Hamileyken annemleri çağıralım diyen koca

Bu prenses modu nerden geliyor acaba?
Evdeki yetiştirilişten desem, benim en küçük kız kardeşimde de var.
Ama biliyorum anamın yetiştirmesiyle hiç ilgisi yok. :)

Nerden geliyor?
Anneme hoşgeldin demedi.
Yok gelmem dedi madem gelmeyecek.
Yok halim yok desem pazar günü eve tıkılıp kalcam.

Açık açığa istemiyorum gelmesini deyin madem.
Var sizde o toto. Gördüm ben burdan.

Her şey sizin istediğiniz gibi olmalı, aksi halde mutlu olup etmeniz imkansız.

Hep merak etmişimdir böyle kadınların neresine aşık olup dayanıyor adamlar diye..
Müsait bir zamanda onu yazarsanız sevinirim.

Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Bence çağırmalısın hamileliğin zor geçiyor olabilir anlıyorum bende hamileyim ama 1 günle ölmezsiniz bu kadar kin öfke hoş değil bu tarz şeyler hayatın içinde olan herkesin yaşadığı şeyler büyük bir sorun göremedim ben

Arkadas nerden buluyorsunuz boyle kocalari ya? Benim esim annesinin yaninda alakasiz bi sey icin azicik yuzum dusse homur homur homurdaniyor. Adamin annesi 11 senedir evine gelmiyor, gik cikaramiyor. Vay be...

Mecbur mu kayınvalideniz annenize hoş geldin demeye bırakın demesin siz kızı ve damatı olarak hoş karşıladıktan sonra kayınvalide de eksik olsun büyütmenin anlamı yok sizin anneniz gelebildiğine göre eşinizin anneside gelebilir oğlunun evine bir izin verin yani buna çağırın içsin bir bardak çay, çiğ köfte yoğurmanızı istemicek ya sizden sırtınızda da oturmaz unutmayın sizde bir anne olucaksınız ne ekersen onu biçersin.

Merhaba,yazın kayınvalidelere 3 dakikalık yerden ev tuttuk.böyle bir hatayı neden yaptım bilmiyorum neyse daha önceki evimden bi daha bu eve gelmem deyip çıktığı için kaynana yeni eve de gelmeye cesaret edemedi.O zaman tamamiyle kendi terbiyesizliğiydi o konuya girmek istemiyorum.eşim de illa gelin dediğinde bir gün biz geliriz oğlum ama siz çağırın demiş.çünkü lafından dönemiyor.neyse eşim bunu duyduğundan beri her haftasonu beni yiyor annemleri çağıralım diye ama hep bir şey çıktı babam hasta oldu,memlekete gittim vs.şimdi de hamileyim kendime zor yeme içme yapıyorum,halsizim,çabuk yoruluyorum,uykum çok geliyor.Eşim denen düşüncesiz de bunları bilmesine rağmen annemleri çağıralım mı diye bir gol attı az önce şimdi ben buna ne diyim.halsizim desem bugün çıkmayalım diyip pazarımı evde geçirtecek,çağıralım desem misafir ağırlamak istemiyorum hamile halimle zamanında büyük konuşmayacaktı bu eve bir daha gelmem diye.Akıl fikir istiyorum.
Hamile olduğunuz halde dışarıya çıkmaya fırsat kolluyorsunuz ama hamileliginizi fırsat bilip eşinizin ailesini evinize davet etmiyorsunuz . HAKSİZSİNİZZZZ

Yapamicak durumdaysanız bı çorba yapın eşinizde dışardan pide yada lahmacun söylesin ama çağırın bnm fikrim

Arkadas nerden buluyorsunuz boyle kocalari ya? Benim esim annesinin yaninda alakasiz bi sey icin azicik yuzum dusse homur homur homurdaniyor. Adamin annesi 11 senedir evine gelmiyor, gik cikaramiyor. Vay be...
Aynı şekilde bnmkide

Bana biraz abartıyor gibi geldin..
kv'e hoş geldin demedi diye trip atan sen haksızsın..
daha gebeliğin çok başındasın şimdiden bu kadar salma kendini yemek yapamıyorsan çaya çağır yanına pasta kek kurabiye vs aldırırsın tamamdir en fazla oturacaklari 1 2 saat belki. önemli olan güler yüzdür..
bende 2 gebelik geçirdim preeklampsi ile bu kadar erken 9.aylikmis gibi davranmaya gerek yok yahu..

