Hamileyken antibiyotik

Canım tesekür ederim .Bugünde acilde tekrarladım testi ve çok düşük bir enfeksıyon var dedi acildeki doktor.Bence suya yönel öncelikle dedi.Ve yenı değerlerle kadın doğumcudan görüş al dedi😇 ve inş kullanmama gerek kalmadan atlatcam gibi görünüyor.Ayrıca benim için tecrübede önemli

Bende de ciddi enfeksiyon vardı Saraçoğlunun dut kürünü uyguladim 1 haftada geçti çok şükür zaten dut kaynatilincq antibiyotik görevi görüyor canım

Canım tesekür ederim .Bugünde acilde tekrarladım testi ve çok düşük bir enfeksıyon var dedi acildeki doktor.Bence suya yönel öncelikle dedi.Ve yenı değerlerle kadın doğumcudan görüş al dedi😇 ve inş kullanmama gerek kalmadan atlatcam gibi görünüyor.Ayrıca benim için tecrübede önemli
Bende canım aynı seyi yasarken burda baska insanların tecrübesine ihtiyac duymuştum anlıyırum seni ondan🥰 inşallah su ile en yakın zamanda atlatırsın🙏🏻

9 ay boyunca sürekli antibiyotik verdi kullanmadım sadece toz vardı onu kullandım içime sinmedi kullanmak doktorun verdiği zararsız ama antibiyotik işte çok ağrın yanman yoksa bence kullanma derim

İlaç kullanmayın ilk 3 ay ne demek bu nasıl saçma bı tez.Doktor musunuz siz.Doktoru reçete etmiş.Ayrica gebelikte idrar yolu enfeksiyonu tehlikelidir.Erken doğuma,düşüğe,sanciya neden olabilir.Doktorlarina güvenmeyen insanları zaten hiç anlamıyorum.O zaman ne diye gidiosunuz doktora.Ben 3 defa mantar,bir defa da idrar yolu enfeksiyonu yaşadım gebeligimde.Hala şuan mantarın devam edio.Hepsinde de ilaç kullandım.Enfeksiyonda da antibiyotik kullandım.Konu sahibi siz o zaman boşuna doktora gitmeyin.Forumumuzdaku bazı arkadaşlar doktordan daha mahir ne de olsa.Bi gebelik yasiosunuz başımıza doktor kesiliosunuz.Bu insanlar boşa okuyo tabi.Siz daha iyi bilirsiniz.Sozum doktorculuk oynayan arkadaşlara.
Aynısını yazacaktım

Bendemi böyle yapsam acaba daha mantıklı geldi banada .peki bu süreçte enfeksiyon azalmısmıydı 4.aya kadar.Ve tedavi edilmezse erken doguma sebep olur falan dediler sizede demişlermiydi.Ama daha 2 aylık bıle değil bnde zor gebe kaldım .Kullanmak istemıyorum şimdilik

bebişiniz sağlıklı bir şekilde doğdu dimi? Benim kafamı karıstıran şu oldu enfeksıyon hastalıkları doktoru antıbıyotık yazdı.Kadın doğum doktoru yazılan antibiyotik için enfeksıyonu suyla atlat bnce dedi.Zorunlu olmadıkca kullanma dedi.
Antibiyotik yazan doktor gebe olduğunuzu bilmiyor muydu

Önce kadının yazdığını okuyun düzgün sonra yorum yapın yorumuma hanımefendi. Kadın doğumcusu kullanma demiş devlette bransı kadın doğum olmayan bir doktor vermiş ilacı gecmiş. İlaç kullanılması gerekse tabiki kullanırsın ama ilk 3 ayın organ gelişimi dönemi olduğunu ve mümkün olduğunca ilaç kullanılmaması gerektiğni bende bir sağlıkcı olarak söyledim ve kendi tecrübemi yasadığım seyi aktardım bu sitenin amacı zaten tecrübelerimizi aktarmak ve fikir alışverişi yapmak. kadın doğumcusu kullanma diyorsa bence kullanmaması gerek cünkü bu alanın uzmanı onlar.
Eczacılar bile gebelikte hangi ilaç zararlı bilirken yıllarını tıbba vermiş doktorlar bilmiyor yazıp geçiyor öyle mi
Hiç bir doktor bizim karnımızdaki bebeğin düşmanı değil
Kadın doğumcu olsun olmasın her doktor bir gebeye gerektiğinde hangi ilacın verileceğini bilir
Devlet hastanesindeki doktorları bu kadar küçümsemeyi de hiç anlamıyorum özeldekiler farklı eğitim mi alıyor
İlk üç ayda ilaç zararlı da enfeksiyon bebeğe zararlı değil mi

Tecrübe kişiseldir
Herkesin bedeni farklı
Sağlık konusunda tecrübeye değil doktorlara önem verin
Sağlıkla doğsun bebişiniz İnşaallah iyi bayramlar

Back
X