- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi ImaginaryLife
Kizlar bana yardim edin lütfen. Eşimle 2 seneye yakin bir zamandir evliyiz, ailem evlenmemizi hic istemedi cunku esimin bir isi yoktu ve benim ise iyi maasli diyebilecegim isim var. Esimin huyunu da pek begenmiyorlardi. Ailem beni el bebek gul bebek buyuttu hala da bana cok duskundurler ama esim tam tersi, cok ustume dusmez, hasta olsam umursamaz, degisik bir aile ortaminda yetismis. Farkli dünyaların insanlariyiz anlayacaginiz. Neyse sonra esim ise girdi evlendik. Simdi 2.5 aylik hamileyim. Bu zamana gelene kadar cok kavgalar ettik, bosanma noktasina geldik cunku esim aşırı sinirli ve dik kafali bir insan. Kendi dedigi olmadigi zaman delirir. Kendi fikri disinda bir fikir duymak istemez. Aslinda özünde iyi birisi ama bu siniri, fevriligi yuzunden cok cektim, küfürler hakaretler neler neler. Ailemle de iyi gecinemez, kiz kardesimle kavgalilar, kusler hatta. O zaman neden cocuk yaptin diyeceksiniz. Bir donem aramiz cok iyiydi, psikologa falan da gittik duzeldik sanmıştım. Esim de zaten cocuk istiyordu hep, ben de hazir hissettim sonra hamile kaldim. Baslarda sevindik baya iyiydik. Ama sonradan yine eski haline döndü. Surekli bana bagiriyor, hicbir seye tahammulu yok. Bir de hasta oldum gunlerdir evde yatıyorum onun hic umrunda degil beni her gun aglatiyor. Ben de tum bunlar sonucu artik katlanamayacagima karar verdim bosanmak istedigimi soylicem. Ama bir yandan da nasil olacak diye korkuyorum. Bebegimi babasız bir ortamda buyutmek, hem de daha dogmamisken.. Sizin fikirlerinize ihtiyacim var