• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken dayak

sırf hamileyken dört defa dövdüyse seni acaba normal hayatında kaç defa dayak yedin?şimdi neden ozaman bu pislikten hamile kaldın diyeceğim muhtemelen korunuyorduk diyeceksin o yüzden sormadım farz et.

bu iğrenç yaratık ilerde çocuğunu da döver adım gibi emimin.şiddeti alışkanlık edinmiş.hiç öyle kaynım,eltim doldurdu deme 3 yaşında çocuk değil koskoca insan.

boşan diyeceğim gidecek yerim yok ailem istmiyor zaten diyeceksin okudum çünkü. haline çok üzüldüm.çok..valla kocan ölse de kurtulsan diyecek durumdayım şu an!

Allah aşkına saçmalamayın lütfen..bırakın hamile bir kadına el kaldırmayı hamile olmayan bir kadına yada bir erkeğe vurmak...ne demektir bu yaa...bir insanın karşısındaki birini dövecek kadar hiddetlenmesi diye bir şeyi asla kabul etmiyorum..belli ki ailenizin yanına gitmeyi istemiyorsunuz..hiç mi kenarda paranız yok..yakın bir arkadaşınız da mı yok...bence sakin kafa için derhal ordan uzaklaşmalı ve de boşanmayı düşünmelisiniz.. evden ben ne gitcem o gitsin gibi bir düşünceyi asla kabul etmiyorum..derhal çıkın o evden ve uzunca bir süre de görüşmeyin kendisiyle.. daha önce size vurdu mu bilmiyorum..ama yapmış olabileceğini düşünüyorum..karısına 1 kere el kaldıran ve affedilen erkek pişman olsa da bilinçaltında nasılsa beni affediyor gibi düşünüyor..şahsen benim kocam bana el kaldırsa ben o dakika evi terk ederim. önce bir arkadaşıma ordan da şehir dışında yaşayan ailemin yanına gider ve kocama da darp davası açarım. ve tabi bir de boşanma davası...onun bunun lafıyla dolduruşa gelmeye filan da inanmıyorum ben..adam dediğin karısına sahip çıkar..karısı hatalı bile olsa...çok sinirlendim şu an..siz evinizi yuvanızı arkadaşlarınızı herşeyinizi başka şehirde bırakıp gelin adam size zulmetsin..elimizi kolumu bağlı sanıyorlar..aile ilişkileriniz anne ve babanızla yani ilişkileriniz çok yüzeyselse eğer sizi arkasız yalnız sanıyorlar..valla ben kocama arada sırada şakalaşırken bile aba altında sopa gösteriyorum..sen bunları hele bi ciddi ciddi söyle bakalım nasıl dönüyorum babamın dizinin dibine arkamdan bakakalırsın valla dyorum..kaldı ki ben babama gel desem sebep sormadan o anda çıkar gelir 800 km mesafeden...

Hanfendi birazdan eşinize saydiricaklarimdan dolayı sizden Özür dilerim fakat kocanız tam bir hayvan hoş hayvanlar bile insanlardan daha merhametliler öncelikler eminim ki ailesi doldurmustur getirin parmak basarım etrafta herkes çok sever milletin huzuru kacsin özellikle akrabaydi eltiydi yok didisi bidisi allah böyle insanlarin tuzaklarina kendilerini dusursun sizin esiniz Belliki silik kendi aklı olmayan olsa da kullanmayan bir insan kesinlikle başkalarının lafı yla hareket eden ruh hali ona göre değişen bir insan Belliki bi insan karısını özellikle hamile birde nasıl vurur nasıl kiyar böyle erkeklerle hayat gerçekten çok zor Olur çünkü adam kendi hareket etmiyor sokaktaki insan ne derse ona göre aklı nevri dönüyor ailenizle sorunlariniz varsa buda ekmeğine bal çalmistir bilir çünkü liman yok sizin için oysa arkanızda bunun hesabını sorabilicek olan bir baba bir ailenin varlığı çok önemlidir bu evrede ailenizle bunu paylaşın kesinlikle gidip te o kiskirtan her kimse muhatap olmayın kocanız bir daha aynı şeyi tekrar ederse polisi arayın O kim ya kim o size vuruyor ne yani sizde dayak yiyip yiyip sonra birde aynı şekilde ona kadın eşlik mi yapacaksiniz eğer hiç birşey yapmiycaksaniz da kocanizin bu psikopatliklarini kabul etmişsiniz demektir allah yardımcınız olsun yarın öbür gün cocugunuzuda dovecektir en azından bir polis şikayeti yapın Ve Yalvar Yakar olana kadarda geri çekmeyin o korku ona yeter
Okadar guzel anlatmissinki arladaşım cok haklısın. Keske arkamda ona hesap sorabilecek bir kimsem olsaydı oda yok kimsesizlgimden faydalanıyor gercekten dayanamiyorum.. bana acimiyor çocugunada acımiyor sinirlendiginde gözüne bir perde iniyor cunku normal degil yaptgi sey geberiorum gozunun onunde sancıdan geber diyor bana... su an ne yapacagmı hic bilmiyorum onun yuzunu bile gormek istemiyorum ama evdeyim :(

