hamileyken aldatılmak

canım benim üzülmemeye çalış bende şuan hamileyim ben napardım diye düşündüm öncelikle heralde bir süre ayrı kalırdım ona beni ve bebeğini kaybetme korkusunu yaşatırdım ama senin şartların nasıl bilemem.karar verirken öncelikle kendini düşün,annesinin mutlu olduğu bi ortamda çocuklar daha sağlıklı büyür.kendini sakin ve rahat tutmaya çalış mantıklı düşünebilmek için

peki kadının dogru söylücenii nerden biliyosunuz...kocası ögütleyip 2 kadını sen şizofrensin felan dedirdip bu olaydan sıyrılabilirler..bana hiç te inandırıcı gelmiyoo b tür şeyler........sadece kendini avutmakbuyrunnnnnnnnn

hangi kadın ikinci kadın bile olsa esas kadınla karşılaşınca yalan söylerki ben şizofrenim der yada ayrılmaları işine gelirken neden ayrılmasınlar diye yalan söylesin ya kızın babası kızının evli bir erkekle birlikte olduğunu bile bile adamın karısına neden benim kızım hasta saplantılı desinki bu hem tür kadınına hem türk babasına aykırı bence

kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim en son dün gece eşimle tekrar konuştum bebek doğar doğmaz boşanmamız daha uygun bebeğimin psikolojisi ve doğru gelişmesi için en doğrusu bu olacak dedim bebeğimin ayrıda olsak babsız büyümesini istemem belki biz olarak iyi olamadık ama siz olarak iyi olursunuz iyi bi baba olacağına eminim dedim kızım bi yaşına gelene kadar bana gelip görürsün sonrada alığ dışardada görebilirsin dedim ailende her istediğinde gelip görürler yada annaler çok yaşlı bende götürebilirim dedim işyeriyle alakasını kesmemeyi düşündüm sonuçta kızımın babasının an azından iyi ve devamlı bi işi olmalı ben daha işyeriyle ilgilenmem kardeşimi yönlendiririm ben kendime büro açarım korkma kızından seniş mahrum bırakmam yalnız o kadınla evlenirsen çocuğumu sana yollamam gelir herseferinde bende görürsün yada annenlere bırakırım orda görürsün senden tek isteğim kızımla o kadın karşılaşmasın dedim yeminler etti yok öyle bişi diye boşanırsak çok yaşamazmız çok mutlu olabilirmisiz falan diye bana bu sakin tavrım yüzünden bi kez daha aşık olmuş daha çok sevmiş olmadı bi süre ayrı kalsak iyi olur ama şimdi hamilesin sonra bebeğimiz olacak yalnız kalmana dayanamam dedi tam bi çıkmazdaymış bir şans daha istemicem çünkü şansımı kaybedecek bişi yapmadım seni aldatmadım hiç aldatmayı düşünmedim bile diye yeminler etti ama inanamıyorum kızlar ne yapacağım bilmiyorum ya

Hayatım resimleri tel. Kayıtlarını göster. Bunlar ne de. Bak biim de kızım ız olacak. Babasızmı büyüsün. Ya onunda basına bunlar gelirse de. Ve neden buna yöneldiğini söyle. Okurken korkutm. Bende eşimle 7 yıl bekledikten sonra onun ailesi istemeyerek evlenmdim. Allah çok şükür böyle bişiey yok ama bian acaba dedim. Kolay değil. Her zaman mantıklı sabırlı ve en güçlüsü güçlü ol. Kariyer sahibi bir bayansın bu senin en büyük kozun. Ve canından can var. üzülme

