorum bende konu sahıbının yazısının sonunda durum ole degılmıs arkadasınınmıs falan turunde seyler beklıyordum mantıllı bakabılmesı cok gusel esıne gelıncede esı onun bebegıne hamıleyken bu kadar kutsal bıseyde bukadar ıgrenc olabılmesı bı erkegın bana dahada kotu gelıyo

merhaba .bizde eşimle büyük bi aşkla evlendik aileler istememesine rağmen yinede dinlemedik kimseleri.evimiz arabamız iyi bi işimiz var.açıkcası rahatlık battı yani.4 aylık hamileyim ben daha 2 gün önce öğrendim aldatıldığımı 2 gündür hiç bir şey yemiyorum sürekli ağlıyorum kahroldum yıkıldım mahvoldum.eşim gittiği bi markette ki kızdan hoşlanmış kızı elde edebilmek için elinden geleni yapmış.bekar olduğunu söylemiş.telefon numarasını başkalrından bulmuş aramış kounşmuşlar.eşim düğüne gidiyorum diyerek beni kandırdı ve o kızla gezmeye gitmiş.daha sonra kız akşamları aramaya başlayınca benim duymamdan korktuğu için ben evliyim demiş tabi tahmin edersiniz ki kızcağız ağzına geleni yazmış mesaj olarak mesajlarıda ben yakaladım ve kıyamet koptu tabi.bunu yazarken bile çıldırmak üzerim benim deli gibi sevdiğim adam nasıl olduda yaptı diye.kızla birliklte olmasalar bile kız için yaptığı bu kadar çaba beni deli etmeye yetiyor.benim hasta olduğum bi gün akşama kadar düğüne gitme dye yalvardığım bigün beni bırakıp o kıza gidebiliyor.şimdi iki gündür köpekler gibi pişman yalvarıyor ama neye yarar güven bi kere sarsıldımı nasıl yerine gelir.herkes bizim evliliğimize imrenirken mutluluğumuzu parmakla gösterirken nasıl herşeyi bu şekilde mahvedebilir.çıldırıyorum düşündükçe 2 gündür uyku yok gözümde sabahlara kadar ağlıyorum.hamile olmasam kimseye danışmadan dava açıcam ama bebeğimi tek başıma doğurma düşüncesi bile beni kahrediyor herkes son bi şans ver diyor kendide öyle diyor ama o kız aklımdan çıkmıyor çok büyük bi çıkmazdayım ama lanet olsunki hala çok seviyorum hala deli gibi seviyorum o yüzden bu yaptıkları beni çıldırtıyor akıl verin lütfen ne yapmalıyım

ya arkadaşlar ne ihtiyacından bahsediyosun bende hamileyim allah bize bir emanet gönderiyor bir mucize herşeyin bir zorluğu var hayat arkadaşınız kocanız sevdiğiniz adam bu sayılı zamanlara sabredip sadakat edmiyorsa o baba olmayı dahi haketmiyor...bu herşeye ihanet demek karısına bebeğine sevgine evliliğe bunun hiç bir bahanesi olamaz akıl sağlığı yerinde olan hiçbir insanın.eğer birkeç ay ihtiyaç dediğiniz şeye sabredemiyosa okadar uçkuru düşükse zaten hiçbişeyin anlamı yok.başına gelmeyen anlamaz belki konuşmak kolay ama hamile olan çoğu insan düşünür bunu ve böle bi karar vermek normal zamandan elbette zordur fizyolojik psikolojik değişiklikler yaşarken..kimsenin hakkı kimsede kalmaz keser söner sap döner birgün gelir hesap döner..allah sana yardım etsin...allah korusun hiçbir kadın haketmiyor ama benim başıma gelse arkama bile dönüp bakmam sevgim aşkım bianda biter diyemem ama evlilik biter...allah yardımcın olsun..

Allah yardımcın olsun canım...çok zor bi durum ama çokta yaygın. Eğer bi üçüncü kişi girecekse insan ne yaparsa yapsın oluyor. Bunun güzellikle parayla iyi bi eş olmayla ilgisi yok. Hiç ummadığın bi insan bile çıkabiliyor. Ama bende çok zor kabullenirdim sanırım. Ve şu an çocuğumuz olmuyor , aşılama olacak herşey yolunca giderse daha sabah bile eşime ben hamileyken aldatırmısın diye sormaktan kendimi alamadım. Bu öyle bişeyki nerde kimin karşısına çıkacağı belli olmuyor ve kimle başetmek zorunda kalacağında belli olmuyor. Planlanan bişeyde olmuyor sanırım. Ben aile mahkemesinde çalışıyorum önüme her gün bi ton dosya geliyor, aldatanlar ve aldatılanlar... Paranoyak olmamak elde değil... Ama bi anlıkta olsa o kızla buluşarak seni hayatından çıkarmış bence... şimdi bi bebiş geliyor acele karar verme ama sana yaptığınıda sakın unutma... Böyle durumlarda hiç acıma duygum kalmıyor...

