hadi hayvanlar neyse de kişilerin çirkinliğini güzelliğini kim belirleyecek
yok öyle birşey.. 2 hamileliğimde de Jurassic Park izledim ve çocuklarım kesinlikle T-Rex'e benzemiyorha ama dinazorlara bayılıyorlar, bak öyle bir etkisi olabilir
ama insan etkileniyodur yaa hamile olsam bende takarım heralde bu millet niye böyle boş boş konuşuyo yaa
Sarı saçları mavi gözleri olan bir çocuk resmine baka baka resimdekinden daha guzel bir kızım oldu. Mavi Gözlü sarı saçlı
anne baba yada akrabalrda mavı gözlü sarışın vardır illakı dimi ama var de lütfen :)
Annemin babası yani rahmetli dedemin gözleri bildiğin boncuk mavisiydi. Saçları beyaz:) muhtemelen gençken kumral...
Ama ben esmer eşim esmer bildiğin arap:))) doğal olarak mümkün değil. Dua ettim. % 25 ihtimal olabilirdi. Oldu:)))
Dört çocuğum var.
Biri kumral
Ikisi esmer
Biri sarışın
Annemin babası yani rahmetli dedemin gözleri bildiğin boncuk mavisiydi. Saçları beyaz:) muhtemelen gençken kumral...
Ama ben esmer eşim esmer bildiğin arap:))) doğal olarak mümkün değil. Dua ettim. % 25 ihtimal olabilirdi. Oldu:)))
Dört çocuğum var.
Biri kumral
Ikisi esmer
Biri sarışın
Amin canım. Rabbim isteyen herkese versin.oyyy kurban olurum onları verene, maşallah Allah bağışlasın canım
maşallah her çeşit var :) demek etkisi oluo hiç değilse pskljk olarak hemen aşkım yeğenımın resmiyle donatıorm evımı :)
Dört çocuğum var.
Biri kumral
Ikisi esmer
Biri sarışın
Amin canım. Rabbim isteyen herkese versin.
Psikolojik belki...
Ben 4. Hamileligimde yılan bebek doğdu haberleri üzerine merakima yenilip üç kez haberi izledim. Bebek doğana kadar vicdan azabı ile öldüm bittim. Yok öyle bir sey. Rabbime sığın dua et. Hatta artık nasıl şartlandiysam ilk doğdu getirdiler bakamadım. Eşime nasıl dedim. Muhteşem bir şey görmek ister misin dedi... Rabbim sağlıklı şekilde kucağına aldirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?