11 haftalık hamileyim ama boşanma sürekli gündemde eşim sürekli sen atanamadın ( kendisi atandı) KPSS de çalışmıyorsun diyor ama ben şu an özel sektörde çalışıyorum buna vakit bulamıyorum istesen bulursun diyor ama artık yapamıyorum öğlen gidiyorum işe ama öğlene kadar evimin işi oluyor akşam da geç geliyorum. Sürekli her tartışmada senle evlendiğime çok pişmanım lanet olsun o güne diyor. Evlendiğimiz günden beri sürekli boşanmak istiyor hemen bitsin diyor, üst üste bi şeyleri unuttum anahtarım cüzdanım vs sen beyinsizsin diyecek kadar hakaret etmeye başladı Ben de artık dayanamıyorum kabul ediyorum boşanmayı ama bu süreçte bebeğimi kötü etkilemek istemiyorum stresim ona geçsin istemiyorum ancak artık boşanacağız ailemin yanına dönmeyeceğim ama doğumdan sonra bi süre çalışamayacağım sonra da çocuğa kim bakacak ben bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım bilmiyorum yapabilir miyim?
Özel bir okulda çalışıyorum öğretmenim ama yazları maaşımız ve SGK mız kesiliyor yani maddi olarak destek çok da bulamam açıkçası. Yapabilir miyim ilk çocuğum ben kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimi işim yok diye benden alırlar mı ? Almazlarsa da ona yetebilir miyim ? Başaran var mı
Özel bir okulda çalışıyorum öğretmenim ama yazları maaşımız ve SGK mız kesiliyor yani maddi olarak destek çok da bulamam açıkçası. Yapabilir miyim ilk çocuğum ben kendimi çok kötü hissediyorum bebeğimi işim yok diye benden alırlar mı ? Almazlarsa da ona yetebilir miyim ? Başaran var mı
Son düzenleme: