Hamileyken boşanıyorum...

çok üzüldüm canım
ben ailenin yaptıklarını anlayamadım önce seni sonra damadını dinlemeleri gerekmiyormu :1no2:
allah yardımcın olsun yazdan.

durumuna üzüldüm canım
ama anlamadım yani ailen neden seni bu kadar eziyo? farkında deiller mi mutsuz olduğunun?
veya bu adam onlara karsı farklı mı davranıyo? onların yanında melek evde şeytan mı oluyo?
veya altında başka şeyler mi var? ailene şantaj falan mı yapıyo da senin haberin yok? yani desen ki ailem bana sahip cıkmıyo, tamam derim ilgisiz insanlar. ama kocanla ilgileniyolar...
sen mutsuzken ağlarken ailen mutlu mu oluyo? el oğlu bu, biraz da dengesiz, belki senin icin dogru kişi deil... ama olan olmuş bi kere evlenmişsiniz ve bebek var. ailen seni bu kadar dışlamışken ondan da bişey bekleyemezsin, ailene söyle bunu, o böyle davranıyo ama siz nasıl öz kızınızı bu kadar eziyosunuz diye, hadi diycem ağzı ii laf yapıyo aileni laf kargasasında uyutuyo ama, ailen hic mi demiyo kızım 3 ayın kaldı bebegin olucak, para lazım şu lazım bu lazım bi birikiminiz var mı? bişeye ihtiyacın var mı? o sırada da mı lafı gecmiyo eşim hic ilgilenmiyo eline 3 kuruş gecse icmeye gidiyo diye? yani nolursa olsun seni dövüyosa zaten ailenin devreye girmesi lazım. adam seni dövücek, babanın evinde oturcak, bide seni boşamakla tehdit edicek, bırak kızım kaybetcek neyin var? baban heralde seni evden atıp damada bu ev senin gel otur demez, bu kadarını da yapmaz. veya annene de ki, anne ben doguma gidicegimde de bulamam kesin eşimi ya icmiş olur ya eve gelmemiş olur benimle ilgilenmez, doğuma sen götür beni de, amaç burda doğuma gitmek icin yanına arkadas bulmak değil ama, böyle deki aslında ne sıkıntılar cektiğini görsün anlasın. belki o zaman vicdanı biraz yumusar.

yazdannnnn noldu güzelim sonuç hmm siteye girer girmez konuna baktım ama bi açıklama yapmamışsın oysa ben olanlara çok üzüldüm aklımdan çıkmıyosun yani girince bizi bi bilgilendir cnm

kızlar ben annemdeyim artık,boşanıyorum...
ne pahasına olursa olsun.
zaten beni ve bebeğini 5 günden beri aramayan insanla ne işim olabiilirki...
eşyalarmı toplamaya geldim,annemde internet yok...
haber veriim dedim.
herşey için teşekkürler.
hakkınızı helal edin.

Allahım ne kocalar var yaa...
alsanaalsanasmile

Pufff yani durum ne ne değil biz bilemeyiz ama madem böyle bir son bekliyordun güzelim neden bebek yaptınız..

Hakkında hayırlısı olsun canım. Merak ettim ailen ne tepki verdi duruma... Yine eşinimi haklı gördler.Yada eşin gitme kal demedimi. Bana kalırsa eşin biraz tutuşacak gibime geliyor. Sakın alttan alma burnu sürtsün.. Hem ailenin hemde eşinin ...

valla ne mi oldu,eşim dün yalvar yakar dön diye...
annemler hayret hayır boşanacaksın dediler...
eşim bi yandan onlar bi yandan baskı yaptılar.
benim yine söz kullanma hakkım olmadı kızlar...
oturdum zaten annemlerdeyken beri hep düşünüyodum,nasıl olacak diye,zor bi karar ve hamileyim üstelik...
neyse abimler geldi,kimsenin bişey sorduğu yok.
bende hoşgeldiniz öle böle,çekildim çünkü çok bualdım.
annemde abimler gitikten sonra sen niye trip atıyosun onlara,zaten hep sen cıngar çıkarıyosun bilmemne...
yaptığım tek şey oturup kafamı iki elime alıp düşünmek...
ve eve döndüm...
çok kararsızım,çıkmazdayım kızlar..
herşeyin sorumlusu heryerde ben oluyorum...
benimde hatalarım vardır ama böle olsun kim ister ve neden herşeyi benim omuzlarıma yüklerler?

yorumların hepsini okumadım fakat acaba sen mi bazı seyleri hamilelik psikolojisiyle abartıyorsun ?
yada beklenmeyen bir bebektide esinde strese girdi ...
daha önce bebekten önce anlasabiliyormuydunuz ki?
aileleri her konunun içinde bulmakta ortalıgı karıstırabılıyor

inşallah hersey yoluna girer canım bilmiyorumkismile

konu sahibi arkadaş
bütün herkesmi hatalı...herkesmi kabahatli..acaba biyerlerde senindemi hatan oldu da sen farkında değilsin.... ?

benim hatam herkesi kendim gibi sanıyorum.herkese gereğiden fazla yardım ediyorum,değer veriyorum,seviyorum,sayıyorum...karşılığını göremeyince kırılıyorum,üzülüyorum.sorun bu.ben nasıl davranıyosam insanlrada öle davransın diye bekliyorum,ve öle bi yapım var ki üzülsemde ağlayıp patlıyorum yine karşımdaki insana kızamıyorum,laf söleyemiyorum,üzülür diye...aslında sorun bende zaten:)1 haftadır hiçbişeye takılmıyorum insan gibi yaşadığımı farkeeeeeeettimm:))

evet haklısın...zaten herkese ederi kadar değer verilse sorun olmazdı...
ne hakkaettiğinden az, ne hekettiğinden fazla...

ozaman bütün insan ilşkileri sağlıklı olur...ama işte önemli olanda kimin neyi hakettiğini bilebilmek..

kavun değil koklayıpta anlayasın..

ben hiç bişi anlamadım ya en yazsam die düşünüyom ama yok bence sorun bu olmamalı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…