kızlar öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim en son dün gece eşimle tekrar konuştum bebek doğar doğmaz boşanmamız daha uygun bebeğimin psikolojisi ve doğru gelişmesi için en doğrusu bu olacak dedim bebeğimin ayrıda olsak babsız büyümesini istemem belki biz olarak iyi olamadık ama siz olarak iyi olursunuz iyi bi baba olacağına eminim dedim kızım bi yaşına gelene kadar bana gelip görürsün sonrada alığ dışardada görebilirsin dedim ailende her istediğinde gelip görürler yada annaler çok yaşlı bende götürebilirim dedim işyeriyle alakasını kesmemeyi düşündüm sonuçta kızımın babasının an azından iyi ve devamlı bi işi olmalı ben daha işyeriyle ilgilenmem kardeşimi yönlendiririm ben kendime büro açarım korkma kızından seniş mahrum bırakmam yalnız o kadınla evlenirsen çocuğumu sana yollamam gelir herseferinde bende görürsün yada annenlere bırakırım orda görürsün senden tek isteğim kızımla o kadın karşılaşmasın dedim yeminler etti yok öyle bişi diye boşanırsak çok yaşamazmız çok mutlu olabilirmisiz falan diye bana bu sakin tavrım yüzünden bi kez daha aşık olmuş daha çok sevmiş olmadı bi süre ayrı kalsak iyi olur ama şimdi hamilesin sonra bebeğimiz olacak yalnız kalmana dayanamam dedi tam bi çıkmazdaymış bir şans daha istemicem çünkü şansımı kaybedecek bişi yapmadım seni aldatmadım hiç aldatmayı düşünmedim bile diye yeminler etti ama inanamıyorum kızlar ne yapacağım bilmiyorum ya

öulr güzel konuşmuşsunuz ki. Hayran kaldım. Umarım bu söylediklerinizi yapabilirsiniz.Çünkü unutulabilecek sineye çekilebilecek bir şey değil.Allah yardımcınız olsun. Ve hepimizi böyle durumlardan kötü insanlardan korusun.

okurken soğuk terler döktüm çookk zor. aldatılmak, aptal yerine konulmak, eşinin başka bir tene dokunması ve onunla mutlu olabilmesi.. bunlar hemen hemen her kadının kaygısıdır. yaşayan da o kadar çok ki. Allah size yardım etsin ve kimseyi böyle şeytanlarla karşılaştırmasın.

çok olgun davrandığınız doğru ama gerek var mı bu kadar olgun olmaya bilmiyorum. var ya o adam sizin eşiniz olarak benim elime geçse onu bir kaşık suda boğarım. ama siz sağladığınız iş imkanını bile geri almayacağınızı kendinizin işe gitmeyeceğini kardeşinizi yönlendireceğinizi söylüyorsunuz. peki kardeşiniz bu duruma nasıl tahammül edecek?? ve sizin sağladığınız imkanlarla o kadını besler artık. e eşiniz gibi sizin böylesi sakinliğinize bende aşık olur sizi kaybetsemde herşeyimi kaybetmemiş olacağımı bilir içimi ferahlatırdım.

hakedene hakettiği cezayı verin verin ki haketmeden çektiğiniz cezayı biraz hafifletsin.

nasıl iş bu ya acımış mış da intihar edicek diye bilmem ne sanane kardeşim elalemin kızından ederse etsin senin eşin hamile çocuğun olcak eşini seviyosun güya bunlar ne demek o zaman kesinlikle aldatmaya karşıyım allah kimsenin başına vermesin bu zamanda zaten kadınlar adamları baştan çıkartıyor benim de arkadaşım babası yanında çalışan kızla yatıp kalkıyodu üstelik adamın kocaman 4-5 tane kızı bi oğlu 2-3 torunu var eşide çok hoş bi bayan ama birlikte olduğu tam bir çiyozdu.bi de kızlar açıp tehdit etmiş kaç kere bırak peşini babamızın die adma gelp kızlarına kızıyomuş erkek milletine güvenilmez benim de en büyük korkum bu açıkcası ben de 21 haftalık hamileyim tüm hamilelerin kabusu resmen

bence davayı açın ve ona sölemeyin o saf saf sizin unuttuğunuzu zanetsin mahkeme celbini eline aldığında vericeği tepkiyi çok mrk ediyorum o surat ifadesini .... allah bildiği gibi yapsın o adamı

hamileyken çok acı bişey ya
ne zorluklarla hamilelik geçiyor zaten bide böyle bi olay dahada acıtır insanın canını:(

Bi hata etmiş affet demek isterdim ama sen bildiklerini yüzüne vurduğun halde ilişkiye devam etmiş ve dedğine göre hamilelikten öncede varmış..Söylemesi kolay belki ama bence en kısa zamanda yollarınızı ayırmalısın seni bile bile aldatan bir erkeğin çocuğuna yapacağı babalık zaten şimdiden belli..Huzursuz ortamda büyüteceğine tek başına huzurlu bir ortamda büyütürsün çocuğunu..

