• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken boşanma davası acıp bosanan var mı

Gerçekten zor bi durum. Annesinin etkisinde o kadar çok kalan biri gelmez herhalde seni almaya. inşaallah dank eder kafasına eşininde yuvasını dağıtmaz.
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun Ben bu saatten sonra kaynanamla oturmak istemiyorum Günde içtiğim 2 bardak sütün hesabımını bile yapıyo Kalkmıslar tlfnu bahane ediyolar bana

bu tarz ağır yorumlar neden yapıyorsunuz ? ne yaşadığını biliyor musunuz , belki hamile kaldıktan sonra karar verdi boşanmaya , kimin ne yaşadığını ve ileride sizin de nelerin başınıza geleceğini düşünürek yorum yapın.
Evet hamile olmasaydım biraz daha dayanırdım ama dayanamıyorum artık Aglama üzüntü stres zor oluyo

Maddi acıdan bi sıkıntımız yok ama kredi borcumuz var ödeme zorlugu cekmiyoruz Kaynanam cok tutumlu ve paracı Eşimde para biriktirmeyi cok gerekmedikce harcamamayı sefer Annesiyle bu konuda iyi anlasıyolar Evi neden mi terkettim Kaynanam biz tasınmadan bi kaç gün önce benim bi kaç esya mı ve resimlerimi kesmis ben cok üzüldüm agladım Neyse 2 hafta önce ben albümümü buldum içini bi actım resimlerim yok Kaynanam bebeklikten bu yasıma kadar olan bütün resimlerimi kesmiş Aglamaya söylenmeye basladım Eşimde simdi olan bsy degil deyip beni dahada sinir etti atıstık
1 haftadır konusmuyoduk pek Gecen haftada eşim isten geldi bana bi anda bagarmaya basladı Eşime görümcem yada kaynanam beni sikayet etmis Bi ande milleti takmıyomussun deyip tlfnumu yere attı hattı almıs içinden falan
Planda olmadan hamile kaldım Bana 4 aydır demediklerini bırakmadılar bebegi umursamadılar üzerimde tlfn tasımama taktılar edense Eşimin haberi yoktu sayelerinde oldu Bebegi aldır bile demislerdi 1 aylıkken

Keşke en başında hiç kv ile oturmasaydınız .
Şu durumda beklemen hiç bir şekilde aramaman en iyisi
Eşinde de çok çok hatalar var .

Hakkinizda hayirlisi olsun...ama bosanma durumu olursa da kendini uzme. Bebegin oyle bir guc verirki sana sen bile sasirirsin.ben de ayni durumdayim tek korkum evladimla ilgili.yoksa evliligimi dusununce zaten bir evlilik yokmus.olsaydi bu durumda olmazdim diyorum.2, 5 yasindan onceki ayrilikta bebekler daha az etkileniyormus.haliyle bu konuda surekli arastirma ve gorusme iceridindeyim uzmsnlarla.sakin kendini birakma.biliyorum cok zor ama guclu olmak zorundasin cunku annesin.umarim duzelir yine de...
Esimi seviyorum ona dayanamıyorum bu yüzden kaç gündür kötüyüm Ama karar verdim kafama fazla takmıycam Dikkat ettim bebek huzursuz oluyo ben üzülünce O beni anlasa düsünse umursasa arar bsy yapar der iyi yada kötü Bakalım nolcak Bu arada bu siteye ilk tefa bi yazı paylasıyorum

Keşke en başında hiç kv ile oturmasaydınız .
Şu durumda beklemen hiç bir şekilde aramaman en iyisi
Eşinde de çok çok hatalar var .
Benim hatam cvp vermem ama napıyım kaynanam cok sert ve agar konusuyo dayanamıyorum Eşim en basta el atsaydı buralara gelmezdik belkide

Bence avantajlı konumundasın sadece kafanı kullanman gerekecek duygusal olma derim ben
Sanırım kayınvaliden pişman olup senin döneceğini düşünüyor olabilir. O yüzden oğlunu etkiliyor ve seni arayıp sormuyor..

Zor bir duruk hamileyken ayrilmak ..
Allah yardimcin olsun..

Kaynanayla oturmayı baştan neden kabul ettin ve mesleği işi yok muydu ayrı eve çıkmak için. Baştan kabul etmeyecektin yoksa evlenmem diyecektin eşin pek annesine düşkün değilmiş aslında ve sizin aranızda olan bir sorun yok 1 ayda döşediği kurduğu evden anne evine neden döner insan. Neyse artık sonuç olarak ayrılacaksanız normal prosedür işler nafaka öder çocuk ve sizin için eşiniz.

