• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken dayak

kapıyı neden kitlediniz?

Çok üzüldüm ya :KK43: Hangi çağda hangi kafada bu adam da hamile eşine kıyabiliyor :KK43: Yazıklar olsun öyle adam gibi görünen hıyar ağlarına, bir de karnınızda onun çocuğunu taşıyorsunuz , bu insan o çocuğu haketmiyor. Boşan diyemem bu sizin kararınız ama ona iyi bir ders verin ve yelkenleri suya indirmeyin hemen, bu kolay kolay unutulabilir şey değil. Kahretsin onu demekten kendimi alamıyorm :KK62:

sorun esim sinir hastasi inanmak istemiyor sinirlennce ben orda ölsemde inanmaz daha cok dover oyle birisi... bildgin ruh hastası... hemen pes etmek istemedim ilk bsslarda belki düzelir dedim ama yok
Duzelmezzzzzzzzz umma öyle şeyler daha da beter olur ama yine Duzelmezzzzzzzzz

Allah yardim etsin sana abisiyle yengesinide ıslah etsin kocanada akil fikir versin cok sevgi versin seni cok sevsin kimseye laf ettirmesin amin..

peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
size boşan diyen yorumları görmezden geliyor, sadece söven sayan yorumları alıntılıyorsunuz.
bırakın evlenmeden önce görseydimi falan. göremediniz, bitti gitti. geçmişe mazi, yenmişe kuzu. kaldırın kafanızı geçmişten. siz bugün ne yapacaksınız?
bu konuyu niye açtınız? bir çare aramak için mi? yoksa biz sinirlenelim, kocanıza sövelim sayalım, siz rahatlayın, üç gün sonra o rahatlıkla bir dayak daha yiyin tekrar gelin konu açın diye mi?
SİZ NE YAPMAYI PLANLIYORSUNUZ?
hadi karnınız burnunuzda şu anda ailenizin yanına gitmekten başka bir seçeneğiniz yok, ona da yanaşmıyorsunuz, peki sonra ne yapacaksınız?
lütfen yazar mısınız, örneğin 3 ay sonraki planınız ne?
Hanfendi... ben çokmu memnununm bu hayattan lutfen bagzi seyleri yasamadan konuşmayin kendi yerinize koyarak konusun... aileme gitmeye yanasmiyorsunuz demişsin... diger yazilarima bak lutfen gecemde ayni konu oldgunda ailem bana neler dedigini... su an gorusmuyorim onlarla

Back
X