• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken bosanan var mi?

madem eşiniz ablanizla her seyi paylaşmaktan rahatsız oluyor sizde ya herseyi paylaşmayın yada paylaştıgınızdan eşinizin haberi olmasın alin size çozum sorununuz buysa

Simdi de ben alip ciktim yastigimi odadan :KK43:

Çocuk gibi neden şimdi de siz yastiginizi alıp gidiyorsunuz eşinizin yanında yatın. Biz kavga etsekte eşimle aynı yatakta yatıyoruz ayiranlari anlayamıyorum ne gerek var ki ???

Sanirim evliliginiz daha oturmadan bebek işi gelmiş ve eşiniz paniklemis maddi açıdan nasıl olacağı konusunda kuskulari var gibi geldi bana. Onun sizi sizin de onu anlaması lazım ama ikinizde aşırı tepki vermissiniz

Tuhaf ama istemiyorum gönlümü almasini.kirginim cok.kavga uzayinca degisik bir hal alıyor.sebepsiz basit kavgalar yipratirmis ya evliligi.aynen öyle çözümü de olmuyor çünkü

Canım benim ne kadar haklı olursan ol asla haklısın demeyecktir erkekler burunlarından kıl aldırmazlar ve ben özür dileyeni henüz görmedim ama bu şekilde devam ederseniz küçücük birşeyi büyütüp boşanmaya gideceksiniz belkide karnındakinin sucu yok bence git onu odaya cagır ve tatlı tatlı konus cilve yap kadınlıgın yap ve barıs yoksa yazık olucak size gurur deme evlilikte gurur olmaz eşini seviyorsan ve boşanmak istemiyorsan gururu bir kenara bırakmalısın

Ayrıca eşin ne iş yapıyor maddi durumunuz iyimi bide yaşınız kaç

Ablamla bebek alisveri yapiyorduk internetten. Mirin kirin etti sikisikiz vakit var diye ben de israr edince sesini yukseltti bagirip cagrmaya basladi.kapiyi yumrukladi en son kriz gecirdim sandalye firlattm duvara .cok kotuydu ve yatagi bile ayirdi
Oo daha boyle bişeyden ayrılacaksanız. B kere esınız kadar sizde hatalisiniz. Adam size durumun sıkışık oldugunu söylemiş ne diye ısrar ediyorsunuz bide sandalye firlatiyorsunuz baksan adam kötü derler peh

Kafam allak bullak oldu artik sorun ne onu bile bilemiyorumm.iyiyken cok iyiyiz.ama kavga edince ağır laflar kullanıyor her seferinde.tek dusunebildigim oğlumun ilerde hep huzurlu ortamda yetismesi

İyi de canm sandalye fırlattım diyorsun ya bebegine bişey olursa vebalini ödeyebilecekmsin

Ama artik o sözler cok zoruma gitmeye basladi kriz gecirdim uzuntuden nasil firlattim onu be bilemedim ki. Ayrica yasim 24 esim 32 ikimizde ogretmenz

Kıyamam ya üzme kendini bence git ve konuş uzatma eminin oda bunu bekliyordur onun istedigni yap alışverişi sonraya bırak sunuda biliyorum ki ablalar bazen gereksiz seyler aldırabiliyor :) esin ne isterse o cunkü sizin eviniz sizin paranız ve sizin bebeginiz tüm heyecanlarını onunla paylas ablanla bebek dogana kadar gizli paylaş bnce

Üzüldüm.
Ama bence böyle şeyler boşanma sebebi değil. Olmamalı

Cok tesekkur ederim kizlar. Sayenizde sakinlesip kafami toparlayabildim rahatladim biraz.bi duşa girip yanina sokulasim var aslinda :KK16:
. .
cheering-clapping-smiley-emoticon.gif

Aslında demeyi bırak ve git bence durdugun kabahat belki sana anlatmak istedigi bi derdi vardır git ve onudinle

bu bosanma sebebi olmamali ... esiniz durumu olmadogini soylemis ... biraz musama gosterin ... ve barisin bak evladiniz olacak bi tane sukredin ...

Back
X