Kapıyı açın,iletişimsizlik hiçbir şeyi çözmez.Kapıyı açın ama oturup konuşmak için açın,susup köşenize çekilmeyin.Kavga edin demiyorum asla ama eşine hele ki bebeğini taşıyan kadına bu kadar öfkelenmesini ve vurmasını haklı kılacak sebep neymiş bunu öğrenin.Bundan sonra yolunuzu nasıl çizeceksiniz bunu öğrenin.Stresten çookk uzakta olmanız bir dönemde neler yaşamışsınız,içim acıdı okurken.

Evet bunlarin sorunu iletsimsizlik... :KK14: ya harbiden bu kadar saçmalanilirmi? Adam hamile karisini 4 defa dövmüs bile! Hangi sebeb bir erkegin, karisini dövmekte hakli kilar yaaa? Sanki burda konu siddet degil de basit sevgililer günü tartismasi gibiymis gibi davraniyorsun!

Yemin ederim çok sinirlendim! Bunu hemcinsim bile düsünüyorsa, konu sahibin esinin psikolojisini hiç düsünemiyor bile!

Yaşadıklarınızdan sonra doktora gittinîz mi?
Sancı neden olmuş?
Aman ihmal etmeyin sağlığınızı.
Kocanıza söyleyecek bişey bulamadım.....
Boşlukları siz doldurun.
Bir arkadaş sığınma evlerinin telefonunu vermîş, neden gitmiyorsunuz?

Meraba arkadaşlar gerçekten ne yapacagmı bilmedgim için sizlerle paylaşıyorum... 34 haftalık hamileyim dün esimle feci sekilde kavga ettik dun sabah abisiyle yengesinin yanına gtti doldurmuslar sanırim onu ben onlarla konuşmuyorum. Neyse geldi eve markete gittik adam resmen degismis markette etmedgni birakmadi onu alma bunu alma lagzm oldugu icin alıyorum bende neyse eve geldik sana ne oldu dedim ya orda sana birsey mi dediler zorun ne benle dedim oda ayaga kalkdi bak sabrediyorum vurucam sana bana cocuk dogurucaksin diye hayatmi mahvedemezsin kufirler vs vs. Neyse sinir krizi gecirdim ben oda bagardi yeter kufrler etti sancim basladi bu sefer bagarmaya baslafim ama hic umrunda bile degildi assa komsumu aradım ambulans cagar diye ustumu giydum gidiyordum bir tokat atti bana geber dedi daha fena oldum cektim ciktim kapiyi alt komauya indim msj atmis ben gidiyorum istla anahtar ayakkabnin icinde diye sonra yukariya ciktim esyalarni topluya bana kufur ediyo... nasil bi vicdanin var senin pislik dedim bana yasatmadgn kalmadi bir tokat daha beynim durdu o an hamile olmasam evde katliam cikacak.. anahtari kitledm aldm. Sabahta o uyutken gittim evden kafami dinlemeye evi goren biywre sonra o ciktiktan sonra gittim eve onu terkettgmi dusunup 5 kere aradi acmadim hicbirini o eve gelincede kapiyi acmamayi dusunuyorum daraldim :KK43: akıl verin nolur uzunnoldu kusura bakmayın
Ahh kuzum bende 12 haftalik hamileydim eşimle arabada kavga ettik anasigil yüzünden önce ben tokat attım sonra o bana 3 defa üst üste tokat attı biri kafama geldi indi beni arabadan sürükledi atmaya çalıştı gece vakti bidaha o oldu el kaldırmadi pişman ettim aylarca kustum ona

Okadar guzel anlatmissinki arladaşım cok haklısın. Keske arkamda ona hesap sorabilecek bir kimsem olsaydı oda yok kimsesizlgimden faydalanıyor gercekten dayanamiyorum.. bana acimiyor çocugunada acımiyor sinirlendiginde gözüne bir perde iniyor cunku normal degil yaptgi sey geberiorum gozunun onunde sancıdan geber diyor bana... su an ne yapacagmı hic bilmiyorum onun yuzunu bile gormek istemiyorum ama evdeyim :KK43:
Sizin deyiminizle size ve çocuğunuza acımayan adamla(!) yine sizin deyiminizle psikolojisi bozuk bu insan müsveddesiyle ne işiniz var? Darp raporu almalısınız. Alın, elinizde bulunsun. Hiç mi altınınız ıvır zıvırınız yok? Kalacağınız bir arkadaşınız yok? Canınızın kıymeti yok mu?

