• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken bosanan var mi?

Git git git :) sonra gl anlat neler oldugunu eminim eşinin sıkıntısı olmasa oda en güzelini almak ister bebegine

5aylik.sorun bana verdigi tepki.ablam beni etkiliyor diye kiziyor
10 yıllık evliliğime şunu öğrendimki insanın eşinden yakın kimsesi yoktur yada olmamalıdır olursa o evlilik yürümüyo.erkekler kadının aile bireylerini,onlara olansevğimizi bile zaman zaman kıskanıyorlar istiyorlarki ilk ben olayım ve eşim hep bana sorsun bana danışsın.sen fevri davranmışsın eşinden özür dile eşinle aranı soğutma ve öyle boşanma fikrini hemen sklına getirme yazık ya bu dağılmış sileletin çocuklarına, onların suçu be bi orda bi burda madur üveylerim merhametine kalmış.evlilik akıl işidir yada oyunu kuralları vardır başaran kazanır yanlış hamleler bitirir.Allah kimsenin yuvasını yıkmasın

cnm ayrı yatmayın asla ..
eşinizle oturun konuşun ..
sakin olun,agrasif misiniz sandalye çarpmalar falan ..
sevgi ; anlayış , tatlı dilden ibarettir ..

Ablamla bebek alisveri yapiyorduk internetten. Mirin kirin etti sikisikiz vakit var diye ben de israr edince sesini yukseltti bagirip cagrmaya basladi.kapiyi yumrukladi en son kriz gecirdim sandalye firlattm duvara .cok kotuydu ve yatagi bile ayirdi
Nasil israr ettin acaba canim ? Biraz sendede kabahat var gibi geldi bana. Alisveris ivin siddetli kavga etmeye ve sandalye firlatmaya ne gerek var ? bence sizin de esinizinde iletisim probleminiz var. sizin de cinnet hallerinizi kontrol etmeniz lazim.
Hamile olmak ozel birsey ama fazla naz yapmayi da gerektirmiyor. Belki de parasi yoktu esinin. Bebege elzem olan kac sey var ki ? En cok ihtiyaci olan biraz kiyafet, bez ve annesinin memesi.

Ablamla bebek alisveri yapiyorduk internetten. Mirin kirin etti sikisikiz vakit var diye ben de israr edince sesini yukseltti bagirip cagrmaya basladi.kapiyi yumrukladi en son kriz gecirdim sandalye firlattm duvara .cok kotuydu ve yatagi bile ayirdi

Ben ayrılma sebebi göremedim ama...

iki taraflı hatalısınız fakat eşiniz gelip özür dilemeli hamile bir kadını gerdiği için..
bu arada şu yazım konusuna değinip Türkçe öğretmenliği yapan arkadaşlar gerçekten boş yazıyorsunuz bilginiz olsun..(insanlar dertlerini anlatırken her şeye dikkat etmek zorunda değiller,kaldı ki sizi ilgilendirmez,hoşunuza gitmiyorsa yorum yazmayın,çok sıkmaya başladı her topikte üç beş tane bu nasıl Türkçe cümleleri)

ufacık mevzularda ayrılmayı neden hemen aklınıza getirirsiniz anlamıyorum.. bir evliliği kurmak o kadar kolaymı ki yıkmayı hemen düşünüyorsunuz.. biraz mücadeleci olun eşiniz için eviniz için sevginiz için..
eşiniz sinirlenmiş siniri yatıştıktan sonra alıp karşınıza konuşmuş olsaydınız bu kadar küslüğünüz sürmezdi o anda mevzu kapanırdı...

boşanma sebebi gibi gelmedi bana pek...
bence biraz sakin olup konuşun güzelce..

Her ay en az iki üç kez böyle tartismalarimiz oluyor. Hep de boş sebeplerden.donup dolasip ayni yere geliyoruz.belli bir sorun olsa atlaticaz belki.ama her kavgada pismanim senden cümlelerinden biktim artik.uyardim onu ben sana bir kere bile diyor muyum böyle diyr.tamam demişti ama yine ayni.her sefernde ikimizin profilini kaldirip bekarlik fotosunu koyuyor.sacmaliga bak.bunaldim artik zorla soguttu kendindenn. Aşağilanmis hissediyorum kendimi hep.bunlar normal atlatilabilir mi sizce?

Haklisiniz durumumuz gayet iyi sadece takintili biri.sorun hep böyle basit kavgslar yapiyrz kaba davraniyor bi anda patlıyor ben istegimi dile getrmeye xalisrken kavgaya donustruyor. Suan yan odada ve tek kelime eiyrz napmaliy. Bilemedm gerginligim bebege yansiyr

ben işe ilk girdiğimde patronla uzun süre anlaşamadım. adam çok sinirli ve lafını bilmez biriydi. kalbimi kırıyor hakaret ediyor ağlatıyordu. daha sonraları biri ona bu kızın kalbini kırma bak 10 kere hacca gitsen ödeyemezsin dedi. sonra adamda bir yumuşama başladı. bir de iş yerinden bir müddetliğine çıkmıştı herkesle küsmüştü, ben bayramda arayıp bayramını kutladım beni çok kırmasına rağmen. onun da etkisinin olduğunu düşünüyorum. sonra bir düzeldik maşallah. benim için burda akrabama bile kafa tuttu, beni savundu. burda biri bana haksızlık yapacak olsa ilk önce önüme o geçip siper oluyor. maşallahımız var. artık birbirimizi görünce gözlerimiz parlıyor sevgiden. dedem yerine koyuyorum artık onu.