kesinlikle katılıyorum. tabi bu arada herşeyin başı sağlık. kendinin ve bebişinin sağlığının da riske atmamak için mümkün olduğunca kendini rahatlatmaya çalışman lazım.Allah yardımcınız olsun.

cok zor bir durum evet uzaktan konusması kolay denılebılınır ama bende arkadasın soğukkanlılığına ve mantığına bayıldım helal olsun ama anı zamanda da nevyas adlı arkadasa katılıyorum bir kadını yıne bir kadın uzuyor ne dıyım allah yardımcımız olsun uzak tutsun böyle seylerden :(

Zaten bi kadına en çok bir kadın zarar verebilir türkiyede hamileyken aldatılma oranı hergeçen gün artarken kocamız bizi aldatıyo diyemi düşüncez yokda bebeğimizi büyütmeyimi ne yapmak lazım bilmiyorum sınırsız güvenmekmi yoksa takip etmekmi

Bu adam neci böle ya afedersinizde bu nasıl bir
mantık zeka ala ala evlenmeden önceden varmş ilşkisi ozaman nıe o kadnla evlenmednde
bu bayanı bu durumlara soktun hayret dorusu yaa ALLAHA havale o kadında adamda
bence boşan ablacım

canım topicte gezinirken gördüm bende 2 yıllık evliyim çocuğumuz yok ve eşime çok aşığım senin yerine koydum kendimi hatta yazdıklarını okurken gözlerim doldu bence acele karar verme Rsbbim hidayet versin eşine bu sizin için bir imtihan olabilir dışardan boşan ne işin var öyle baba olmaz seslerine saygım var ama babasız büyümüş biri olarak babasızlık hiç kolay değil hiçbir şey hiçbir sevgi para pul o boşluğu doldurmuyor inan bana Allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısı bebeğin ve senin içinolumunekankayizsmile

Canım ne desek boş aslında şu anda... Fakat bende nisa_86 'ya katılıyorum... Boşanmak konusunda çok iyi düşünmen lazım... Tek başına çocuk yetiştirmek gayet mümkün...Hemde en iyi şekilde yetiştirirsin inşallah fakat "babasızlık" durumu çocukta farklı bir yara... Bende aynı sebeple ayrılmış bir çiftin çocuğuyum...Benim ailem boşandıklarında ben daha bilinçli bir yaştaydım.Babamla,babaannemle hiç ilişkim kesilmedi fakat ne yazıkki babam 1 yıl sonra vefat etti... Yani o son 1 yılı bile sadece haftasonlarında ve bayramlarda babamı görerek geçirdim... Keşke diyorum daha fazla birlikte olabilseydik,hafızamda onunla ilgili daha fazla anı kalsaydı...
Ne zaman ne olacağını hiç kimse bilemiyor.Tabiiki aldatılmak çok kötü bir duygudur.Ve affetmesi çok zor bir durum.Affetsen bile eskisi gibi olmak zaten imkansız...
Boşanmak çok kolay bir mesele.Hakimin kararı okuması anlık birşey zor olan boşandıktan sonrası.
İleride çocuğun arkadaşlarının ailelerini görerek kendi ailesinin ayrı olmasını elbet sorgulayacaktır ve emin ol o dönemler hayatının en kabus zamanları olacak... Yeni yetişmekte olan çocuğuna hayatın gerçeklerini çok küçük yaşta yaşatmak zorunda kalacaksınız.Belki çok küçük yaşta psikolojik destek almak zorunda kalacak...
Bunların hepsini şu an eşini yargıladığın kefeye dahil etmen gerekli... Kesinlikle eşini savunmuyorum sakın yanlış anlama Allah onu zaten bildiği gibi yapacaktır.Burada çocuğunun ilerleyen dönemlerini de düşünmek zorundasın...
Allah yardımcın olsun.

