leloş arkadaşım ben 7 yıl sonra hamile kalabildim sen kaç sene bekledin
cnm ben 11 yıllık evliyim 10 yaşına girdi oğlum eşimle ilgili bi sorun yaşamadım ama ailesinden çok çektim , sonra yokluk çok çektim annem büyüttü oğlumu ben çalıştım ev ödedik bitti oğlumun yürüdügünü tel. annemdem ögrendim agladım dişinin çıktıgı benden önce başkaları gördü , işe başladım aylarca ögle yemegi yiyemedi yavrum yiyomu acaba diye , tam her şey rayına girdi borç bitti ikinci bebek dedim ben büyütücem dedim olmuyo senelr sonra kaldım 2 aylıktı düşükle sonuçlandı . Hayat bi sınav be güzelim herkezin hayatında zorlukları oluyo böle işte boshayallersmile
vede artık evladımdan bile soğudum,hiç tat vermiyoo...
geçen gün komşudaydık,komşu soruyo kaç aylık,öle böle işte,bende çok hevesli şunu aldık bunu aldık diye...
ama bi sevinçliim anlatıyomm,annemde topladı eve dünya eşyayı,ne zaman giycek çocuk bilmem,ben 2 tane büyüttüm,2de torun 4 tane hiç hevesim yok dedi.bendede heves bitti..buu öz anne yapıyoo.
bende anne neden öle dion ama benim ilk evladım heyecanlıyım diom,sende çok alınıyon herşee dioo.
yazdan bak dışarı bir sürü bina var binalarda bir sürü daireler her biri kapalı kapı her birinde kim bilir neler yaşanıyo sorunsuz , sıkıntısız , dersiz yuva olmuyo keşki olmasa sorunlar ama oluyo işte zamanla her şey yerli yerine oturuyo ama biz insanlar yıprandıgımızla kalıyoruz maalesef onun için önce sensin senin saglıgın buna göre davran haa bide fındıgın var karnnda bide onun saglıgı yerimseniben
eşim bana biraz destek olsa,biraz olsa kimsede medet ummıcam ama,bide babamı evinde oturmak da çok belimi büküyoo,herşeye he diyorum mecburen,bişeylerle ödeme ihtiyacı hisssediyom gayri ihtiyari arkadaşım yaa...
ben kendi faturamı yatıramam mesela,illa parayı ben vercem babam yatırcak...ben yatırıyım yada eşim diom sorumluluk sahibi olsun diom bana surat yapıyoo,çık işin içinden.
geçe gün evde market eksiği vardı.eşime diomki gel gidelim,geçiştirdi hep.işten babamı ara sen baba .....la giidn marekete.öle bi kızdım ki babamda tamam demiş.eşime dedimki ben dulmuyum sen ne yapçaksın?babama dedim ki sen nedne demion siz ikiiz gidin hem bi değişiklik olur.bana dedikleri cevap ha ben ha o.parayı veriyo yaa,fıkra gibi((((
keşke bi sıkıntı olsa,yada bişey olsa bi olay olsa sinirin bozulur geçer biter...
ama çevrem kalabalık ama gereksiz işler için yanımdalar,içmek içirmek,saçma sapan şeyler için.
böle sıkıntıya gelince herkes tüyüyoo,çok yanlızım,çok..benim kulağım patladı geçen sene,abim babam eşime sen bu kıza naptın demedi biliouz mu?
beni tutan olaydı çoktan ayrılırdım..
iyi geceler kızlar,6 aylık hamileyim ve boşanıyorum.eşim seni istemiyorum artık,diyip annemin benim yanımda evi terketti.hep yaptığı şeydi zaten.umuyordum böle bir son bekliyordum...ve ben her zama olduğu gibi sinir krizi geçirdim.olan bebeğime oldu...
ama Allah güç verecek işallah.gidecek yerimde yok,ama Allahım var diyorum.sizleri seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?