Allah aşkına saçmalamayın lütfen..bırakın hamile bir kadına el kaldırmayı hamile olmayan bir kadına yada bir erkeğe vurmak...ne demektir bu yaa...bir insanın karşısındaki birini dövecek kadar hiddetlenmesi diye bir şeyi asla kabul etmiyorum..belli ki ailenizin yanına gitmeyi istemiyorsunuz..hiç mi kenarda paranız yok..yakın bir arkadaşınız da mı yok...bence sakin kafa için derhal ordan uzaklaşmalı ve de boşanmayı düşünmelisiniz.. evden ben ne gitcem o gitsin gibi bir düşünceyi asla kabul etmiyorum..derhal çıkın o evden ve uzunca bir süre de görüşmeyin kendisiyle.. daha önce size vurdu mu bilmiyorum..ama yapmış olabileceğini düşünüyorum..karısına 1 kere el kaldıran ve affedilen erkek pişman olsa da bilinçaltında nasılsa beni affediyor gibi düşünüyor..şahsen benim kocam bana el kaldırsa ben o dakika evi terk ederim. önce bir arkadaşıma ordan da şehir dışında yaşayan ailemin yanına gider ve kocama da darp davası açarım. ve tabi bir de boşanma davası...onun bunun lafıyla dolduruşa gelmeye filan da inanmıyorum ben..adam dediğin karısına sahip çıkar..karısı hatalı bile olsa...çok sinirlendim şu an..siz evinizi yuvanızı arkadaşlarınızı herşeyinizi başka şehirde bırakıp gelin adam size zulmetsin..elimizi kolumu bağlı sanıyorlar..aile ilişkileriniz anne ve babanızla yani ilişkileriniz çok yüzeyselse eğer sizi arkasız yalnız sanıyorlar..valla ben kocama arada sırada şakalaşırken bile aba altında sopa gösteriyorum..sen bunları hele bi ciddi ciddi söyle bakalım nasıl dönüyorum babamın dizinin dibine arkamdan bakakalırsın valla dyorum..kaldı ki ben babama gel desem sebep sormadan o anda çıkar gelir 800 km mesafeden...
Ne kadar guzrm benimde anlattiginız gibi bir ailem olsa bir saniye durmam dedgin gibi ben kimsem olmayan biryere herkesi birakip gelmisim... çile cekmeyemi gelmişim meger meçhule gider gibi gittim yürudum evlilihe keske gercek yuzuni gorseydim evlenmeden once ben sana vuramam kiyamam derdi.. ama simdi etmedgni birakmiyor üstelik hamile halimle

başkalarının doldurşuyla, hemde hamile karısına dayak atan adamdan koca olmaz ...hep birilerinin iplerini çekmesiyle hareket ediyorsa yol yakınken uzaklaş derim ben ...

Yokkk arkadasimmm inankii allh sahidim okadar çaresizimki ben istermiyim bu çileyi çekmek... ama gidemem neler soyledi ailem bana esimle ufak bi tartismamiz oldu diye

bırak, bal gibi de istiyorsun.
sen o eşinin paçasından ayrılmazsın.

adı üzerinde daha önceki "ufak kavganızda" böyle demiş annen.
benim ufak kavgam olsa annem de böyle der ya da kızımın ufak kavgası olsa ben de böyle derdim.

biz burada dayak yemekten bahsediyoruz.
sen çaresiz falan değilsin.

hiç söyledin mi annene bu adamdan şiddet görüyorum, canım tehlikede, bu evde kalamam
ben geri dönmek istiyorum dedin mi?

ya da şöyle sorayım buna cesaretin var mı?

