Hamileyken boşanmak

Eğer gerçekten aldatiyorsa kanıtlaman lazım hem sana hem bebeğine nafaka alırsın tazminat hakkında var evinden çıkmak istemez sen kocana uzaklaştırma verilir ben hamileyken aldatilmistim internetten biriyle iki hafta yazismis ve konuşmuştu sadece bu olmasına rağmen canım çok acımisti boşanma davası açtım avukat la herşeyi konusmustum sonra bebeğimin kız olduğunu öğrenince Dilekçemi geri çektim babadan uzak büyüyen kızlar ilerde pek doğru adamı bulamıyorlar kızım için evliliği sürdürmeye devam ettim ha eşimin burnundan fitil fitil getirdim şimdi o kadar iyiki öyle hemen boşanmak doğru değil sen olayı iyice bi öğren ona göre kara ver hakkında hayırlısı
Amin canım ama anlatamadım sanırım adam beni istemiyor gelmiyor yani evine ayrılmak istedini söylüyor ne yapabilirim ki elimden bişey gelmiyor

Amin canım ama anlatamadım sanırım adam beni istemiyor gelmiyor yani evine ayrılmak istedini söylüyor ne yapabilirim ki elimden bişey gelmiyor
Allah ıslah etsin kocanı istemiyorsa niye çocuk yapiyo bence bekle gerçekten istemiyorsa kendisi boşanma davası açar eğer kafası karışık sa sonra döner önceliğin bebeğin olmalı üzme kendini her şerde bir hayır vardır bol bol dua et

Allah ıslah etsin kocanı istemiyorsa niye çocuk yapiyo bence bekle gerçekten istemiyorsa kendisi boşanma davası açar eğer kafası karışık sa sonra döner önceliğin bebeğin olmalı üzme kendini her şerde bir hayır vardır bol bol dua et
Kendisi açmıyor çünkü nafaka ödemek istemiyor.sabıkalı dünya kadar borcu var bankalara

allah yardımcın olsun canım üzme kendini zamana bırak kafanda kendine ait bir dünya kur planlarını yap ama bekle bence herşey çok yeni allah büyüktür.

Back
X