günaydın bende cumartesi günü şiddetli bi orta kulak ağrısıyla dok gittim augmentin diye antibiyotik verdi umarım bi sıkıntı olmaz çok tedirginim aslında.
7 buçuk 8 haftalik hamileyken cipro antibiyotik bir kutu içtim ağır bi idrar yolu enfeksiyonum oldugu için ilaçları bitirince hamile olduğumu öğrendimArkadaşlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim yüzümde yağ bezesi vardı ve bi anda enfeksiyon kapmışım ve aiden yanağım portakal gibi şişti doktora gittim duocid diye b grubu bir antibiyotik verdi. yüzümdeki enfeksiyonu biraz geriletti fakat çok kötü ishal oldum kadın doğum dopktoruma sordum ilaca bir süre ara verd dedi bebek için sıkıntı yok dedi ama genede korkuyorum . benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Merhaba siz yeni yazmış siniz durumunuz nasıl bende sekiz haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu çok bankada cec1000 mg verdi içmekten korkuyorum enfeksiyon da cevaplarınız teşekkür ederim10 yıl olmuş ama canım hamilelikte antibiyotik kullanmissin sanırım 7-8 haftalıkken şu an ben de 7 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu için doktor antibiyotik verdi çocukta bir sorun olmasından korkuyorum bu forumu araştırırken senin mesajını gordum çocuğun nasıl sağlıklıdır inşallah
Merhaba evet yazın yazmıştım bu yazıyı. Doktor augmentin 1000 mg antibiyotik verdi 5 gün sabah akşam kullandim. 12. Haftadaki kontrolde bebekte ciddi bir anomali olduğunu tespit etti doktor Alobar holoprozonsefali dedi. Kesin alınması gerekiyor deyince aldırdık.Neyden kaynaklandığı bilinmiyor. Belki enfeksiyon yaptı bilmiyorum. Cocugumuzu kendi ellerimizle gömdük. Parmakları bile belliydi. Uzun süre sonra gelmişti. Hemen gitti. Şimdi tekrar düşünüyoruz. Sizde olacak diye bir şey yok bu antibiyotikler güvenliği test edilmiş ilaçlar. Küçük bir ihtimal sıkıntı oluyor. Ama genelde güvenle kullandiriliyor. Benim doktorum perinotologdu. Yani riskli gebelik doktoru. Biz bilmeden gitmiştik. Bebekteki sorunu erken farketti.Mutlaka sen de perinotologa görün canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Merhaba siz yeni yazmış siniz durumunuz nasıl bende sekiz haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu çok bankada cec1000 mg verdi içmekten korkuyorum enfeksiyon da cevaplarınız teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda kucaginiz çocukla dolsun benimde çok ağrım var yatıyorum daha iki aylık idrar yolu enfeksiyonu çok hayırlı sini versin canım aciyo üzgünüm ki benim gibi olan varmı çare bulmuşum diye bakınıyorumMerhaba evet yazın yazmıştım bu yazıyı. Doktor augmentin 1000 mg antibiyotik verdi 5 gün sabah akşam kullandim. 12. Haftadaki kontrolde bebekte ciddi bir anomali olduğunu tespit etti doktor Alobar holoprozonsefali dedi. Kesin alınması gerekiyor deyince aldırdık.Neyden kaynaklandığı bilinmiyor. Belki enfeksiyon yaptı bilmiyorum. Cocugumuzu kendi ellerimizle gömdük. Parmakları bile belliydi. Uzun süre sonra gelmişti. Hemen gitti. Şimdi tekrar düşünüyoruz. Sizde olacak diye bir şey yok bu antibiyotikler güvenliği test edilmiş ilaçlar. Küçük bir ihtimal sıkıntı oluyor. Ama genelde güvenle kullandiriliyor. Benim doktorum perinotologdu. Yani riskli gebelik doktoru. Biz bilmeden gitmiştik. Bebekteki sorunu erken farketti.Mutlaka sen de perinotologa görün canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.
Ben de sen gibiydim ama antibiyotik kullanan çok var merak etme güvenli antibiyotik veriyor doktorlar içini ferah tut bol bol dua et. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınÇok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda kucaginiz çocukla dolsun benimde çok ağrım var yatıyorum daha iki aylık idrar yolu enfeksiyonu çok hayırlı sini versin canım aciyo üzgünüm ki benim gibi olan varmı çare bulmuşum diye bakınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?