ya arkadaşlar ne ihtiyacından bahsediyosun bende hamileyim allah bize bir emanet gönderiyor bir mucize herşeyin bir zorluğu var hayat arkadaşınız kocanız sevdiğiniz adam bu sayılı zamanlara sabredip sadakat edmiyorsa o baba olmayı dahi haketmiyor...bu herşeye ihanet demek karısına bebeğine sevgine evliliğe bunun hiç bir bahanesi olamaz akıl sağlığı yerinde olan hiçbir insanın.eğer birkeç ay ihtiyaç dediğiniz şeye sabredemiyosa okadar uçkuru düşükse zaten hiçbişeyin anlamı yok.başına gelmeyen anlamaz belki konuşmak kolay ama hamile olan çoğu insan düşünür bunu ve böle bi karar vermek normal zamandan elbette zordur fizyolojik psikolojik değişiklikler yaşarken..kimsenin hakkı kimsede kalmaz keser söner sap döner birgün gelir hesap döner..allah sana yardım etsin...allah korusun hiçbir kadın haketmiyor ama benim başıma gelse arkama bile dönüp bakmam sevgim aşkım bianda biter diyemem ama evlilik biter...allah yardımcın olsun..

safula katılıyorum hamileyken eşine bunu yapan bir adam ne o gunahsız bebeği nede sizi hkediyor. çOcuklar için katlanmak diye birsey yok bgn bunu yapan yarında yapar siz affettikçe. bebeğiniz bir şekilde büyür ama siz affederseniz devamı gelicektir.

Demek öfken sevgine galip gelebiliyor. Bence maddi ve manevi desteklerin, imkanların varsa çok düşünme derim. Acayip sinir bozucu durum. Herşeye rağmen devam etmesi ayrı bir karaktersizlik. Bence delilleri yok etme ne olur ne olmaz. Ayrıca çocuğun huzurlu bir ortamda ayrı ayrı sizi görüp yetişmesine bende katılıyorum.

Eğer affedecekseniz de kesinlikle bunu belli edip imada bulunmayın. Burnu sürtüp pişman olmadan bunu bilmesin derim. Sanırım eşinizde sizi kaybetme korkusu yok, ondan tüm bu cesareti.

Çok yıpratmayın kendinizi, bebeğiniz herşeyi hissediyor. Siz ağlayınca o huzurlu olamaz :) Allah ikinize de sağlık versin ve sağlıkla kavuşmayı...

kızlar çok zor günler geçiriyorum kimseyle paylaşamadığım için sizle paylaşmak istedim 29+6 günlük hamileyim ve kocamın beni aldattığını farkettim farkettim derken kesin eminim tlfunu ortada bırakmamasıyla başladı şüphelerim ve kilit kodu koymuş tlfununa birgün zilsesi alcam diye aldım tlfu elinden ve tlf görüşmesi yaparkenki ses kayıtlarını duydum ve biraz derin araştırma yapayım dedim sonuçta hamilelikten dolayı duygusal bakabilirimö duruma işyerindeki çekmecesinde flaş belelk buldum kızın resimleri ve uygunsuz bi videosunu gördüm 40 gün durmadan ağladım okadarki karnım sertleşip ağrıyorsu sürekli yinede inanmak istemedim kimselere belli edemedim işyeri hattının yönetimi bende olduğundan ayrıntılı tlf dökümü istedim gsm numarasının günde enaaz 10kez aradığını gördüm boışanmaya karar verdim ve o gün tüm topladığım verilerle karşısına çıktım mantıklı durmaya çalışyorum çüğnkğ bebeğim için dik durmak zorundayım ve çok severek 6 yıl kadar çıkarak evlenen biz bu duruma gelmiştik tabiki okadar şeye rağmen inkar etti ben sana kurban olurum sen yalnış anladın falan dedi ben eğitimli ve güzel sayılabilecek bir kadınım sarışın mavi gözlü falan tam bi göçmen kızı iğnanın beraber olduğu kız kara kuru bişi eşim hep sarışın sevdiğini falan söyler ben hep iyi birn eş ve anne olmaya çalışırken bunlarla karşılaştım ne yapmam gerekiyo boşanmaya kararlıyı m suan esim ben unuttum vazgeçtim boşanmaktan sanıyo ve ilişkisi hala devam ediyo bugün bu ayın tlf dökümüne baktım biraz seyrelmiş ama devam ediyo görüşmeleri bebeğimin babasız büyüme ihtimali beni öldürsede onun sağlıklı büyümesi için gerekli olan bu şuan psikolojik tedavi görüyorum doktorum majör depreson dedi ve hamilelikten ötürü ilaç alamıyorum ne yapacağım bilemedim nolur yardım edin bana

Çok eski bir konuymuş ama kırmızıyla belirttiğim cümleden sonra bu hikaye yalan geldi bana...Konuyu açan kişi saçmalamış burda bu cümle ne demek eşim hep sarışınlardan hoşlanırrrr:53:

Back
X