bence biraz iyi düşünün eşiniz sizi gerçekten seviyo ve yaptıklarından pişman olmuş olabilir ama tavrınızı koyun bidaha en ufak bir hatada affetmiceğinizi söyleyin kocasız çocuk büyütmek gerçekten çok zor insan öyle şeylerle karşılaşıyorki çocuk büyütürken allahım hakkınızda hayırlısını versin

kızlar öncelikle desteğiniz ,için tekrar tekrar teşekkür ederim ben zaten kızımın geleceğini yani psikolojisii düşündüğüm için eşimi bi hiç olarak bırakmak yerine en azından iş güç sahibi ayakları yere basan bir birey oalrak bırakmaktan yanayım annelik öylle sağlam bi güdüki içimde daha doğmadan annesine her üzüldüğünde tekmeleriyle destek oaln kızımı babasından mahrum bırakamam enazından babasıyla gurur duymasından mahrum bırakamam ben artık kızım için yaşıyorum o olmasa o videoyu gördüğümde kıyardım kendime çünkü esim benim ilk aşkımdı hayatıma ilk ve son girecek olan adam yani tejk güvendiğim adamdan böylesi darbe yemek elma çekirdeğim olmasa daha ağır gelirdi ama benim için önemli olan kızım ama yinede eski kadınların dediği gibi çocuğum için dayanıyorum modunada girebileceğimi sanmıyorum bu bana dolayısıyla bebeğime zarar verir henüz ne zaman olacağına karar vermesemde şimdilik bebeğim doğana kadar evli kalmayı düşünüyorum ama sadece ev arkadaşı gibi yaşamak suratiyle

kızlar öncelikle desteğiniz ,için tekrar tekrar teşekkür ederim ben zaten kızımın geleceğini yani psikolojisii düşündüğüm için eşimi bi hiç olarak bırakmak yerine en azından iş güç sahibi ayakları yere basan bir birey oalrak bırakmaktan yanayım annelik öylle sağlam bi güdüki içimde daha doğmadan annesine her üzüldüğünde tekmeleriyle destek oaln kızımı babasından mahrum bırakamam enazından babasıyla gurur duymasından mahrum bırakamam ben artık kızım için yaşıyorum o olmasa o videoyu gördüğümde kıyardım kendime çünkü esim benim ilk aşkımdı hayatıma ilk ve son girecek olan adam yani tejk güvendiğim adamdan böylesi darbe yemek elma çekirdeğim olmasa daha ağır gelirdi ama benim için önemli olan kızım ama yinede eski kadınların dediği gibi çocuğum için dayanıyorum modunada girebileceğimi sanmıyorum bu bana dolayısıyla bebeğime zarar verir henüz ne zaman olacağına karar vermesemde şimdilik bebeğim doğana kadar evli kalmayı düşünüyorum ama sadece ev arkadaşı gibi yaşamak suratiyle

cnm öncelikle allah sabır versin.eşinin telefon dökümanında kızı ilk başlarda günde 10 defa falan sen olayı bildigini belli ettikten sonrada azda olsa eşinin dökümanlarında yine o kızın numarası vardı demişsin.ama eşin sana kızın şizofren oldugunu sürekli eşini rahatsız ettiginden bahsetmişsin.kız eşini arıyıp rahatsız ediyosa eşin neden kızı arıyor ki madem kız hasta verirsin savcılıga hakkında işlem başlatırsın olur biter.hadi savcılıga vermedin degiştirirsin iş yeride dahil bütün numaralarını gizlersinde kim nerden bulucakki numarasını.bide flash diskte ne arıyo ya resimler videolar falan kusura bakma ama sen inanmak istemişsin eşine ama emin ol hiçte inanılacak bahaneler degil.aynı zamanda meslegin varki eşini bile iş sahibi etmişsin senin bu yaptıklarına bununlamı teşekkür ediyo üstelik hamileyken.benden sana tavsiye aldatmak aynı esrar gibidir bi kere denersen devamıda gelir.

Valla tebrik ederim benim gösteremeyeceğim bir olgunluk göstermişsiniz.Sanırım ben böyle bir durumda olsam boşanırdım,ama insan başına gelmeden bilemiyor,Allah sabır versin

Gerçekten buna olgunlukmu denir bilmiyorum ama aynı sey basıam gelse aynı tepkiyi veremezdim.Sonucta bu evliliğe bi çocuk için baslamadım bi çocuk içinde devam edemezdim.Anne babanın ayrı olması etkıliceği gbi anne baba arasındaki aynı ev içinde kopuklukta etkilicektir bi çocugu.Ki bu bi kerelik bi hata olsa kabuledilebilir belki bi çocuk için ama elinde hala videolarını tutuyo vs gibi şeyler varsa sonu gelmicek bişey gibi bence Allah yardım etsin Sana ve bebeğine.Ama bence devam ettirme Çünkü zaman herseyi unutturur gün gelir sen unutursun belki ama yapıcak olan insan her zaman yapar .

Back
X