kızz içim ezildi yaa offff çok üzüldüm uyku muyku kalmadı Allahım bi çıkış yolu göstersin bir an önce :Saruboceq:
ahh yazdan herşey aile de bitiyor. onu sevip pohpohladıkları kadar seni de övmelilerdi onun yanında. oğlum ütülenmediyse pantalonun getir ben ütüleyiym yada öğren ütüyü gibi şeyler diyebilirler.
ailelerimiz bizi vezir eden de ezdirende kısmen de olsa.
senin yanlış hatırlamıyorsam görümce soruunların vardı. eşinle bir çok şeyin üstesinden geliyorsunuz aslında ama olmayınca olmuyor hiç üzme kendini. eğer seviyorsa hatasını düzeltmek istter. yada nasıl olsa hamile bebek olacak bir yere gidemez mantığıyla yayılır.
üzüntüden hasta olmuşun sancılanıyor gibi yapsa eşin meraklanıp geri adım atar mı acaba?
amin canım bence arkadaşın biraz siniri yıpranmış okadar öyle ileri bir depresyonu yok bana kalırsa
Bu hep böyleydi ilerdede böle olur diyosan cnm ilerisinide düşünmek zorundasın yarın bi hastaneye git darp raporu al sakla nolur nolmaz ilerde bi ayrılık söz konusu olursa sana faydası olur bu raporun hmm yanlışmı düşünüyorum sonçta çocuk var ortada sende kalması açısından diye düşündüm off hmm :1no2:
sen bu adamın çocuğun sorumluluğunu almak istiycenimi düşünüyorsun yani
bence ileri bi depresyonu var cnm derhal kendi saglıgı ve karnındakinin saglıgı için bi doktorada baş vurmalı önce en önemli saglık beyin saglıgı + huzur
işte gelireken içmiş 2 bira felan ama 40 tl vardı yemiş hepsini(
sonrada ben harcama yaptığım yeri bilmiyorum oluyorum.
çok mutsuzum kızlar,kaçmak istiyorum kaçmak......
gittim yanına insanım yaa,senle konuşmak istemiyorum,saçma saçma konuşma,başından savdı,çekti yorganı uyudu,bu kadar basit,herkes uyuyo,ben ayaktayım(
bebeğimde sakat yada bi aksilik çıkarsa o zaman ben onlara sorucam işte.......
sana gitme yanına yüz verme dedik dimi yatsın zıbarsın üstüne düşme iice kendini bi halt sanıcak mesafeli ol az sabır et anlasın o yanlışını üstüne gidersen zıtlaşır
çokkk geç olmucakmı sence hmm üzme kendini bebegini sen düşün onlar seni düşünmüyo sen onların sana yaptıgını bebegine yapma annelik çok güzel bi duygu biliyomusun bi kucana al görüceksin ne kadar güçlü oldugunu en büyük sevgi evlat sevgisi şu dünyada
hadi kalk yıka elini yüzünü iç bi bardak süt yat uyu yazık o çoca yaa hadi cnm
zate hissediyorum ki bebeğimde bi aksilik çıkıcak,ondan sonra herkes yoluna bakıcak eminim bundan,bayılacak kadar 2 aydan beri sinir krizi geçiriyorum,o çocouk benim içimde beyni kaldımı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?