ve burda çok iyi anladım ki evlilik de böyle bir şey. ilk başta otoriteden veya başka şeylerden dolayı çatışılıyor ama sonra idare etmeyi anlaşmayı öğreniyorsun. huylarımızı öğrendik mesela o bana hoşgörülü oluyor ben onun kızacağı şeyleri politik şekilde hallediyorum filan bir sorun çıkmıyor maşallah. şimdi siz de zamanla oturtacaksınız inş. inada bindirmeyin, durumu yoksa olacağı zamana erteleyin sonuçta o erkek ve isteklerinizi karşılamayınca zaten ezilir. belki onun da hırçınlığı vardır. sizden kısıp ailesine filan yedirmiyorsa sabredin derim. ve yanında olun. ayrılsanız ne olacak ki hem? boşanmanın o ağırlığı, 40 yıl yaşlanma. saçında ak çıkması. babasız çok büyütmek. sinir stres. mahkeme soğuklukları. çevrenin saçma sapan tavırları. sonra belki karşına biri çıktı evlendin hop onunla da aynı sıkıntılar. evlilik kolay değil. insan annesiyle bile kavga ediyor yeri geldi mi? napıyoruz ayrılıyor muyuz? hayır. gerçekten çok ağır kaldırılamayacak şeyler olduğunda ayrılığı düşünmek lazım. hadi düzeltin eşinizle aranızı. mutluluklar. bebeğinizi de Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün. ben babasız büyüdüm çok zor..

Sen hamilelikten dolayı stresli olabilirsin ama eşinin o hareketleriyle bir ömür geçmez.ciddi ciddi konuşup aile danışmanına gitmelisiniz

Meraba arkadaslar
daha oncede konu acmistm .esimle iki gundur kavgaliyiz benden ayri uyuyo ayri odada takiliyor.cok hassasim ve artik bu sacmasapan kavgalardan bunaldmm.kimseyle konusamiyrz anlatamiyrm da.napmaliym sizce ? Bosanirsam nolir ki diye düşünmeye başladım resmen :KK43:

Evliliğin ilk yıllarında evlilik oturuyor. O dönemde bir de bebek sahibi olma fikrine alışma süreci yaşıyorsunuz. Bunun da etkisini unutmamak lazım. İki kişi birbirine alışmadan (kaç yıl flört edilirse edilsin) bebek gelince işler zorlaşmış. İki taraf için de zor bir süreç...

Iki tarafta kendince hakli orta yolu bir türlü bulamiyoruz.artik ben de onun gibi pismanlik hisseder oldum.kendine öylesine aşık birisi ki kendi de itiraf eder bunu.hher kavgada senin suçun deyip beni sldatmasindan dahi korkar oldum.herseyde tehdit ediyor çünkü bak bunlara dikkat etmezsen zamanla sogurum senden diye.bastan söylüyorum ben bak ne güzel evliligimiz icin diyor birde ya.bir eline saglik bile yokartik. Bu yemeği şöyle pisirseydin daha iyi olurdu diyor.nefret ettim cok bilmişliğinden artik.ben mi abartiyorum sizce? Doğrusunu o mu yapiyor?

Her ay en az iki üç kez böyle tartismalarimiz oluyor. Hep de boş sebeplerden.donup dolasip ayni yere geliyoruz.belli bir sorun olsa atlaticaz belki.ama her kavgada pismanim senden cümlelerinden biktim artik.uyardim onu ben sana bir kere bile diyor muyum böyle diyr.tamam demişti ama yine ayni.her sefernde ikimizin profilini kaldirip bekarlik fotosunu koyuyor.sacmaliga bak.bunaldim artik zorla soguttu kendindenn. Aşağilanmis hissediyorum kendimi hep.bunlar normal atlatilabilir mi sizce?

Iki tarafta kendince hakli orta yolu bir türlü bulamiyoruz.artik ben de onun gibi pismanlik hisseder oldum.kendine öylesine aşık birisi ki kendi de itiraf eder bunu.hher kavgada senin suçun deyip beni sldatmasindan dahi korkar oldum.herseyde tehdit ediyor çünkü bak bunlara dikkat etmezsen zamanla sogurum senden diye.bastan söylüyorum ben bak ne güzel evliligimiz icin diyor birde ya.bir eline saglik bile yokartik. Bu yemeği şöyle pisirseydin daha iyi olurdu diyor.nefret ettim cok bilmişliğinden artik.ben mi abartiyorum sizce? Doğrusunu o mu yapiyor?

eşiniz sanırım maddi anlamda bunalımda oldugu için bu şekilde davranıyor
bide genelde erkekleri babalık korkusu sarıyor
ya yetemezsem diyerek daha ortada bişey yokken bunalıma girerler
sana söyledikleri profil resmini kaldırması çocukca
sakince konuş
evlilik terapistine gitmeyi teklif et
o da olmadı kırgınlıklarını anlatan bir mektup yaz

[QUOE="cnmoglm, post: 37383438, member: 632160"] Mirin kirin etti sikisikiz vakit var diye ben de israr edince sesini yukseltti bagirip cagrmaya basladi.kapiyi yumrukladi en son kriz gecirdim sandalye firlattm duvara .cok kotuydu ve yatagi bile ayirdi[/QUOTE] Israr eden sizsiniz o kapıyı yumruklmış sizde sandalye fırlatmışsınız çoktamasum değilsiniz

Back
X