Benim herifin annesi kütüklere baktıysa demek ki...
Kizlar bizim bi akrabamiz vardi bizim tarfta degil.ama esi mavi gozlu oglunu masmavi gozleri var bize slk gelirdi ve ben goerine bakip oglumunda gozleri boyle olsun derdim ve ogkumun goz rengi aynisi
Benim esimin esimin tarafinda hic yok hep kahve enfazla ela
mavi renk taşıyıcılığı vardır genlerinde sizin oğlanda patlak vermiştir. kahverengi maviye göre baskın, sizde de taşıyıcılık varsa mavi olma ihtimali var. o kadar da zor değil.
bi de şu var, çok istemişsinizdir temiz kalple dua etmişsinizdir mavi olsun diye, taşıyıcılık olduğu için gerçekleşir tabi ki olması mümkün olan bişey olduğu için. yani genlerinizde yoksa sırf baktınız diye olması mümkün değil
Bende national geo kanallarinin bagimlisiyim
Tabiiki hayvan belgesellerini de izliorum sık sık
Hamilelilik oyle bir psikolojiye sokuyorki insani yarindan itibaren hayvan konulu belgeseller disindakileri izleyecegim
Aslinda mantigim hayvanlarin biz insanlardan cok daha masum oldugunu soylese de sanirim tavan yapan hormonlarim bi sure izlememi engelleyecek
şimdi ben 2 aylık hamıleyım etrafımda bı kaç yaşlı teyze bu ilk 3 ay hep güsel şeylere bak hayvanlara bakma yokk çirkin kişilere bakma falan dıyorlar çocuk onlara benzermiş flan filan he bıde tuylu meyveye elleme gibi şeylerde var bn her akşam belgesel izlerim dun eşime kapat izlemeyelım dedim oda şaşırdı sen mi dıosun bunu dıe nıe dedi diyemedım dalga geçer die :) ay bnde etkılendım sanırım her kötü çirkin bişe gördümde aklıma gelıo ya sizede yaptılarmı bunları söyledilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?