Hamileyken bakma İzleme dıyorlar Bakarmısın bı bayanlar

benim arkadaşım hülya avşarın gençlik haline çok benziyor, annesi hamileyken kızı benzesin diye hep hülya avşarın filmlerini izlemiş...

Anne karnında ki bebeğim annenin hissettiği şeylerden etkilendiği söylenir zaten ama etkilenme meselesi. Buna dair kötü örnekler oldugunu sanmıyorum ama çok çirkin birine baktım çocugum çok çirkin oldu diyeni falan. Güzel olmasını istediğin için güzel şeylerden etkilenirsin illaki, zaten her anneye çocugu güzel gelir ki

Meyve yedikten sonra vücudunda bir yeri kaşıma derler ya hani birisi çilek yemiş ve bilerek , yani denemek için vücudunda görünmeyecek bir yeri kaşımış ve de gerçekten de o kaşıdığı kısmı bebekte doğum lekesi olarak çıkmış.....

Yani bu leke işi tıpta nedir bilmiyorum ama bunun doğruluk payı var sanırım...

Ben de hamileyken kısa elbise vardı üzerimde ve de kiraz yiyordum ve sanırım o sırada kalça kısmıma yakın bir yeri kaşımışım , aynı yerde kızımda çok az belli bir leke var....

Son düzenleme:
Ayy çok güldüm :)) Valla bende duyuyorum öyle şeyler yakınlarımdan yok bir arkadaşının çocuğu varmış hamileliğinde o arkadaşının evinde çok vakit geçirmiş doğan çocuğu arkadaşının çocuğuna çok benzemiş falan filan. Gerçek midir bilemem ama sen yinede belgesel izleme Allah muhafaza leopar desenli çocuk doğmasın şimdi :))))

bence saçmalık.. ama şöyle birşey dinlemiştim emel sayının bir röportajında annesi emel sayına hamileyken birgün vitrinde sarışın renkli gözlü bir oyuncak bebek görüyor inşallah kızımda bu bebeğe benzer diyor ve sonuç emel sayın:) :) ama illa ki ailede sarışın renkli göz dna sı vardır.

aslında düpedüz saçmalık ama nnelik nasıl bi duyguysa mantık filan kalmıyor
bende avatarı izliyodum annem kapattı :)oğlum mavi çıkmazsa tezi çürütürüm :)

Kime böyle imrenerek bakarsan ona benzer derlerHatta bebek kocasına benzerse bak hep hamileyken kocasına bakmış derlerBen en çok şu gül, leke vs ona takılıyorum o neden olur ki yüzde vs.oluyo:26:

Kime böyle imrenerek bakarsan ona benzer derlerHatta bebek kocasına benzerse bak hep hamileyken kocasına bakmış derlerBen en çok şu gül, leke vs ona takılıyorum o neden olur ki yüzde vs.oluyo:26:

Ben de eşime çok bakıyorum, muhtemelen ona benzeyecek

Gül olayına inanıyorum, çevremde de var çünkü. O lekeler özellikle güllerin açtığı dönemde kızarır pembeleşir falan.

Konuya dönecek olursak;

Ben de aynı dertten muzdaribim. Yok şuna bakma bebeğin şöyle doğar, yok şunu yeme doğumun geç olur, yok şeftali yeme bebeğin tüylü olur falan filan. Geçenlerde ciğer sote yapmıştım, aile arasında da lafı geçti dedim ki ben de geçen gün yaptım yedim. İfadeler aynen şöyle "sen ciğere mi el sürdün "

Meğer ciğere el sürer de bi yerini falan kaşırsan bebeğin orasında ciğer gibi leke olurmuş. İnanmıyorum ama aklıma da takılmıyor değil, insanın psikolojisini bozuyor böyle şeyler.

Belgesel falan izleyemiyorum, özellikle yılan ve maymunlar için de böyle derin destanlar mevcut.

agzi olan konusuyor
böyle seylere gülüp gecmeniz gerek
cocuk genlerini sizden ve esinizden aliyor
yani ya size ya esinize ya sizin aileye yada esinizin ailsine benzeyecek :)
ben hamileyken cok düsünürdüm kime benzeyecek acaba diye
esim cok yakisiklidir kendisi
ona benzesin isterdim
ama ikizimi dogurdum
hemde benim best model versiyonum :)
takdir ederiniz ki önemli olan sagligi saglikli dogmasi :)

bu teyzelere gülün gecin .. düsünmeyin bile :)

Son düzenleme:
Saçmalığın daniskası.
Böyle efsanelere pek meraklı bizim teyzeler.
Susturamazsın onları.
Hamileyken psikolojiyi sağlam tutmak çok önemlidir; yılan, fare, maymun görmek hamile kişiye zevk veriyorsa, kötü hisler uyandırmıyorsa neden izlemekten kaçınsın ki?! Mantıksız bir yaklaşım.

hamileyken birsürü korku filmi falan izledim ama ne vampir ne de zombi dogurdum
aksine dünyalar guzeli bir kızım var
böyle sacmaliklari nerden cikariyolar hayret ediyorum

benım bilimsel kv.demde üzüme bak gözleri yeşil olsun derdi butun aile yeşil gözlü ama oğlum ben gibi kara gözlü oldu

yanı işe yaramadı demekki bakmakla bişi olmuyormuş

etrafımdaki bikaç yaşlı teyze söyledi demişsin,
yani koca karı lafı bunlar
hiç takma kafanı maymuna baktın diye maymun doğuracak değilsin

Olur mu olmaz mı bilemem,
Ancak benim fikrim dünyanın en mükemmel canlıları hayvanlar..
Su söylediklerinizden sonra ilerde bir gün hamile kalırsam sürekli köpeklerime ve kedilerime bakacagım..
Cocuklarımda onlar gibi merhametli, hayatları boyunca masum canlılar olsunlar diye..

Acıkcası hamile olduğumda test edicem.
Çevremde gördüğüm herkes bu şekilde diyor. Güzele, sevdiğine bak.
Annem babam esmerdir benim. Baya koyu ama annem babasına ve kayınpederine çok düşkün birini düşünmüş birine yakından bakmış durmuş. Sülaleden tamamen bağımsız ikisinin klonlanmış hali gibiyim.
İkinci hamileliğinde annem kendine dönüş yapmış, test etmek amaçlı sanırım Kardeşim annemin resmen fotokopisi.
Bu duruma ille mantıklı bi açıklama getırmek gerekirse. Bedenimizde şekillenen bir canlı. Bizim hayranlıkla baktığımız veya sevmediğimiz herşeyden etkilenebilir. Belkide bu yüzden.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…