Hamileyken boşanıyorum...

içmediyse konuş istersen yada sen ağırdan al yarın o gelir nasılsa kararlı ol içmişmi bu arada

kızz içim ezildi yaa offff çok üzüldüm uyku muyku kalmadı Allahım bi çıkış yolu göstersin bir an önce :Saruboceq:

amin canım bence arkadaşın biraz siniri yıpranmış okadar öyle ileri bir depresyonu yok bana kalırsa

Bu hep böyleydi ilerdede böle olur diyosan cnm ilerisinide düşünmek zorundasın yarın bi hastaneye git darp raporu al sakla nolur nolmaz ilerde bi ayrılık söz konusu olursa sana faydası olur bu raporun hmm yanlışmı düşünüyorum sonçta çocuk var ortada sende kalması açısından diye düşündüm off hmm :1no2:

bırak canım ailesini lanetler olabilir kızın sinirleri yıpranmıştır biraz alttan alsınlar ne olurki destek yerine köstekler

amin canım bence arkadaşın biraz siniri yıpranmış okadar öyle ileri bir depresyonu yok bana kalırsa

bence ileri bi depresyonu var cnm derhal kendi saglıgı ve karnındakinin saglıgı için bi doktorada baş vurmalı önce en önemli saglık beyin saglıgı + huzur

sen bu adamın çocuğun sorumluluğunu almak istiycenimi düşünüyorsun yani

işte gelireken içmiş 2 bira felan ama 40 tl vardı yemiş hepsini(
sonrada ben harcama yaptığım yeri bilmiyorum oluyorum.
çok mutsuzum kızlar,kaçmak istiyorum kaçmak......

bence ileri bi depresyonu var cnm derhal kendi saglıgı ve karnındakinin saglıgı için bi doktorada baş vurmalı önce en önemli saglık beyin saglıgı + huzur

hamilelerin kullanabileceyi b gurubu antideperesanlar var psikiyatriste giderse böyle bir tedavi ile sinirlerini rahatlatır daha makul düşünmeye başlar

işte gelireken içmiş 2 bira felan ama 40 tl vardı yemiş hepsini(
sonrada ben harcama yaptığım yeri bilmiyorum oluyorum.
çok mutsuzum kızlar,kaçmak istiyorum kaçmak......

güzelim böyle savurganlık olmazki bebek gelicek masraf artıcak kimseye minnet etmemek için harcamasına dikkat etsin sen bir kaç gün sonra konuş onunla ayıp ya bu adama çocuk nesine gerek

gittim yanına insanım yaa,senle konuşmak istemiyorum,saçma saçma konuşma,başından savdı,çekti yorganı uyudu,bu kadar basit,herkes uyuyo,ben ayaktayım(

annene babana güvenirse para konusunda bu tartışmalar hiç bitmez ölene kadar

bırak canım gitmez olsaydın keşke bak yarın sen alttan almıycaksın o gelsin yanına sabır et bekle konuşmak istesin

gittim yanına insanım yaa,senle konuşmak istemiyorum,saçma saçma konuşma,başından savdı,çekti yorganı uyudu,bu kadar basit,herkes uyuyo,ben ayaktayım(

sana gitme yanına yüz verme dedik dimi yatsın zıbarsın üstüne düşme iice kendini bi halt sanıcak mesafeli ol az sabır et anlasın o yanlışını üstüne gidersen zıtlaşır

bebeğimde sakat yada bi aksilik çıkarsa o zaman ben onlara sorucam işte.......

çokkk geç olmucakmı sence hmm üzme kendini bebegini sen düşün onlar seni düşünmüyo sen onların sana yaptıgını bebegine yapma annelik çok güzel bi duygu biliyomusun bi kucana al görüceksin ne kadar güçlü oldugunu en büyük sevgi evlat sevgisi şu dünyada
hadi kalk yıka elini yüzünü iç bi bardak süt yat uyu yazık o çoca yaa hadi cnm

sana gitme yanına yüz verme dedik dimi yatsın zıbarsın üstüne düşme iice kendini bi halt sanıcak mesafeli ol az sabır et anlasın o yanlışını üstüne gidersen zıtlaşır

evet arkadaş aşırı duygusal sığınacak dal arıyor resmen böyle yaptıkça ters tper erkekler güçlü kadınları seviyor zayıf ve duygusalları değil

leloş arkadaşım ben 7 yıl sonra hamile kalabildim sen kaç sene bekledin

zate hissediyorum ki bebeğimde bi aksilik çıkıcak,ondan sonra herkes yoluna bakıcak eminim bundan,bayılacak kadar 2 aydan beri sinir krizi geçiriyorum,o çocouk benim içimde beyni kaldımı acaba?

zate hissediyorum ki bebeğimde bi aksilik çıkıcak,ondan sonra herkes yoluna bakıcak eminim bundan,bayılacak kadar 2 aydan beri sinir krizi geçiriyorum,o çocouk benim içimde beyni kaldımı acaba?

ben sana gerçeyi söyliyimmi ben daha önce düşük yaptım kimse geçmiş olsun bile demedi tek üzülen sen olursun akıllı ol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…