2008 den beri beraberiz 2013 te evlendik Kayınvalidemle oturuyoruz bana hiç rahat huzur mutluluk vermiyo Yememi içmemi uykumu camasırımı herseyimi sorun yapıyo Hiç anlaşamıyoruz Eşim hep susup izledi bişey yapmadı Annesine asırı düşkünlügü yok ama üzmemek için annesine pek bşy demiyo 6,7 ay önce ayrı eve cıktık 1 ay bile oturamadan geri tasındık Ben geri dönmek istemedim Eşim beni bırakcakmısın v.s dedi dayanamadım bende döndüm Kayınvalidem bi sekilde eşimi etkiledi geri dönmek zorunda bıraktı
Ayrı ewe çıkıyorsunuz ve o ew baştan aşağıya döşeniyor ve sizde 1 ay olmadan tekrar kayınvalide ewine geri dönüyorsunuz öyle mi?
Bana inandırıcı gelmedii :KK14:

Ayrı ewe çıkıyorsunuz ve o ew baştan aşağıya döşeniyor ve sizde 1 ay olmadan tekrar kayınvalide ewine geri dönüyorsunuz öyle mi?
Bana inandırıcı gelmedii :KK14:
Valla yasadıgım halde ben bile inanamadım bu duruma Ama oldu Kısmet böyleymiş Değişmiycek düzelmiycek bşy dedim eşime ama işte Daha 2 hafta olmadan basa sarsık tasındıktan sonra Degmezmiş kimseye Cok bi eşya almamıstık ama üzüldüm cok Buzdolabı köşeli koltuk ve ocakgı kiracımız yeni diye aldı Bi bulaşık makinesini götürdük

Son düzenleme:
Kaynanayla oturmayı baştan neden kabul ettin ve mesleği işi yok muydu ayrı eve çıkmak için. Baştan kabul etmeyecektin yoksa evlenmem diyecektin eşin pek annesine düşkün değilmiş aslında ve sizin aranızda olan bir sorun yok 1 ayda döşediği kurduğu evden anne evine neden döner insan. Neyse artık sonuç olarak ayrılacaksanız normal prosedür işler nafaka öder çocuk ve sizin için eşiniz.
Eşimle ikimizde çalısıyoruz Kaynanam esinden ayrı Yalnız kalmasın diye beraber oturduk Esimle bekarken bu konuyu konustuk Kayınvalideme ara ra gidip geliyodum ama aynı evde yasamadan tanıyamıyosun

Valla yasadıgım halde ben bile inanamadım bu duruma Ama oldu Kısmet böyleymiş Değişmiycek düzelmiycek bşy dedim eşime ama işte Daha 2 hafta olmadan basa sarsık tasındıktan sonra Degmezmiş kimseye Cok bi eşya almamıstık ama üzüldüm cok Buzdolabı köşeli koltuk ve ocakgı kiracımız yeni diye aldı Bi bulaşık makinesini götürdük
Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki :KK14:

Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki :KK14:
Bilmiyorum Eşimdende ses yok Arada kalmaktan huzursuz mutsuz olmaktan oda bıktı artık Anlasılan kenara cekildi benden vazgecicek heralde Annemde kalmaya devam etcem bu ay bitene kadar sesi cıkmazsa gidip dava acıcam

Bilmiyorum Eşimdende ses yok Arada kalmaktan huzursuz mutsuz olmaktan oda bıktı artık Anlasılan kenara cekildi benden vazgecicek heralde Annemde kalmaya devam etcem bu ay bitene kadar sesi cıkmazsa gidip dava acıcam
Peki bebek ?

O cadı kaynananın yatacağı yeri yok bir yuva yıkmak ama eden bulur bakarsın eşin gerçekleri görür ve senden yana olur bu ayrılıkta olmaz umarım eşin insafa gelir o yavruya acıdım açıkcası

O cadı kaynananın yatacağı yeri yok bir yuva yıkmak ama eden bulur bakarsın eşin gerçekleri görür ve senden yana olur bu ayrılıkta olmaz umarım eşin insafa gelir o yavruya acıdım açıkcası
Bna konusmalarını davranıslarını duysanız cevap vermekte haklı oldugumu görürdünüz Eşimle küsüs diyelim Hemen ne olmus bitmiş ögrenmek istiyo anlatmıyoruz aramızda yasıyoruz Ben bu evin insanıyım Ben kaynananım herseyi bilicem bundan sonra dedi bana kaç kere Namazda bile bana eşimle arama sogukluk girsin diye dua ettiğini demişti
KISKANCAKTIN oğlunu paylaşamıycaktın madem neden evlendirdin Beni zorlada almadı 1,5 yıldır o evdeyim kilo verdim dahada ne yediysem içtiysem o evde yaramadı bana ALLAHINDAN BULSUN İNŞALLAH

Back
X