Yaşadıklarınızdan sonra doktora gittinîz mi?
Sancı neden olmuş?
Aman ihmal etmeyin sağlığınızı.
Kocanıza söyleyecek bişey bulamadım.....
Boşlukları siz doldurun.
Bir arkadaş sığınma evlerinin telefonunu vermîş, neden gitmiyorsunuz?
Evet sag bobregimde buyume olmuş ameliyat olacgim 1 hafta sonra mudahale edecekler :(

Ne kadar guzrm benimde anlattiginız gibi bir ailem olsa bir saniye durmam dedgin gibi ben kimsem olmayan biryere herkesi birakip gelmisim... çile cekmeyemi gelmişim meger meçhule gider gibi gittim yürudum evlilihe keske gercek yuzuni gorseydim evlenmeden once ben sana vuramam kiyamam derdi.. ama simdi etmedgni birakmiyor üstelik hamile halimle
peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
size boşan diyen yorumları görmezden geliyor, sadece söven sayan yorumları alıntılıyorsunuz.
bırakın evlenmeden önce görseydimi falan. göremediniz, bitti gitti. geçmişe mazi, yenmişe kuzu. kaldırın kafanızı geçmişten. siz bugün ne yapacaksınız?
bu konuyu niye açtınız? bir çare aramak için mi? yoksa biz sinirlenelim, kocanıza sövelim sayalım, siz rahatlayın, üç gün sonra o rahatlıkla bir dayak daha yiyin tekrar gelin konu açın diye mi?
SİZ NE YAPMAYI PLANLIYORSUNUZ?
hadi karnınız burnunuzda şu anda ailenizin yanına gitmekten başka bir seçeneğiniz yok, ona da yanaşmıyorsunuz, peki sonra ne yapacaksınız?
lütfen yazar mısınız, örneğin 3 ay sonraki planınız ne?

Evet bunlarin sorunu iletsimsizlik... :KK14: ya harbiden bu kadar saçmalanilirmi? Adam hamile karisini 4 defa dövmüs bile! Hangi sebeb bir erkegin, karisini dövmekte hakli kilar yaaa? Sanki burda konu siddet degil de basit sevgililer günü tartismasi gibiymis gibi davraniyorsun!

Yemin ederim çok sinirlendim! Bunu hemcinsim bile düsünüyorsa, konu sahibin esinin psikolojisini hiç düsünemiyor bile!
sorun esim sinir hastasi inanmak istemiyor sinirlennce ben orda ölsemde inanmaz daha cok dover oyle birisi... bildgin ruh hastası... hemen pes etmek istemedim ilk bsslarda belki düzelir dedim ama yok

O zaman derhal o evden uzaklaşın. Bir arkadaş kadın sığınma evlerinin iletişim bilgilerini verdi.
Gidip darp raporunuzu alın ve kesinlikle uzaklaştırma talep edin.
Biraz dişinizi gösterin, size sunulan çözüm yollarını deneyin.
Lütfen, bunu çocuğunuz için yapın. İki gün önce gezip tozmanız değil, dün ve daha evvel yediğiniz dayak bu adamın nasıl bir baba olacağını gösteriyor.

Bakın sizin kocanız normal bir insan Degil dediğim gb normal olsa ne başkasının doldurusuna gelir nede size yada herhangi bir insana el kaldirabilir esiniz manyak bence tedavi olması şart ama böylelerini doktora götürmeye calismak bile gereksiz adam zaten kendini normal saniyor siz onun erkeklik Sandığı elini attiginda küt diye indirebilecegi bir Kum torbası gbsiniz inanki çok üzüldüm senin adına düşünüyorum da en kötüsü de ondan bir çocuk sahibi olmak sanırım ilerde o çocuk ta bunları tadacak görecek sağlıklı olmayan bir babanın bulunduğu bir ortamda nasıl normal bir çocuk olabilir o çocuk nasıl çocukluğunu yasayabilir bana şimdi sorucaksin nasıl bu kadar emin benim böyle bir babam var biliyorum ne çektiğimizi ben Biliyorum annemin yaşadığı bizim yasadiklarimiz ailesi ve ailesinin yüzünden annemin yemediği dayak kalmadi benim de Babam Kıskanç mesela bunun uzerinden saldırır bende dayak yedim küçükken de yedim daha geçen sene de yedim inan bir dönem baba olarak görmüyordum şu an sorun yok anneme diyorum hani bosansaydin Gitseydin küçükken cocuktunuz nasıl gidicektim diyor inan şu an bosanman o adamla bir ömür kahrolmandan çok daha iyi ben sessiz bir annenin kiziydim lakin ben hiç öyle değilim şimdi gelsin bana el kaldırsın babamdir ama en son bir vurdu polis aradım evden gitti bir daha da benimle kolay kolay kavga edemez

Back
X