Kimse hosgeldin demek zorunda degilse eger kizda evine gelmeyen insani cagirmak zorunda degil.

ee adam da ailesini evinde agirlamak istiyor olabilir o ne olacak? herkes haddini bilmeli bence insan kendi kaprisi yuzunden esin ailesini evden iceri almiyorsa ortada mide bulandirici bir kapris var.

Kayın validenizi evinizde istemiyorsunuz, gerisi bahane kusura bakmayın, hamileliğinizi de bir koz olarak kullanıyorsunuz.. 11 yıl boyunca eşiniz iyi dayanmış, ama bir yerde de fena patlar, hamile olmanızın da bir önemi olmaz o zaman... Evlat sahibisiniz,gelecekte aileniz genişleyecek,bence kinci değil yapıcı olmayı öğreninn, daha rahat edersiniz.

Kusura bakmayın son derece haklıyım o dönem bebeğim küçüktü hergün gelen kaynana annem gelince sırra kadem bastı ve 10 gün boyunca ne aradı ne geldi.ben de geldiğinde kendisine kızdım anneme neden hoşgeldine gelmedin diye.o da küstü ve bir daha gelmem dedi çekti gitti bu olay 11 sene önce oldu şimdi de gelemiyor.

11 yıldır kadın evladının evine gelemiyor mu ?
ne yiyip içiyorsunuz da bu egoya sahipsiniz ya şaka gibi..
eşin bir bahane bulup annene trip atsa üzerine annen evine 11 yıldır gelemese tepkin ne olur ?
bu evlilik nasıl gidiyor ?
annem böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
aklımda deli sorular:KK45:

ee adam da ailesini evinde agirlamak istiyor olabilir o ne olacak? herkes haddini bilmeli bence insan kendi kaprisi yuzunden esin ailesini evden iceri almiyorsa ortada mide bulandirici bir kapris var.
Kiz almiyor degilki kadin kendi cagirilmak istiyo. kiz benim evime gelmede dememis kadin kendi demis gelmicem diye. kimse kimsenin nazini cekmek zorunda degil sizin mantiginiza gore. Kayınvalideside prenses degil sonucta bi cikis yapmicakti kayinvalidesi sirf lafini yememis olmak icin gelmemis bence sirf lafini yememek icin evladinjn evine 11 sene gelmeyen anne kindardir olaya bide bu taraftan bakin. Yani kayinvalidesi cagirsaniz gelirim demis bi adim atmis kizda çağırir olur biter iyilikten zarar gelmez.

Tamam da 11 yıl aralarında nasıl bir konuşma geçti de kadın bunu dedi?
-Gelin:Anneme hoşgeldin demediğin için kırgınım..
-Kv: Bir daha evinize gelmem, diyip çıkıp gitmemiştir galiba....

Birakin şu prenses havalarını ya...
Kimse annenize merhaba Hoşgeldin demek zorunda değil.
11 sene olmuş bu ne kin.
Orası oğlunun evi.
Valla kv bence iyi dayanmış.
Ben olsam oğlum için uğrarım.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Neden ilişkileri mesafeli ve saygılı tutamıyorsunuz? Anneniz için gelmediyse gelmesin. Ne saçma bir tavır, ne saçma bir düşünce. Belli ki anlatımınızdan ve anlattığınız şeylerden dünyada en değerli kendinizi görüyorsunuz, sizden başka gebe kimse yok mu? Eşinizin ailesini bir kere bile eve çağırmamak ne demek? Az ve öz görüşüp, ilişkiyi seviyeli tutmak neden zor bu kadar?

Çoğu kişi yanlış anlamış bir durum güncellemesi yapıyorum umarım okursunuz 11 senedir küs değiliz sonra zaten görüşüyoruz ama ben bu eve bir daha gelmem diye çıkıp gittiği için sözünü çiğneyemedi ve gelemedi.şimdi de taşındık diye gelmek istiyor eşime haber yollamış siz çağırın diye konu bu.umarım doğru anlaşılırım bu sefer.aramızda bir düşmanlık yok biz gidiyorduk hep o gelmiyordu.
Oyle bile olsa esiniz iyi savretmis. Simdi sizin esinizi kirmamaniz gerekiyor. Alti ustu bir aksam vakit gecireceksiniz. Zaten gorusuyormussunuz. Yemek ve temizlikte esiniz yardim eder, olur biter. Durumu fazla buyutmussunuz.

Olurmu canım o ev sadece gelinlerin evi erkeğin karin tokluğuna yaşadığı yer

Back
X